directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Iceta i Pedro Sánchez s’embolcallen amb una enorme bandera d’Espanya

Els joves brillen per la seva absència en el míting de PSC a Santa Coloma de Gramenet

Comentaris 49  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Guifré Jordan @enGuifre - Redacció directe!cat. - Miquel Iceta i Pedro Sánchez han venut el discurs federalista en el míting socialista d'aquest vespre a Santa Coloma de Gramenet i ho han volgut demostrar mostrant una gran bandera d’Espanya a la pantalla gegant present a l’acte: “L’escut és ara mateix l’únic símbol federalista espanyol perquè hi surten tots els territoris. Això és prova que hem estat junts fins ara, i que hem de continuar junts”, ha dit Iceta. La bandera de l’Estat al plasma també ha acompanyat gran part de la intervenció de Sánchez. 









iceta, miquel iceta, pedro sánchez, psoe, psc
© @marcpuigperez

Comparteix
   


Etiquetes

Galeria de fotos acte del PSC a Santa Coloma de Gramanet fotos @marcpuigperez

La mitjana d'edat dels assistents, força alta


El PSC s’ha presentat en el míting d’aquest vespre a Santa Coloma de Gramenet com a renovador gràcies als nous aires de Pedro Sánchez. La realitat, però, és que les idees que exposa el partit potser no són tan modernes ja que la gran majoria dels assistents a l’acte del municipi eren pensionistes, un perfil de votant que encara afirma que “yo voto a Felipe”. I és que els discursos tant de Pedro Sánchez, Miquel Iceta o l’alcaldessa que acollia l’acte, Núria Parlon, s’han basat a anar a la contra de la independència, de Mas i de Rajoy. 

Ni UE, ni lliure circulació, ni polítiques públiques, ni agràries...

El líder del socialisme espanyol, Pedro Sánchez, s’ha intentat posar el públic a la butxaca mencionant l’herència de Felipe González, en consonància amb el perfil dels assistents, cosa que ha provocat com era d’esperar una ovació. La majoria de la seva intervenció, però, l’ha basada en rebatre el projecte independentista de Junts pel Sí: “No hi ha projecte polític més anti-Europeu que el projecte d’Artur Mas”. En una habitual enumeració de les ‘plagues’ que portaria la secessió del país, ha anunciat que “Catalunya quedarà fora de la UE, així que no hi haurà lliure circulació, ni polítiques públiques, ni rebrà diners de la Unió per les polítiques agràries”. També ha titllat Mas d'"hipòcrita" per criticar la corrupció del PP. 

Sánchez ha estat capaç d'elogiar Pasqual Maragall

Entre les sentències més contundents, el futur candidat socialista a La Moncloa ha promès que si és president, “reforçarem l’autogovern català en una Espanya federal”. Una frase que de manera inevitable es veu lligada al “apoyaré la reforma del Estatuto de Catalunya que salga del Parlamento de Cataluña” de Zapatero. De fet, ha estat capaç d’elogiar Pasqual Maragall per la tasca a l’alcaldia socialista, tot i no mencionar la traïció del seu partit fa ara una dècada en el procés estatutari. Sánchez també ha tingut moments per afegir dramatisme al projecte de Junts pel Sí i la CUP: “L’independentisme està disposat a trencar segles d’història amb Espanya”.

"¡Que baile!", durant la intervenció d'Iceta

Al seu torn, Miquel Iceta, que ha hagut d’escoltar crits de “¡que baile!” del públic i no ha gaudit del 'privilegi' d'intervenir l'últim, també ha atiat el foc contra l’independentisme i el president de la Generalitat. “Hi ha gent que s’estranya amb les paraules d’Obama. Què s’esperaven? No saben en quin món vivim. Tenim molts problemes al món,  n’afegirem un més?, ha dit el cap de llista socialista pel 27-S. Ha reiterat que ell i Pedro Sánchez volen renovar el pacte constitucional i fer un estat federal.

