directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Condemnen García-Prieto per vulnerar els contractes de la Feria d'Abril en benefici de l'empresa del seu fill

La FECAC haurà de pagar 96.000 euros al celler La Guita per no respectar l'acord d'exclusivitat

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'Audiència de Barcelona ha condemnat la FECAC, dirigida pel polèmic Francisco García-Prieto, a pagar una multa de 96.000 euros i assumir les costes del procés judicial després que s'ha demostrat que la Feria d'Abril va incomplir flagrantment el contracte d'exclusivitat que havia signat amb el celler de mançanilla La Guita. Lluny de respectar els termes del contracte, a l'edició de 2006 de la Feria es va vendre i promocionar publicitàriament la marca que distribueix l'empresa del fill del director de la FECAC. Tot i que el contracte d'exclusivitat amb La Guita s'allargava fins al 2009, a partir de 2006 la mançanilla del fill de García-Prieto.
fecac, feria abril, sevillanes
Comparteix
   


Etiquetes
Segons explica l'Avui, la sentència demostra fins a quin punt Francisco García Prieto dirigeix la FECAC i la Fira d’Abril amb un personalisme absolut i sense respectar els contractes que ell mateix signa. Aquesta ja és la segona condemna per no respectar els contractes amb els proveïdors.

Subvencions generoses
Convé recordar que la Feria d'Abril és un esdeveniment que, malgrat les irregularitats, aconsegueix recaptar any rere any sucoses subvencions de l'Administració pública que assumeix el 50% del cost de la festa. En plena època d'austeritat econòmica i de retallades, contrasta que la Feria hagi estat una de les poques activitats -si no l'única- que no només no ha vist retallades les aportacions de diner públic sinó que, a més, ha augmentat la xifra que rebia anys anteriors. L'Ajuntament i la Diputació de Barcelona són les principals mecenes de la Feria i al 2010 van aportar-hi fins a 85.000 euros cadascuna.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
16 de juny de 2010, 10.07 h

Jordi de Reus, tens tota la raó, però mentre tinguem els politicastres que tenim, i que per desgràcia nostra són els que manen, dificilment veuràs cinema en català. Et diré més: És més fàcil que a curt termini puguis veure pel·lícules doblades a l'àrab, que cinema a dojo en català. Abundant en aquest últim tema, encara ahir ens va sortir en Carod dient que la prohibició del burca és una molt mala opció, cosa que també ho reblà en Portabella de l'ajuntament de la capital del ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
fu manchú fletxa ampurdà
15 de juny de 2010, 19.51 h

d'acord em el gat mes. peró no preocuparsi, els grands "padrecitos" de la patria ja betlleran i arragleran el tema, faltaria plus. L'illustrissim Sig Blanco, ja fa passos em no se que tema del tren, AHH i a partir d'hara tots el ministres de la cosa vularan en lines de baix preu - c'est a dir - apareils de FA - que no lis costi un chavo - mes barat no hu trovaran, si no lis tornerem los sous, allez mes amies


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa Reus
15 de juny de 2010, 18.23 h

Tenim problemes per poder veure cinema en català i aquesta colla de xarnegos ho tenen tot pagat,i apart encara foten xanxullos?qui vulgui festa que se la pagui!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de juny de 2010, 11.00 h

Potser si els condemnats recorren a la Generalitat i l'ajuntament, aquests encara podrien subvencionar o pagar la multa o indemnització.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de juny de 2010, 09.40 h

Em sembla que aquestes festes de fora no s'haurien de subvencionar. Ja prous subvencions tenen des de l'estat ep.panyol (recordem que ens foten cada any 15.000 mil.lions d'eurus), com perque Catalunya, encara hi hagi de posar-ne més.
En temps de crisi, es incongruent "llençar" aquests diners perque uns quants es diverteixin. Quan em vull divertir jo, m'ho he de pagar de la meva butxaca, així que, com diuen ells, "que cada perro se lama su pijo".


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.