directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 18 de juny de 2024 19:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Les ciutats amb bicicleta pública decideixen crear una xarxa internacional

Es tracta de donar un major impuls a l'ús de la bicicleta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Representants de Londres, Estocolm, Lió, Madrid, París, Milà, Sevilla, Tel-Aviv, Washington i Barcelona han acordat aquest divendres a l'Ajuntament de Barcelona la creació d'una xarxa internacional de ciutats amb bicicleta pública. Amb aquesta finalitat s'ha acordat constituir un grup de treball per a la creació d'una associació de ciutats amb aquest tipus de transport individual. L'objectiu de la xarxa és millorar la mobilitat de les ciutats mitjançant la integració del transport públic individual en bicicleta com un mitjà més de la mobilitat urbana.
bicing bicicletes bike
Ja hi ha 56 punts de recollida i lliurament de bicicletes

Comparteix
   

En definitiva, es tracta de donar un major impuls a l'ús de la bicicleta, permetre un ús més racional dels mitjans de locomoció i millorar el medi ambient i la qualitat de vida dels ciutadans.

Aquesta xarxa suposarà la integració de les ciutats amb sistema de bicicleta pública ja implantats com son Estocolm, Lió, París, Sevilla i Barcelona, i ciutats en procés d'anàlisi i estudi, com son Londres, Madrid, Milà, Tel-Aviv i Washington. Les ciutats definiran uns indicadors comuns per tal de poder compartir la informació cada tres mesos i comparar els resultats. Les ciutats compartiran la informació referent a temes que interessin a les diferents ciutats com la logística de redistribució de les bicicletes, criteris de planificació en la definició de la xarxa d'estacions o carrils bici, per exemple. Les ciutats s'han compromès a reunir-se en un termini de sis mesos per tal de fixar les bases organitzatives de l'associació que integrarà les ciutats que estiguin interessades a compartir les seves experiències, inquietuds i resultats.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.