La solució de Parlon es diu Pedro Sánchez

Pel que fa a la batllessa de Santa Coloma de Gramenet, ha redundat en les crítiques a l’independentisme i a Artur Mas. El principal argument per demanar el vot ha estat: “Hem de votar una opció sensata, hem de votar socialista”. I el seu antídot per ‘solucionar’ el tema sobiranista també l’ha deixat clar: “Tenim el millor aliat, Pedro Sánchez, que traurà Catalunya de l’embolic”. L’assistència al míting d’un dels bastions socialistes del país ha estat d’unes 300 persones. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#49
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
19 de setembre de 2015, 11.15 h

45 ) Tambe tindrien que saber que pasa amb ELS 40 ALCALDES CORRUPTES quels ban atrapar COBRAN SOBRA SOUS EN DIETAS Que no els corrospondia Aixo es MALVARSACIÓ DE FONS PUBLICS La Justicia tindria que fer algu i beix als Diaris ja no diuen res ni piu Tampoc parlem de lo malament que viuen a Grecia fa uns dias no paraben de parlar de aixo ELS DIARIS ENS FAN BALLAR Con volem ens fa ens preocupen per lo ques publican i res mes ..40 ALCALDES CORRUPTES I LLADRES de tots el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
19 de setembre de 2015, 02.13 h

Ara pla!.
Ja es poden anar embolcallant amb el que vulguin o puguin.
Però per molt que ballin i s'embolcallin es presenten com el protagonista del conte del vestit de l'emperador.
No coneixeu el conte?
Havien convençut a l'emperador que anava molt ben abillat i el poble el veia desfilar completament nu ensenyant tota la seva nuesa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
18 de setembre de 2015, 22.19 h

45 ) Es va Criticar molt ADA COLAU Per posar al seu Home al Ajuntament TOT ALCALDE I PRESIDENT DE COMUNITAT I ALCALDES I ALCALDESSES AJUNTAMENTS Han fet sempre el mateix Caldria fer una llista politic per politic un tenen la seva familia trabajando EL POLITIC Primer coloca tota la seva familia aixo hufan tots els politics ..JORDI PUJOL Va ser un gran ejemplo EL PRESIDENTS DE ANDALUCIA tambe ban colocar la sebes familias SABADEL El EX-Alcalde Socialista Bustos tenia... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
18 de setembre de 2015, 22.14 h

45 ,, JA MOLTES COSES QUE TINDRIEN QUE SABER DE TOTS ELS NOSTRES POLITICS CATALANS I ESPANYOLS CASTELLANS I SEGUR MES DE UN SE EMPORTARIA MOLTES MALES SORPRESES ... Ja coses se amagan els diaris no diuen moltes coses los protejen molt faltaria infidelidades un tenen els diners un tenen les Fincas cuantes cases tenen .. PAU GASOL Tan Patriota Español per els diners no es porta a España he no paga tots els impostos a España MUCHOS DEPORTISTAS Españoles ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
pengyu fletxa Tarragona
18 de setembre de 2015, 22.03 h

La mujer de Pedro Sanchez es militante del partido popular y colocada por este partido en Europa, esto deberìan de saberlo los militantes del psC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
18 de setembre de 2015, 21.10 h

ICETA del P.S.C. BAILA Al paso de la Musica que li posa PEDRO SANCHEZ LIDER DEL P.S.O.E. si li diu treu la Bandera Española ICETA la treu sapiguen li restara vots ICETA Baila i la musica li posa el P.S.O.E. Es un Titella de Pedro Sanchez ICETA esta al Servei de España no de Catalunya ,...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
18 de setembre de 2015, 18.12 h

BIBASPAÑA!!! y olé.
Don´t stop me now, and dancing like a butterfly Iceta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Aragoneses orientales (que hablais en LAPAo o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (joan Sales dixit fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
18 de setembre de 2015, 16.22 h

Frente común de la gran banca española contra la secesión
CaixaBank, el Sabadell, el BBVA, el Santander, Bankia, la AEB y la CECA emiten una opinión conjunta sobre los riesgos de una salida de Catalunya de la Unión Europea y del euro
"La exclusión de Catalunya de la zona euro, como consecuencia de la ruptura unilateral del marco constitucional vigente, comportaría que todas las entidades bancarias con presencia en Catalunya afrontarían graves problemas de inseguridad jurídica. Estas di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Synera fletxa Barcelona
18 de setembre de 2015, 13.15 h

NEPOTISME ESPANYATA

Sabeu el per què de les declaracions de Margaritis?

La seva dona es l'asturiana Mercedes Alvargonzález, militant del PP i cap de gabinet del president del grup popular europeu.

PP = corrupció, quartos negres sense passar per Hisenda, desfalcs de 300 mil milions a Bancs, cadires i falta de dimissions.

Quina vergona! Quin calçaces!

Apa! Ja ho sabeu. Que circuli!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
18 de setembre de 2015, 12.54 h

-els joves no hi són / els joves no hi han anat. No "brillen per la seva absència"


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.