directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Les entrades per veure al Boss, disponibles a partir del dijous

Quan siguin les 10 del matí ja es podran comprar

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Bruce Springsteen i la incombustible E Street Band actuaran el 19 de juliol del 2008 al Camp Nou de Barcelona, ciutat que en principi havia esquivat en la seva gira de presentació del seu nou treball, "Magic", segons ha informat la productora Doctor Music. Doctor Music ha informat que per al concert de Barcelona només es vendran sis entrades per persona. Els preus que oscil•len entre els 57 i els 71 euros, únicament a través de les tendeixis Fnac, dels punts de venda de la xarxa Tick Tack Tiquet i per telèfon (902 15 00 25).
Bruce Springsteen
Comparteix
   

Bruce Springsteen i la incombustible E Street Band actuaran el 19 de juliol del 2008 al Camp Nou de Barcelona, ciutat que en principi havia esquivat en la seva gira de presentació del seu nou treball, "Magic", segons ha informat la productora Doctor Music.

Les entrades per a presenciar el concert del Boss es posaran a la venda dijous que ve dia 29 a partir de les 10.00 hores i es podran adquirir, a preus que oscil•len entre els 57 i els 71 euros, únicament a través de les tendeixis Fnac, dels punts de venda de la xarxa Tick Tack Tiquet i per telèfon (902 15 00 25).

En principi, el cantant nord-americà no tenia previst incloure Barcelona, on va actuar a l'octubre de 2006, en l'actual gira de presentació del seu nou àlbum, que va iniciar el passat dia 2 d'octubre a EEUU i que només contemplava les seves actuacions a Espanya a Madrid i Barakaldo (Biscaia). Aquesta nit, el Palau d'Esports de la Comunitat de Madrid acollirà l'inici de la gira europea del Boss, que demà actuarà a Barakaldo i que posteriorment ho farà en una desena de ciutats europees.

Doctor Music ha informat que per al concert de Barcelona només es vendran sis entrades per persona. El concert de Barcelona s'inclou en la segona part de la gira Magic Tour, que Springsteen iniciarà de nou a EEUU i que seguirà, a partir de maig, per diverses ciutats europees.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.