directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 06:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

El Barça cedeix el Camp Nou com a seu electoral per a la consulta sobre la independència de l'abril

L'última junta presidida per Joan Laporta ha aprovat cedir les instal·lacions perquè Barcelona Decideix hi pugui celebrar la consulta · La Coordinadora Nacional afirma que és 'el suport més significatiu' rebut fins ara

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L'última junta del FC Barcelona presidida per Joan Laporta ha aprovat avui, per unanimitat, donar suport a la consulta popular sobre la independència de Catalunya que Barcelona Decideix té previst d'organitzar el 10 d'abril de l'any vinent i cedir el Camp Nou com a col·legi electoral. 'És un altre fet històric que s’emmarca en el procés de Consulta sobre la Independència, i dels molts suports rebuts és, sense cap mena de dubte, el més significatiu', afirma la coordinadora nacional de les consultes. directe!cat ja havia avançat que el club tenia la intenció d'implicar-se activament en la consulta, a més a més que el llavors vicepresident primer del club, Alfons Godall, ja va apadrinar el naixement de Barcelona Decideix.
Camp Nou, Barça, FCBarcelona
Comparteix
   


Etiquetes
La coordinadora també dóna les gràcies 'a tota la Junta del F.C Barcelona per aquest suport i, especialment, el president del Club de Futbol més important del món, el senyor Joan Laporta, pel suport personal que ha mostrat en tot moment a la causa de la llibertat de Catalunya i pel suport de la Junta que ell presideix.'

Amb aquesta decisió, Laporta força que els quatre candidats a la presidència del club s'hagin de posicionar respecte aquest afer al debat televisiu d'avui al vespre a TV3.

'Dret a l'autodeterminació'
Concretament, la junta del Barça ha aprovat: 'El FC Barcelona és l’entitat esportiva i social més important de la nació catalana. Una entitat que sempre s’ha caracteritzat per l’excel·lència esportiva i també pel seu compromís amb el país, amb la democràcia i amb la defensa drets humans fonamentals com ho demostra el seu compromís amb els dret de la infància.

El dret a l’autodeterminació, és un dret humà fonamental reconegut per l’ONU en l’article primer de la seva Carta de Drets Civils i Polítics de 1966, signada i ratificada per l’Estat Espanyol.

És per tot això que el FC Barcelona dóna suport a la Consulta sobre la Independència. I, concretament, per a la Consulta a Barcelona que es celebrarà el 10 d’abril de 2011, a la utilització de les seves instal·lacions com a col·legi electoral.'

El futur polític de Laporta
Després de les eleccions de diumenge, Joan Laporta deixarà de ser president del Barça. Serà llavors quan anunciarà quins nous horitzons té previstos d'encetar, si bé fundar un nou partit i presentar-se a les properes eleccions al Parlament, previstes per a final de novembre, continuar en el món de l'esport en algun organisme internacional o bé dedicar-se en exclusiva al seu buffet d'advocats.

Dimarts, roda de premsa
Joan Laporta i els representants de la coordinadora nacional de les consultes Uriel Bertran i Anna Arqué valoraran dimarts a migdia en roda de premsa la decisió presa avui per la junta blaugrana.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
James fletxa Barcelona
29 de juny de 2010, 19.57 h

#1 El Barça es més que un cub..... independentista!!!. Perquè els mes de 155.000 socis tenen la seva idea "política" i el seu entorn polític a on discutir. El Camp Nou/Nou Camp no es el lloc (amb democracia...) perquè un president organitzi un referèndum, perquè vol ser polític quan deixi el club.... el que pot passar es que durant un partit el soci expressi la seva opinió, de forma espontánea !. El president del Barça NO es un polític, es el president de tots els socis,.... la i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
12 de juny de 2010, 10.23 h

#1 Aquí t'hass passat de rosca. T'ho dic sincerament i amb tots els respectes. I no ho dic perquè ofenguis Déu i a mi amb la teva manifestació, tota vegada que sóc agnòstic o ateu com vulguis dir-ho. Però sí que ofens la sensibilitat de molta gent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
pere fletxa barcelona
11 de juny de 2010, 20.08 h

L´única que recolça l´espanyolisme ets tu, guapa, que ajudes a dividir els indepes en nom d´un paio que per tu és el messies ( "només ell" ) i ni tan sols ha entrat en politica. I tant de bo que almenys ho facis de bona fe i que no siguis un mercenari a sou com l´ex-votant. De totes maneres, l´altre amic té raó, no ens de barallar entre indepes, ho sento, pero es que els laportistes del ultimo dia sou taaaan pesats....Jo he treballat colze a colze amb indepes de tots els partits, i en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi-80 fletxa València
11 de juny de 2010, 18.55 h

#7 I on hi ha un partit independentista de dreta?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
ARA, ERC fletxa Montmagastrell
11 de juny de 2010, 18.09 h

No hem barallo mai amb independentistes. Encara que siguin de dreta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
HELENA fletxa Barcelona
11 de juny de 2010, 17.01 h

Quina pell tan fina que tens noi. Ja ho fa això de ser d'ERC, que se't cauen les capes de sobiranisme a base de recolçar l'españolisme. Ah! i dubto molt que puguessis ser el meu líder ni el de ningú que aspiri a la independència. Per això segueixes els líders d'ERC, aquell partit que deia que era independentista però no ho demostrava mai. LAPORTA FOREVER I ERC MAI MÉS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
pere fletxa barcelona
11 de juny de 2010, 15.49 h

Helena, el meu líder sóc jo mateix, no em cal anar al darrere de ningú per ser indepe, i menys d´un personatge tant egòlatra i ple de racons foscos, per molt que hagi estat el millor presi del Barça.
Però si tant necessites un líder per poder viure, et deixo el meu telèfon i jo seré el teu líder ( musica DEPECHE MODE: I´m your... personal... Jesus... )
Tant de bo que no es presenti per dividir encara més l´independentisme. Que entri a CiU i la faci indepe d´una vegada, collons.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
11 de juny de 2010, 15.46 h

Que tremolin els enemics de la democràcia!
Que tremolin els que no volen la llibertat!

Lluitar per la llibertat de Catalunya es lluitar per la llibertat d'altres nacions que encara no poden fer-ho!!*!!

Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep fletxa Barcelona
11 de juny de 2010, 15.39 h

pREGUNATA ALS CANDIDATS. HI ESTAN D'ACORD?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Helena fletxa BARCELONA
11 de juny de 2010, 15.34 h

Els indepes ja tenim líder: JAN LAPORTA I ESTRUCH. Només ell diu les coses pel seu nom. I només ell pot fer que el proper govern prengui el camí sense retorn cap a la INDEPENDÈNCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.