directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] L'unionisme carrega contra "l'amic" Joan Manuel Serrat

El PSC i El Periódico orquestren una campanya d’insults fantasma contra Joan Manuel Serrat a qui utilitzen com a arma llancívola contra l'independentisme

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Joan Manuel Serrat concedia fa un parell de dies una entrevista al programa ‘Al Punto’ de Jorge Ramos per la plataforma americana Univisión. Allà comentava els resultats del plebiscit català i donava la seva opinió favorable a la unitat d’Espanya. Les opinions a l’òrbita del PSOE d’aquest cantautor són conegudes des de fa molts anys i és per això que ja fa temps que passen desapercebudes. No obstant això, tant el PSC com El Periódico, que no han paït encara la derrota del 27S, l’han utilitzat com a arma llancívola per atiar l’odi i donar a peu al victimisme més infantil.


Joan Manuel Serrat opina sobre l'independentisme des d'Amèrica mentre els seus amics li'n preparen una
Joan Manuel Serrat opina sobre l'independentisme des d'Amèrica mentre els seus amics li'n preparen una

Comparteix
   


Etiquetes

Serrat defensa la unitat d’Espanya en una entrevista a l’altra punta del món

Recentment, Serrat responia això sobre el dret a decidir i la independència de Catalunya a la cadena Univisión: “Las personas tienen todo su derecho a decidir sobre su futuro, faltaria más”. Serrat feia una defensa clara del dret a decidir, i dividia aquesta qüestió de la independència sí o no, al que responia: “Otra cosa es que yo no crea conveniente para Cataluña independizarse de España.” El prestigiós cantautor de l’òrbita socialista intentava defensar aleshores aquesta postura negant que hi hagués un conflicte real entre Catalunya i Espanya, i desgranava alguns dels principals arguments de la campanya del PSC que Jaume Collboni també havia utilitzat a les municipals: “Les interesa tenenr un conflicto [a Catalunya i Espanya] para que éste sea lo que alimente la discusión diaria y mientras tanto lo demás va circulando como agua subterrania”.

Els insults fantasma

Fluixos o no, els arguments varen ser exposats amb total respecte, i així s’han rebut a Catalunya, malgrat que no hi hagi una majoria evident que els recolzi. Malauradament, el PSC no ha tolerat que ningú hagi sortit al mig del debat per insultar Serrat per no ser independentista, com sempre passa en cas contrari. Els catalans s’han tornat massa civilitzats i això, en comparació amb la quantitat d’insults que arriben a diari des de la Meseta, no dóna carnassa a El Periódico, que ha decidit participar en l’invent d’una campanya de linxament fantasma contra el seu propi cantautor de referència.

Federalistes d’Esquerra i Enric Hernández llencen l’ham, però ningú no pica

Enric Hernández, director d’El Periódico, porta mesos actuant com un veritable ‘hooligan’ unionista amb portades i editorials ben tendencioses i moltes vegades plenes de descortesia cap a una revolta que s’hauria de fer i sentir seva, perquè s’ha produït aquí a Catalunya i no a 600kms de distància. Fa només dos dies publicava el següent tuit:

“Autoproclamats 'demòcrates' insultant i amenaçant Serrat per expressar-se contra la independència. Dictadors del pensament únic. #llibertat

El corrent del PSC Federalistes d’Esquerres publicava, al mateix temps, una ràfega de tres tuits que deien el següent:

“Volem manifestar nostra solidaritat i suport a Joan Manuel #Serrat per l'assetjament q està patint per manifestar-se contra la independència”

“Algun líder independentista hauria d frenar aquests atacs a la llibertat d’expressió i condemnar aquestes conductes intolerants #Serrat (2)”

“Els que parlen de construir un país nou i encoratgen aquests linxaments col·lectius al mateix temps, haurien de reflexionar #Serrat (3)”

Malauradament per ells, aquest intent de fer veure que l’independentisme havia omplert la xarxa d’insults contra Joan Manuel Serrat se’ls ha girat en contra. Ningú ha dit quins eren aquests insults, no qui els deia ni on es podien trobar. A Catalunya tothom sap què pensa Serrat i ho respecta, per més que no s’hi estigui d’acord. En cas contrari no s’ha vist la mateixa bona actitud. El membre de Súmate, Gabriel Rufián ha respost al director d’El Periódico amb una captura d’imatge plena de tuits insultant tant Joan Manuel Serrat com Pablo Alborán, per una actuació en català a TVE.

