directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Preservatius i lubricant pels joves de les Balears

Una campanya contra la SIDA

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell de la Joventut de les Illes Balears repartirà en els pròxims dies 70.000 preservatius i 8.000 dosis de lubrificant dintre de la campanya ‘Condoneix-te. Plaer sense risc', destinada a prevenir la SIDA. Les Balears lidera la taxa de contagi del SIDA entre els joves. A més, la campanya inclou el repartiment de 32.000 fullets explicatius, en els quals es demana l'atenció dels joves sobre la importància de prendre les precaucions necessàries per a evitar el contagi per via sexual.
condons preservatius
Condons de diferents colors i mides

Comparteix
   

El pròxim dia 1, a part d'estar conocada la manifestació pel Dret a decidir sobre les nostres infraestructures, també és el dia mundial contra la SIDA. Per aquest motiu el Consell de la Joventut de les Illes Balears repartirà en els pròxims dies 70.000 preservatius i 8.000 dosis de lubrificant dintre de la campanya ‘Condoneix-te. Plaer sense risc',

El Consell de la Joventut vol facilitar també l'accés al preservatiu amb aquesta iniciativa. L'arxipèlag Balear registra les majors xifres d'infeccions per VIH-SIDA i, a més, és capdavantera en nombre d'embarassos no desitjats. Per això, aquest organisme posa l'accent en la necessitat de treballar en un Pla de Polítiques de Joventut que faci especial incidència en els aspectes referits al contagi de la SIDA entre els joves, així com al desenvolupament de l'Estratègia Balear de la SIDA aprovada fa dos anys per la Conselleria de Salut.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.