directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Esclat a la xarxa contra la CUP pel seu segon NO

Silenci dels principals dirigents dels anticapitalistes a twitter

Comentaris 62  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

Hi ha tensió i no només a la grada del Parlament de Catalunya. Durant els últims temps les xarxes socials s'han convertit en un termòmetre polític de les nostres societats i podem afirmar que la temperatura no deixa de pujar. Hi ha un esclat a la xarxa que està identificant com a màxim responsable a la CUP de la manca d'acord amb JpSí. 
Antigues piulades, tot un perill
 
S'ha escampat com la pólvora un tuït de Quim Arrufat del 24 de setembre on deia textualment: "Mai m'hagués pensat que a les portes de la fundació d'una República i l'obertura d'un procés constituent hi hauria una esquerra bloquejant" segurament en referència a CSQEP. Una frase que, ara mateix, es podria aplicar a l'esquerra anticapitalista.

 
Cup Traïdors

Un indicador de com bull la xarxa és que si es busca 'CUP' al cercador de Twitter la mateixa plataforma ofereix com a cerques relacionades 'CUP traïdors'.
 
Silenci dels cupaires
 
Ni Antonio Baños, ni Anna Gabriel, ni Albert Botran o Quim Arrufat o David Fernàndez han fet cap tuït, almenys fins a la redacció d'aquesta notícia a les 16:25. Només el perfil de CupNacional, un cop acabat el debat ha fet una repiulada del compte del Parlament que comenta el següent: "El #parlament té temps fins al 10 de gener, dos mesos després de la primera votació d’#investidura, per elegir president".

Rebot a la Xarxa

Aquestes són algunes de les imatges que estan voltant sobre usuaris enfadats ambla CUP per la manca d'acord. Per sort, els catalans som creatius i tenim sentit del'humor:







No és l'única víctima de la pressió

L'usuari Xavi Panela ja va aportar fotos de diferents seus de CDC amb pintades d'Arran, un altre moviment de l'esquerra independentista anticapitalista molt vinculat a la CUP, on demanen fer fora a Mas i pressionaven d'aquesta manera als convergens.




 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#62
pengyu fletxa Tarragona
16 de novembre de 2015, 19.35 h

#61 Nomes que donarte la raò al teu comentari molt encertat per part teve dien que a la future Republique i cabem totom.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Francesc fletxa Calders
16 de novembre de 2015, 11.58 h

#60 Aquest esclat de bilis em confirma que estem en mans de gent que es creu en possessió de la veritat i que no pensa fer cap esforç per integrar en la república catalana les diferents sensibilitats que hi poden haver. Quan Stuart Mill diu que en democràcia: "ens haurem de guardar molt de la dictadura de les majories", com ha passat en aquesta legislatura amb el PP, nosaltres haurem de dir que "ens hem de guardar molt de la dictadura de les minories"? Si a la república catalana no hi cap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
fins als ous de demagogia i mannipulacio fletxa Catalunya lliure, pero sense gangsters al poder
15 de novembre de 2015, 22.02 h

Memòria de peix teniu masses independentistes, a més ús deixeu fotre el pèl, de forma escandalosa, Mas no vá fer possible el 9N, va ser l'ANC i 40,000 voluntaris, Mas va 'salvar als funcionaris", segons ell, va anul·lar el referèndum, com si li vingues de nou la postura de Madrid, davant de la voluntat del dret al vot dels catalans, per la indignació de la gent es va veure forçat a posar unes urnes de cartó, i fer una consulta popular, el 9N mas es va veure obligat per l'ANC i Òmnium... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
pengyu fletxa Tarragona
15 de novembre de 2015, 20.16 h

Srs. de la CUP, està mol be el fil a l`agulla, pero el pais no se acaba aqui, sinò que comença la realitat de Catalunya. La historia Catalana es condenarà per el mal que feu al pais, critiqueu ha ciu, però vosaltres sou igual amb onaltre sentit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
pengyu fletxa Tarragona
15 de novembre de 2015, 20.10 h

La esquerra Aberzale de Otegui votaren a favor del plà Ibarretche, El sr. Mas ha arribat al dia de avui a cotes mes altes que el antic President vas. dirìa un 90 % mes. Però la CUP continuo dient..... No es un partit Independentista i mol meinys nacionalista. Per a ells nomes existeix odi contre la dreta i res mes por lo tant segù que anirem a noves eleccions.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Xavier fletxa Barcelona
14 de novembre de 2015, 15.49 h

La CUP fa molt bé. Aquí tothom es queixa però ningú diu res de l'actitud d'en Mas de no voler abandonar el Poder. Al Mas només l'importa continuar a la cadira de President.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO DOS
13 de novembre de 2015, 22.50 h

eEL NO DE LA CUP a fer President a ARTUR MAS resulta fa creixer en intenció de VOT ALS DE LA CUP Con son las coses En Canvi UNIÓ Despareix tambe del Congres dels Diputats de MADRID ... Ser FAidels leal a las promeses Electorals te la seva Recompensa LA CUP Puja en intenció de VOT aquesta es la Realitat segons ultimes enquestes TOT I EL NO A ARTUR MAS .. Cal unaltra CANDIDAT O CANDIDATA A ser president o presidenta de Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
13 de novembre de 2015, 18.47 h

Quan s'és una minuria ridicula ( 11 en front de 62) anar en contra no és valentia sinó suicidi. Teniu una magnifica membre, Anna Gabriel, que des de la primera vegada que la vaig sentir la vaig admirar. No puc creurer que estigui d´accord amb el què esteu fent: destruir la independencia de Catalunya i el vostre moviment (no Partit politic).. Sisplau demostreu que sou conscients, catalanistes i sobiranistes. Gràcies!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
13 de novembre de 2015, 16.20 h

Acabo d'escoltar per Catalunya ràdio al programa l'"Oracle" que a Convergència el 66% és independentista i a la CUP... el 55% !!!. De manera que dins la CUP hi ha un bon grapat d'unionistes, senyors. Ens faltava saber aquesta dada per entendre el que està passant?... Com resulta ben evident prioritzen les seves políques d'esquerres per davant de la independència... Això és coherència davant la realitat que està patint Catalunya?...


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Francesc fletxa Calders
13 de novembre de 2015, 13.39 h

#42 I finalment, no es diu "malmenada" sinó "malmesa". Veus, com no et pots fer el savi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.