La doble vara de mesurar d’Hernández

Hernández ha respost al tuit incòmode de Rufián amb un altre tuit sense aportar cap prova.

“Trobes tuits de fa un any (lamentables) i no de fa dos dies? Si jo els he llegit (i guardat), segur que tu pots. Ànim!”

El membre de Súmate ha deixat finalment en evidència el responsable s’una de les capçaleres més importants d’aquest país que el seu partit, per cert, encara no vol assumir com una Nació.

Ya @Enric_Hernandez. Entiendo q insultar a Serrat x hablar dl proceso es "pensamiento único" y hacerlo x cantar en catalán "lamentable". Ok.

El responsable d’El Periódico va publicar el controvertit “Victòria amarga” com a portada el 28S i un enganyós gràfic on comptava CSQEP i UDC en el bloc del ‘No’. Aquests dos partits havien i han dit reiteradament que no volien ser comptats en cap bloc. El joc, però ja conté un error interessat de base: comptar vots enlloc d’escons, que és el que es compta en unes eleccions al Parlament, siguin o no plebiscitàries.

Jordi Évole completa la quadratura del cercle

Buscat o no, el periodista estrella de La Sexta (amb el permís d’Ana Pastor), publicava ahir dilluns un article a El Periódico on intentava tornar a posar-se per sobre del bé i del mal per defensar una postura ‘neutral’ en el “conflicte”.

Évole intenta posar en boca d’altres el que ell desitjaria que passés. Que a Espanya es repensessin la idea de fer un referèndum i que els catalans –segons ell- reconeguéssim que no tenim ni la meitat dels vots i que millor oblidar-se del tema. Évole acabava l’article al diari amic amb un raonament semblant al de Joan Manuel Serrat:

“Porque hay quien vive de ese conflicto. Es mucho mejor hablar de esto que de cosas que afectan directamente al ciudadano: la desigualdad creciente, los sueldos precarios, los servicios públicos mermados. Por eso, que el conflicto se enquiste y se retroalimente es la gran victoria del poder. De aquí y de allá. Un poder cada vez más independizado de la ciudadaníaque peor lo pasa”.

La polèmica inventada contra Joan Manuel Serrat per part dels seus propis amics ha fet un flac favor al cantautor que, sense voler-ho, s’ha vist al mig d’una polèmica generada pels que defensen les seves pròpies tesis contra ell mateix a fi i efecte de crear una imatge distorsionada d’un independentisme que s’ha fet majoritari a les urnes i que encara no han paït.

#LinxamentMainat la resposta de la xarxa a l’actitud del director de El Periódico, Enric Hernández, parlant d’un inexistent linxament de Joan Manel Serrat





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Joan M fletxa Villaconejos
8 d'octubre de 2015, 08.40 h

A mi Serrat representa uns moments irrepetibles a la meva vida, les seves cançons m'han marcat, romànticament però no políticament ja que penso el contrari que en Serrat, El respecto però no compateixo els seus pensaments respecta al seu egoisme ja que perquè ell vagi be, milions de catalans i futurs catalans veurem el nostre futur a la misèria d'un estat podrit com es espanya


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
7 d'octubre de 2015, 16.25 h








Aquest pobre nano #17 és un dels clars exemples del que deia a #11 , TENEN . . . P O R ! ! ! !





