directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós dubta de l'independentisme de Mas: 'Sempre diuen que sí però de seguida que no, és un malviure'

El líder republicà acusa CiU d'estar hipotecat a les constructores · Compara el cas Millet amb el cementiri d'Ascó

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, també ha volgut entrar al debat sobre el suposat independentisme de CiU, i durant una visita a les Terres de l'Ebre ha volgut expressar els seus dubtes sobre els veritables horitzons de la federació nacionalista. Puigcercós ha lamentat que CiU tornés al 'discurs del dubte' després de votar a favor de la IP: 'Això de CiU és un coitus interruptus permanent, sempre diuen que sí però de seguida que no, és un malviure'. El republicà també ha assegurat que casos com el del Magatzem Temporal Centralitzat (MTC) o el cas Millet es deuen a les hipoteques que partits com CiU tenen amb empreses constructores, la banca o les caixes d'estalvis, a les que segons el líder d'ERC acaben devent favors. Per Puigcercós els territoris no poden sortir de la difícil situació actual amb el 'diner fàcil' de projectes com el cementiri nuclear, que només beneficien a una minoria.
joan puigcercós
Comparteix
   


Etiquetes
El president d'ERC ha participat aquest diumenge en un acte de partit a favor de les Terres de l'Ebre celebrat a Benifallet, en el context de la cinquena Fira del Turisme i la Navegabilitat de l'Ebre. Joan Puigcercós ha assegurat que alguns partits no estan interessats en polítiques centrades en el desenvolupament de territoris com les Terres de l'Ebre a través de l'impuls de l'agricultura, la ramaderia, el turisme o una indústria sostenible. Segons Puigcercós, aquestes polítiques que beneficien a la majoria 'no interessen' mentre que s'impulsen projectes com el magatzem de residus nuclears amb 'el que algú hi guanyarà molts recursos, però serà una minoria'.

Segons el líder republicà el problema són les els lligams entre alguns partits polítics, com CiU, 'amb empreses constructores, bans i caixes d'estalvi, i grans grups de comunicació' als que el deuen algun favor. 'El cas Millet de CiU és un cas similar al d'Ascó. Al final són les hipoteques d'algun partit per finançar-se i tenir més recursos i ser més llestos que la majoria, i que acabem pagant tots', ha dit.

Puigcercós ha defensat que ERC 'és l'esquerra lliure d'hipoteques perquè no devem res a ningú' però ha criticat que aquesta llibertat de pensament sigui penalitzada per aquestes empreses que volen imposar els seus criteris. 'Hi ha una minoria que intenta sempre arraconar els que tenim el pensament lliure'.

Superar la crisi

El president d'ERC ha animat els militant i simpatitzant a seguir treballant dur per sortir de l'actual situació econòmica i advocat per fer-ho amb l'impuls dels sector agroalimentari, amb gran pes a les Terres de l'Ebre, i del turisme. 'Tenim capacitat de fer-ho, ens en podem sortir', ha sentenciat.

Puigcercós ha criticat que l'economia hagi estat basada en la construcció i la obra pública amb adjudicacions que sempre recauen a
les mateixes empreses, moltes d'elles de Madrid.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
14 de juny de 2010, 13.02 h

Artur, endavant!! som el millor partit, veien el panorama, cada vegada estic més orgullosa de ser de Convergència. Ni el de la bicicleta, ni el que marca paquet ni l'aborrit "cara palo", t'arriben a la sola de la sabata.
Anims i a treballar perquè la cosa esta molt xunga, el futur passa per fer actuacions que no agradaran a molta gent, però per sortir del forat, faran falta i tindrem de ser molt i molt valents!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
CIU=PP. fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
14 de juny de 2010, 09.38 h

#4
QUANTS NOMS US HEU D´INVENTAR ELS EX-LLEPES I TROLLS CONVERGENTS I UNIONISTES. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA.

SI LAPORTA ENS HA DE PORTAR LA INDEPENDÈNCIA A MI JA M´ESTÀ BÉ PERÒ PEL MOMENT CONTINUA SENSE PRESENTAR-SE NI ACLARIR RES I TAL COM VA TOT ALGUNS SOMIATRUITES IL·LUMINATS JA PODEN ANAR SEIENT I ESPERANT.

COLLA D´HIPÒCRITES CONVERGENTS I UNIONISTES REGIONALISTES DE SEGONA DISFRESSATS DE SOBIRANISTES!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
CIU=PP. fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
14 de juny de 2010, 09.28 h

#3
Ex-llepant, continues confonent en Puigcercós amb el ven-estatuts mas i a Erc amb Ciu, o més aviat hauria de dir que continues intentar confonent els demés perquè ho pensin.
El botiflerot pujol, el mas i el cara dura duran s´han afartat de dir que no són independentistes durant dècades a tots els llibres i articles que han publicat i això ho pot comprovar qualsevol. Mas continua jugant amb l´ambigüitat i a fer tots els papers de l´auca el de puta el de ramoneta i el de la monyos c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Mireia fletxa Barna
14 de juny de 2010, 09.05 h

Tranquils que Laporta triunfarà en les eleccions autonòmiques. I tindrem un partit Independentista de veritat, perque ERC sembla que te intenció de fer un tercer tripartit lamentablement


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
14 de juny de 2010, 08.03 h

Donç guaita, Puigcercós, dubtar de l'independentisme de'n Mas és una ximpleria, CiU mai s'ha definit com un partit independentista, en canvi tu, que no fas altre cosa que fer proclames "independentistes", vas i portas anys i panys agermanat amb els espanyolistes de P$C-P$OE...qué agermanats!!! fent-lis de crossa i recolectant-lis vots que de no ser per vosaltres, mai aconseguirien, així que val més que no parlem de dubtes, perqué en sortirás molt malparat.

Votar-vos a vosaltres és poss... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Antoni fletxa LLeida
14 de juny de 2010, 07.04 h

CIU, PSC=CORRUPCIÓ


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Girona
14 de juny de 2010, 05.31 h

En Putxi sí que en sap, 8 anys governant amb españols protaurins, i a la vegada criticant a CiU de ser poc independentista. Segur que ERC guanyarà fàcil aquestes pròx eleccions xdddddddddddddddddddddd


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.