directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Anglada fitxa dos exregidors del PP per presentar-se a Gavà

Plataforma per Catalunya continua la seva expansió pel Baix Llobregat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Josep Campmany, que va encapçalar la llista del PP a les eleccions municipals de Gavà del 1995 i va ser regidor per aquesta formació entre el 1991 i el 2003, serà el cap de llista de Plataforma per Catalunya en aquest municipi en la propera contesa local, l'any vinent. A la llista per Gavà del partit de Josep Anglada també hi serà José Luis Delgado, que fou regidor del PP a la veïna Castelldefels, fet que evidencia el traspàs de simpatitzants populars cap al partit xenòfob. La formació ultradretana també es presentarà al Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, i Sant Vicenç dels Horts. Amb aquests quatre ja són 14 els municipis del Baix Llobregat on pensa presentar-se l'any vinent Plataforma per Catalunya, que està a punt d'obrir una seu a Sant Just Desvern.
Josep Anglada, pxc, plataforma per catalunya
Comparteix
   


Etiquetes
El PP és ara el segon partit més votat a Gavà, després del PSC, que hi té majoria absoluta, i el seu líder és Josep Llobet, que també és diputat al Parlament de Catalunya.

Al Prat de Llobregat, Plataforma per Catalunya presentarà Carmelo Murillo, a Sant Joan Despí es presentarà Jordi Rovira i a Sant Vicenç dels Horts ho farà Pablo Javier Ortega. S'afegeixen als candidats que es presentaran a Castelldefels, Cornellà, Sant Feliu, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Viladecans, Molins de Rei, Esplugues, Sant Boi i Sant Just Desvern, on es pensa presentar el secretari general del partit, Pablo Barranco.

La formació, que defensa un discurs racista, ja va presentar aquests primers deu candidats en un acte a finals de maig en un hotel de Sant Just Desvern al qual van assistir mig miler de simpatitzants. A les portes de l'hotel, mig centenar de ciutadans van protestar contra la presència de Plataforma per Catalunya, que es va crear a Vic, a la comarca del sud de l'àrea metropolitana, una de les més poblades de Catalunya.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.