directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Pau Gasol guanya el segon anell de campió de la NBA amb els Lakers

Ha renunciat a jugar amb Espanya al proper Mundial de Turquia

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Los Angeles Lakers han guanyat anit el seu 16è títol de la història, el segon del santboià Pau Gasol, que va ser clau per a l'equip durant l'últim quart, després d'un enfrontament molt igualat i difícil en què els Celtics de Boston tenien dominat amb 13 punts d'avantatge a l'inici de la segona part. Kobe Bryant, Gasol i Ron Artest han estat els artífexs de la remuntada (83-79) i del segon anell consecutiu en un setè partit (4-3) de llegenda. Gasol va acabar sumant 19 punts i 18 rebots, fet que el va situar molt a prop del MVP de la final, Kobe Bryant (fotogaleria).
Pau Gasol, Lakers, final, bàsquet
Comparteix
   


Etiquetes
Guanyar un anell no és fàcil; guanyar-ne dos és molt complicat, i fer-ho en dos anys consecutius és molt dur. A més, ser clau en les dues ocasions és només per a elegits, i decidir en els últims minuts és un somni per als superdotats. Pau ja té dos anells i els Lakers han aconseguit el 16è de la seva història. El setè partit contra els Celtics va ser un dels esdeveniments esportius més emocionants dels últims temps.

No va ser un enfrontament de molt nivell, però els dos equips van jugar cada pilota amb l'ànima i els nervis a flor de pell. Dos equips de llegenda, una final increïble, un setè partit inoblidable. Els Lakers van remuntar un partit que perdien de 13 a l'inici de la segona meitat. Finalment, van saber superar una mala nit en el tir a base de rebots i encert en els minuts finals amb els triples i els tirs lliures.

Renúncia a la selecció
El pivot santboià va anunciar a principi de juny que no participaria al Mundial de Turquia d'aquest estiu amb la selecció espanyola, que defensa títol, per descansar físicament després d'una dura temporada a l'NBA.

'Després d'un període de reflexió amb els meus metges, preparadors físics i fisioterapeutes, tant espanyols com nord-americans, he comunicat al president de la Federació Espanyola de Bàsquet, José Luis Sáez, i al seleccionador, Sergio Scariolo, que les circumstàncies actuals desaconsellen la meva participació en el pròxim Mundial de Bàsquet de Turquia 2010', va explicar Gasol.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
19 de juny de 2010, 10.43 h

Aquest tal Gassol no és aquell que deia al YouTube que era tan espanyol ????. Cony quin botifarra els ha fet !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.