directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 16 de setembre de 2021 13:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El govern espanyol reclama a 3.000 joves catalans que tornin l’ajut al lloguer

Els reclamen que ho tornin tot de cop i, en alguns casos, amb interessos.

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Segons avançava Rac1 aquest matí, entre els mesos de juliol i setembre, 3.000 joves catalans han rebut la petició per tornar l’ajuda de 210 euros que el Ministeri de Foment va concedir-los erròniament fa anys. Se’ls reclama de mitjana una xifra entre 2.000 i 3.000 euros, en alguns casos amb interessos.
 

Comparteix
   


Etiquetes
 
El Ministeri va continuar donant una ajuda que no els pertocava i ara la reclama

 
El director general d’Habitatge de la Generalitat, Jaume Forn, ha denunciat que l'ajuda ja es va plantejar malament des d'un principi perquè a diferència d'altres, es basa en unes previsions futures d'ingressos. En aquest sentit, el ministeri de Foment va seguir donant l'ajuda de 210 euros tot i que incomplien el requisit de cobrar menys de 22mil euros anuals, i aquest estiu ha decidit recuperar-los.
 
Una xifra estratosfèrica per molts joves d’un país que té un 50% d’atur juvenil

 
 De mitjana, als joves afectats per aquesta devolució de l'ajuda  se'ls reclama entre 2.000 i 3.000 euros - elministeri de Foment ha adverit que en alguns casos es cobrarà interessos del 5%-, una xifra molt elevada pel jovent amb la feina més precària i l’atur més alt de la història. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Francesc fletxa Calders
8 d'octubre de 2015, 14.28 h

A mi ara em reclama Hisenda 300 Euros per l'ajut del pla PREVER de fa un any. Preneu-ne nota.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jaume fletxa Barcelona
8 d'octubre de 2015, 11.48 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
8 d'octubre de 2015, 11.11 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
J.L.Masferrer fletxa Granollers
8 d'octubre de 2015, 10.16 h

#10 Tu, mico caspanyol manipulador: Tu has tret lanotícia d'una web espanyolista com http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2015/10/la-uab-reprueba-el-enfoque-sesgado-del-tricentenario-de-1714-en-las-escuelas-26260.php o potser Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
8 d'octubre de 2015, 08.41 h

Aixo no es pas busca la Pau amb Catalunya aixo es fer que molts Joves Catalans tinguin mes Odi a Espanya si ara els fan aixo fan mes Independentistes Joves TOTS CONTRA ESPANYA TOTS CONTRA EL NACIONALISME ESPANYOL I CASTELLÀ Que ataca tot lo ques Català .


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu fletxa EL VALLES UN DE SOL NO DOS
8 d'octubre de 2015, 08.26 h

NOMES ELS JOVES CATALANS ho tambe als Joves Espanyols i Castellans a bueno a els els demanaran aixo despres de les Eleccions Espanyoles ,, Aquestes son les Politicas Socials dels de Dretes perjudicar als joves P.P. y Convergencia ala hora de fer politicas son ben iguals he , no ja diferencia i asobre son iguals de corruptes


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
El món ho ha de saber fletxa ............................................
8 d'octubre de 2015, 01.48 h

https://www.youtube.com/watch?v=2vLQx1zUosw

Ningú defensa una causa que desconeix, expliquem-nos al món, difonguem vídeos com aquest!

És important que ens GUANYEM el suport de la opinió pública internacional per a GUANYAR la independència!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
7 d'octubre de 2015, 23.19 h

LA UAB REPRUEBA EL ENFOQUE SESGADO DEL TRICENTENARIO DE 1714 EN LAS ESCUELAS.
INVESTIGADORES EN DIDÁCTICA DE LAS CIENCIAS SOCIALES RECRIMINAN A LA GENERALITAT LA IMAGEN "HOMOGÉNEA", IDENTITARIA Y EXCLUYENTE DE CATALUÑA QUE DIFUNDEN ENTRE LOS NIÑOS.
ADOCTRINANDO NIÑOS DESDE HACE 35 AÑOS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Manolón fletxa Hospi
7 d'octubre de 2015, 22.01 h

El ministerio de fomento pone 32 millones de euros para adecentar y reconvertir la zona en torno a la estación de Sants en la ciudad de Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2015, 19.34 h

Sempre l'acós als catalans. Faltaria més!

Queda poc.

Adéu Estat explotador!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
La unitat d’Espanya no trontolla
Ramon Boixet Ramon Boixet
Obrirà el Vaticà la Guàrdia Suïssa a les dones ?
Jordi Aviñó
Les millors cales de la Costa Brava

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.