directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 11:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP ens farà patir fins al final

Antonio Baños, lamenta al Via Lliure de RAC1 que tots els focus es posin sobre la CUP i apunta a Junts pel sí i a CDC si el procés descarrila.

Comentaris 52  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Baños es queixa que tots els focus miren la CUP i diu que "la responsabilitat la té tothom, CDC inclosa, nosaltres l'assumim però ningú mira la responsabilitat del senyor Mas i de CDC i Junts pel Sí" i insisteix en la necessitat d'arribar a acords sobre el què, el com i el quan i deixar el qui per al final, convençut que hi ha fórmules acceptables per tothom.


Comparteix
   


Etiquetes
"Si tots estem d'acord amb tot, amb el pla de xoc, ruptura de les lleis espanyoles i constitució catalana i ho aturem tot i descarrilem perquè el senyor Mas diu que és president o  ho engeguem tot a n'orris, la responsabilitat no sé si seria de la CUP."

La CUP ens farà patir fins al darrer moment, i no es pot descartar noves eleccions malgrat que Baños afirma que "Una cosa és fer Mas president i l'altre descarrilar (el procés) entre mig hi ha un espai jo crec que molt ample per moltes solucions que no són més creatives sinó que s'han aplicat en algun  moment de la història."

Imaginació al poder

 Baños diu que "hi ha solucions aplicades en algun moment a la història, si hi ha solucions que passen més enllà d'una dicotomia tancada doncs no ens preocupem pel qui, estem amb el què, el com i el quan." I afirma que "Si la gent considera que és fàcil fer un pla de xoc, que es desobeeixi les polítiques d'austeritat, trencar amb les lleis espanyoles i fer una constitució catalana és que tenim la societat perfectament encarada per fer la república."

 "És molt important posar en valor els diputats de la CUP perquè si no hi fóssim i no fóssim decisius, el procés quedaria coix."

 Baños afirma que "estem en converses, no estem en negociacions sobre com arribem a acords sobre el pla de xoc, la ruptura, quines lleis es desobeeixen i el procés constituent. Això és on s'ha d'arribar a un primer acord."

David Fernández té una opinió molt bona de Mas com a persona

Antonio Baños ha explicat durant l'entrevista que pràcticament no ha parlat amb Artur Mas i que no es tracta d'un tema personal "Ens vam saludar el dia del TSJC i Mas ens va trucar per felicitar-nos després de les eleccions. David Fernández té una opinió molt bona de Mas com a persona, no es tracta que li tinguem mania és que el president representa una sèrie de coses que hem de superar. Entenem que no podem començar amb una pota al passat.

Primer el pla de xoc......

" Baños ha insistit, una vegada i una altra, en la necessitat d'acord primer el pla de xoc, que ha qualificat de mínims. "És un document seriós, la metàfora és la bena a la ferida. No és ni un canvi de model econòmic, és recuperar el decret de pobresa energètica tot i que és molt minso, l'impost de dipòsits bancaris, la llei d'hisenda catalana, aturar els desnonaments i les privatitzacions de serveis públics." El líder de la CUP ha lamentat que només se'ls recordi una de les dues promeses electorals principals de la CUP, la de no investir Mas president i tothom s'oblidi de la segona que era no farien descarrilar el procés.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#52
visca catalunya independent fletxa som catalans, no espanyols
28 d'octubre de 2015, 00.06 h

#51 pobreta anomalia genetica


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años más haciendo el imbécil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente en todos los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
27 d'octubre de 2015, 15.00 h




MARTA, AQUESTS NOIS QUE ESTAN REMENAN LA CAMBRA D´EN JORDI, SON ELS DE LA UDEF?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
26 d'octubre de 2015, 15.54 h

No Baños, No !!! De cap manera !!!!
Si el procés descarrila serà culpa vostra !!!!
No sou els Espartans de l'època: "300. El Naixement d'un Imperi" !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
26 d'octubre de 2015, 13.39 h

#22 Quear-nos a casa? Mai, amb il·lusió o sense, si es pot votar independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Ai Senyor! fletxa Barcelona
26 d'octubre de 2015, 11.31 h

Quants van dient que es varen equivocar votant la CUP. Fins quan aquests de la CUP, que recorden el sectarisme adolescent grupal, s'adonaran de la irritació que estan causant a tantíssima gent. Quan seran un xic coherents, només els demano un xic: No volen de president el qui els ha practicat el forat de sortida de la presó de la indignitat del sotmetiment que patim. I han passat a gust pel forat de les urnes ben a gust, no? Això no és purisme, això és xantatge o inflació per el poder ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
26 d'octubre de 2015, 11.13 h

LA RESPONSABILITAT DE LA CUP, ÉS ALTA, HAURAN DE VALORAR, MÉS ENLLÀ DE LES IDEOLOGIES, EL RESPECTE AL PROCÉS QUE ARTUR MAS, HA PORTAT AMB VALENTIA I RISC PERSONAL, TREBALLANT EL 9-N JUNT A LA CUP AMB DAVID FERNANDEZ, ENS ÉS DONCS UN VALOR POSITIU. / EN UN DEMÀ PROPER, EN MARXA LA REPÚBLICA CATALANA, EN LES ELECCIONS, JA DISTRIBUIREM AMB VOTS EL NOU ESCENARI EN EL PARLAMENT: L'ESTRENA (després de tres segles) DE LA LLIBERTAT!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Gentil fletxa Osona
26 d'octubre de 2015, 11.06 h

MAI MÉS VOTAREM LA CUP, MAI MES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Gentil fletxa Osona
26 d'octubre de 2015, 11.05 h

ELS DE LA CUP QUE ES TREGIN LA CARETA D'UNA VEGADA. CATALANAS NO US DEIXEU ENGAATUSSAR, CAL QUE SIGUEU ASTUTS QUE US HI VA LA VIDA DEL BENESTAR. SI CREIEU A LA CUP NOMÉS TINDREM QUATRE PASSOTES I PROGRÉS INCAPAÇOS DE GOVERNAR UN PAÍS COM CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Gentil fletxa Osona
26 d'octubre de 2015, 11.03 h

Primerament en Baños té una pinta dexarlatan de firaque no s'aguanta, si entens entre les paraules que diu, se li veu que sota hi ha traidoria cap a Catalunnya, qui paga els de la CUP per posar pals a les rodes al procés?

Segon, i ho dic en castellà perquè els de la CUP ho entenguin "ÉS DE MAL NACIDO SER DESAGRADECIDO". SI SOM ON SOM PER LOGRAR LA INDEPENDÈNCIA ÉS GRÀCIES A N'EN MAS, CAP, CAP DE LA CUP HA FET RES NI HA ARRISCAT RES DE RES, I ARA EL MENYS QUE ENS TOCA FER ÉS AGRAÏR A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Francesc fletxa Calders
26 d'octubre de 2015, 10.48 h

No tinc per costum anar en contra de ningú, sóc tan independentista com l'últim militant de la CUP, però:
Podeu pensar com vulgueu, dir el que vulgueu, i fer el que us sembli millor. Però no ens doneu gat per llebre. No teniu cap dret a negar la presidència a en Mas. A mi, tant em fa que sigui en Mas o un altre, però quan vosaltres feu la campanya anti-Mas us retrateu com a totalitaris. Sí, totalitaris, d'esquerres però totalitaris. Com es pot ser demòcrata i vetar a una persona que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.