directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rabell acusa ERC i CDC de no entendre el procés

Catalunya Sí que es Pot fa una fugida endavant i proposa un brindis al sol: un Pacte per la Democràcia als partits per negociar un referèndum

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell ha dit avui que "L'error més greu de CDC i ERC és no entendre l'immens valor rupturista de la reivindicació d'un referèndum". Una acusació, de fet, del tot gratuïta després que els dos partits lideressin el 9N i intentessin de totes les maneres possibles celebrar un referèndum. Rabell i la seva candidatura que actuen des del sucursalisme de Podemos evita explicar que, precisament, són els seus els que defensen que sigui espanya qui decideixi el futur de Catalunya i no els catalans. I en aquest sentit avui ha llençat una proposta que més enllà de l’estètica no té cap pretensió de fer-se real i que a més s’emmarca dins el paternalisme espanyol que encara creu que als catalans se’ls ha d’explicar què han de fer des de Madrid: Rabell ha promès que emplaçarà "el conjunt" de forces de l'estat, i a la majoria que sorgeixi a les eleccions espanyoles, a acordar el marc per consultar el futur dels catalans. 

Comparteix
   


Etiquetes
Avui Lluís Rabell, cap de llista de Catalunya Sí que es Pot ha estat al Fòrum Europa Tribuna Catalunya i ha aprofitat l’ocasió per destapar les directrius que rep des de la seu de Podemos a Madrid. La candidatura sempre assegura estar a favor del dret a decidir, però evita concretar que ho fa des del punt de vista de Pablo Iglesias, és a dir, defensant un referèndum de tots els espanyols per decidir el futur dels catalans.

Segurament per aquest motiu, Rabell ha tirat pilotes fora i ha volgut quedar com el gran defensor d’un referèndum al costat de CDC i ERC que ja han abandonat la idea. Tanmateix, Rabell l’únic que guanya amb aquesta posició és que qualsevol li recordi com precisament aquests dos partits, que avui dins la candidatura de Junts pel Sí, van fer tot el possible per celebrar un referèndum el dia 9 de novembre de 2014. Una aventura en la qual els de Rabell, no van col·laborar-hi en absolut. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
pengyu fletxa Tarragona
8 de setembre de 2015, 23.14 h

Tu Rabell Franco, tu si que no lo entiendes el proceso hacia una Republica, Y ahora estas trabajando para el futuro tripartido monarquico español, maldita sea "caparrot"


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
valeri fletxa bna
8 de setembre de 2015, 20.32 h

#37 El Sr. Franco Rabell no es un ignorant de la política; es un aprofitat de la política. Critica la corrupció d'altres i ell es el primer corrupte. Un explorador de lla classe obrera. Ja no enganya a ningu. Independencia ja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Josep fletxa St. Boi
8 de setembre de 2015, 18.22 h

Sr Franco hi ha molts ignorants a la politica , pero vosté el supera en escreix a tots, aviat haurà fotut mes "cagades " que el plusmarquista de la especialitat Sr Recony


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
8 de setembre de 2015, 17.09 h

El Sr. Rabell i companyia son autistes o tenen unes galtes que se les trapitjen, o les dos coses a l'hora ,ells sabran les seves intencions .
Encara no he aconseguit entendre el que volen,i mira que ho he intentat.
Potser mantindre la cadira i el sou de tots el que no han treballat mai a la empresa privada,i que segurament serien unes nulitats ,per no dir un altre adjetiu.
Vergonya cavallers ,vergonya.
So ho busquen al diccionari ,trobaran la definicio .
Les accion son lliures ,i les opinions... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Francesc fletxa Calders
8 de setembre de 2015, 13.05 h

Política i jurídicament, Espanya és i Catalunya no. Mentre les coses es mantinguin així, totes les altres consideracions és fer volar coloms. No hi ha cap consideració possible. Per poder parlar, primer hem de SER i això només es pot fer amb la voluntat de la societat catalana que ho entengui així. Ens hem de saltar la llei espanyola? és clar que sí. Primer hi ha d'haver un poble que faci la llei, la seva llei pròpia. Quan encara no hi ha el poble constituït, tampoc no hi ha llei ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Bonanat fletxa Barcelona
8 de setembre de 2015, 09.40 h

Rabell, de quin procès parles ? De veritat que vosaltres teniu algún procès ? Fa unes setmanes només tenieu unes eleccions ? No us voldreu apropiar d´una cosa com el procès independentista completament aliena a vosaltres i que desconeixeu del tot, veritat ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Francesc fletxa Badalona
8 de setembre de 2015, 09.07 h

Sr Rabell ..digui al Sr.Iglesias que tot això que ens explica ja no cola ..i que volem decidir aqui i els catalans, no a Madrid i els espanyols ...i qui no ho vol entendre és perquè no li agrada ..així de senzill, ..però, Sr's Rabell del món, les democràcies les tenen aquestes coses!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
7 de setembre de 2015, 21.28 h

LA EQUIDISTANCIA

Acabo de leer un interesante artículo de Jordi Évole en El Periódico de Catalunya titulado Trampas. Es un escrito ponderado, conciso y claro que expone un punto de vista muy digno de tenerse en cuenta. El título se refiere a las trampas que hacen los dos bandos hoy enfrentados en la cuestión nacional, el nacionalismo español y el nacionalismo catalán. Unos y otros, dice Évole, hacen trampas.

(LLEGIR MÉS) ---> http://ow.ly... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
7 de setembre de 2015, 21.24 h

Quim manzana: a tu qui et paga? El CNI? La FAES? La fundación Franco? O potser el PPSOE amb els fons de la corrupció? En fi, fas pena, tu i els altres!
Com que ho teniu tot perdut vinga posar comentaristes fatxes! En fi, seguiu amb les vostres palles mentals!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Espanya, la desgracia d´Europa fletxa Espanya es un pais pseudodemocratic
7 de setembre de 2015, 20.43 h

#29 hahahahaha

idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.