. . . ESTAN CAGATS DE POR ! ! ! ! VEUEN QUE SE'LS ESTÀ ACABANT LA MOMA ! ! ! ! SABEN QUE NO HI HA RES A FER ! ! ! !




huah huaH huAH hUAH HUAH HUAAH HUUAAH HHUUAAAHH HHUUUAAAHH ! ! ! !









Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Inside Story: Independence for Catalonia? fletxa FREEDOM FOR CATALONIA ...............................
6 d'octubre de 2015, 14.57 h

https://www.youtube.com/watch?v=kN_EH7ZyOT4

Ningú defensa una causa que desconeix, expliquem-nos al món, difonguem vídeos com aquest!

És important que ens GUANYEM el suport de la opinió pública internacional per a GUANYAR la independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Aragoneses orientales (que hablais en LAPAo o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (joan Sales dixit fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes).
6 d'octubre de 2015, 14.53 h

#15 QUERIDOS NAZIS,

VOTOS EL 27-S de PPC+PSC+C´S = 1.605.563 votos

ESTA ES LA MAYORIA SILENCIOSA QUE NO MONTA ALGARABIAS EN LAS CALLES NI ACUDE A CHARLOTADAS EL 12-O NI MANDANGAS PARECIDAS.

PERO ES LA GENTE MAYOR DE 18 AÑOS QUE NO ES SEPARATISTA Y ESTA A FAVOR DE ESPAÑA Y LA UE.

LA VERDAD OS HARA LIBRES . . . O AL MENOS UN POCO MENOS TONTOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
BEJOTA fletxa bcn
6 d'octubre de 2015, 14.42 h

El gigante cárnico Vall Companys traslada su sede de BCN a Madrid

El grupo factura 1.300 millones anuales, es uno de los complejos agroganaderos más importantes de Europa y el primero de España


Empresas TIC advierten de que las "incertidumbres" en Cataluña pueden afectar a las inversiones
Schneider decidirá sobre su grupo industrial en España desde Bilbao tras abandonar Barcelona

N.B. SERRAT HA DIT QUE NO ACONSELLA LA SORTIDA DE CATALUNYA D'ESPANYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Buzo fletxa Barcelona
6 d'octubre de 2015, 14.21 h

#5 Pues...A ti no te ha servido, sigues siendo mas tonto cada dia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
333 fletxa tarragones
6 d'octubre de 2015, 12.07 h

no compreu mes el periódico i assumpte resolt .el periódico i la razón son del atresmedia(lara,creuheras).....vosaltres mateixos camviaran de taranna en quan deixin de vendre paper d'embolicar "bocatas"


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Synera fletxa Barcelona
6 d'octubre de 2015, 11.39 h

ENTRE LA "TIETA", "ELS VELLS AMANTS" I ALTRES PER L'ESTIL SEMPRE M'HA SEMBLAT (ep! parlo personalment i subjectiva) UNA MICA CARRINCLÓ.

ÉS L'HERÈNCIA DE LES ESPANYES?


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
6 d'octubre de 2015, 09.29 h

SR. HERNANDEZ DUPTO QUE VOSTÉ HAGI ACABAT LA CARRERA DE CIENCIES DE INFORMACIÓ, DONCS ENCARA TE PENDENT L'ASIGNATURA DE DEONTOLOGIA I ETICA


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
6 d'octubre de 2015, 08.53 h




Que el GRAN Ausiàs March em perdoni la manipulació que faig del seu text. Però . . .


Si "EL JORN HA POR / DE PERDRE SA CLAROR/ QUAN VE LA NIT / EXPANDINT SES TENEBRES"


També podem dir que "La nit ha por de perdre sa foscor quan ve lo jorn expandint ses clarors"


Fins aquí d'acord, suposo, oi? Ara bé, encara seria més cert i en-CERT-at dir que:


"ECSPANYA HA POR DE PERDRE LO MILLOR QUAN CATALUNYA SE'N VAGI, AMB SES RIQUESES"



Cosa molt més vertadera, doncs tots sabem que ni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.