directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 16:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

L’unionisme té por de perdre @3gerardpique

Un graffiti de Ramos i Piqué protagonitza un vídeo de Junts pel Sí i desencadena la ràbia de Roncero i els tertulians de “El chiringuito”

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

“Si hay una camiseta que identifica a Piqué en el pueblo espanyol es la de la Roja”, va dir un dels tertulians de “El chiringuito”. “Quants partits ha jugat amb la selecció catalana 7 o 8?”, continuava. El debat d’ahir de la tertúlia esportiva va estar centrat per l’aparició de Piqué i Ramos en un graffiti que protagonitza un nou vídeo de Junts pel Sí i que va provocar la gelosia de Tomás Roncero i els seus companys. Piqué “no va a decir me siento español” li retreien.

Ahir la candidatura de Junts pel Sí va estrenar un vídeo, especialment dirigit al públic més jove, sota el lema de “millor veïns” on es veu un graffiter fent el dibuix de dos jugadors de futbol – presumptament Gerard Piqué i Sergio Ramos-, un amb la samarreta de a selecció catalana i l’altre de La Roja,  en un acte de companyerisme. El nou imput de campanya va ser el protagonista d’un fervorós debat a “El Chiringuito”, programa on participa el popular comentarista ultraunionista Tomás Roncero.
 
Tornen a titllar Piqué de traïdor?
 
“A Piqué només li faltava això”, diu en un determinat moment el presentador de la tertúlia esportiva. I és que durant el debat, els col·laboradors del programa van quedar-se descansats fent-li retrets a un dels millors esportistes que ha tingut la selecció espanyola i que la fet arribar on és, pel simple fet que no hagi mostrat el seu rebuig al vídeo – una cosa que per altra banda Ramos tampoc ha fet i no va ser qüestionat- .
 
Enveja: Voldrien que Piqué fos espanyolista, unionista, i adorés La Roja
 
Segons un dels tertulians – amb l’aprovació de la resta-, Piqué no mourà fitxa perquè fa anys que juga amb aquesta ambigüitat. Quina ambigüitat? Piqué ha deixat molt clar que ell treballa tan dur i professionalment com pot per la selecció espanyola on és jugador, però que els seus sentiments són els que són i no canviaran.
 
“No va a decir me siento español”
 
Aquest és un dels moments que causa més batibull i que posa més nerviosos als tertulians, fet que confirma que el veritable problema que tenen amb Piqué és que els agradaria que fos el més adepte de La Roja, no com a equip, sinó com a sinònim de Marca España.

De fet, en un moment de la tertúlia, Roncero no pot evitar confondre la professió amb el sentiment i recorda que Piqué va expressar el seu compromís amb la selecció espanyola –que no ha trencat mai- , i assegura que el fet que un dibuix seu aparegui a un vídeo de Junts pel Sí “genera dubtes” sobre ell. 
 
I de La Roja i la Marca España, què?
 
Els col·laboradors de “El chiringuito” van retreure unànimement a Junts pel Sí la utilització de l’esport en una campanya política. Tanmateix, ningú d’ells es va plantejar la utilització que es fa de La Roja com a Marca España i que ha incomodat a més d’un esportista català.


Podeu veure el vídeo de la tertúlia aquí



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
mreguant fletxa soses
22 de setembre de 2015, 16.31 h

Als espanyolarros els està bé que tinguin aquestes decepcions amb els jugadors catalans. Això els passa per voler imposar sempre la seva ideologia feixistorra a tothom (obliguen anar a la selecció si no no els deixarien jugar).

Els boinapitecus cavernaris tenen alguna dita que fa referència a això. Em sembla que és alguna cosa com " Donde las dan, las toman ! ..", o alguna cosa així. Doncs JO ELS DIC EL MATEIX als bionapitecis cavernaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
BEJOTA fletxa bcn
22 de setembre de 2015, 15.56 h

E. MUNICIPALS FA TRES MESOS.
CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.376.160

VOTANTS: 3.049.806

Separatistes: 1.398.099

Separatistes: 18'46%

N.B. L'UNIONISME NO TÉ POR DE RES VIST EL VERGONYÓS RESULTAT DE LES E.EUROPEES ,9-N I MUNICIPALS.I RES HA DE CANVIAR .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
22 de setembre de 2015, 13.16 h

EL GRAN DICTAMEN

LA LLEI DE TOTS

DUI. DUI. DUI. DUI. DUI. DUI
(Als USA als hi va anar molt bé)

FETS:

I) Dictàmen de la Cort Internacional de Justícia de 22 de juliol de 2010:

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval semp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
333 fletxa tarragones
22 de setembre de 2015, 12.29 h

en roncerdo i compañía no tenen cap culpa son com son ,curts de miras.El veritable culpable es sense cap dubte el pedrerol que no es mes que es la representacio franquista de un catala o sigui un interesat pels calers molt llepaculs i per damunt de tot ,un paio mig idiotitzat que li diuen salta i pregunta : fins a on Em pregunto que deu pensar la familia d'aquest botifler i la vergonya que deuen pasar


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.