directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Terribas desmunta Anna Gabriel

La periodista posa en evidència les incoherències i algunes falsedats de la CUP

Comentaris 45  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 28 vots )
carregant Carregant

En l’entrevista a Anna Gabriel a Catalunya Ràdio,  Mònica Terribas ha posat en evidència les contradiccions de la CUP quan ha assenyalat a Gabriel que el “qui” apareix en tres de les quatre propostes sotmeses a votació ahir a Manresa, i li ha preguntat si això és coherent amb el que han dit fins ara que el més important és el “què”. Sobre les negociacions, Gabriel ha indicat que no avancen en l’acord a causa de les línies vermelles insalvables de Junts Pel Sí, Terribas li ha retret que ara resultarà  que és en el “què” què no estan d’acord i no en el "qui" com han assegurat fins ara. 

Comparteix
   


Etiquetes
823 vots contra 1.600.000 vots obtinguts a les urnes

Terribas ha explicat a Gabriel que la gent del carrer es pregunta com és que 823 vots de la CUP que no volen Artur Mas de president han de prevaldre davant els 1.600.000 vots obtinguts a les urnes que avalen la candidatura de Mas, Gabriel li ha respost que “no es fa cap favor confrontant bosses d’electorats”, que ahir només es va prendre el pols al conjunt de la gent de la CUP per veure si avalaven les negociacions que s’estaven fent, perquè “el que fa al CUP no és el que decideixin tres o quatre diputats”.

La CUP pregunta als candidats alternatius abans de proposar-los?

Gabriel s’ha queixat que s’està sent molt injust amb la CUP per les critiques que reben i que fins i tot se’ls ha acusat de tenir el CNI infiltrat i respondre a les infiltracions de la intel·ligència espanyola. Gabriel també ha dit que després de l’apagada mediàtica ara  socialitzaran més la informació i  s’ha queixat de les filtracions de la negociació. Terribas li ha recordat que part de les negociacions han aparegut relatades fil per randa al setmanari la Directa,  proper a la CUP, on s’exposava la proposta d’investir Carles Viver Pi-Sunyer president i li ha demanat si quan la CUP fa aquestes propostes els hi pregunten abans a les persones implicades. Gabriel ha dit que no perquè són negociacions. Per últim Terribas li ha dit a Gabriel que: “Vostès han posat les eleccions sobre la taula i diuen que no”.

Baños rebaixa la importància de la reunió d’ahir
 
Per altra banda, el president del grup parlamentari de la CUP, Antonio Baños, ha afirmat que “la votació d’ahir no era una votació, era un sondeig” i ha deixat clar que no era vinculant perquè  “no era l’assemblea, sinó una reunió nacional”. Així, en una entrevista a RAC1, ha dit que totes les opcions són possibles, fins i tot fer president Artur Mas. Preguntat per la possibilitat de cedir dos vots per habilitar la investidura de l’actual cap de l’executiu en funcions, no ho ha descartat i s’ha limitat a reiterar per enèsima vegada que: “Entre Mas sí i Mas no hi ha una quantitat de coses i les estem explorant amb Junts pel Sí”.

Tot continua exactament igual

Baños ha insistit en la idea d’anar com més ràpid possible en les negociacions però sempre “com més sòlid, millor”. Ha recordat que l’objectiu és fer “un govern el més transversal possible, que pugui seduir i aplegar la gent que encara no és independentista”. A més, ha reiterat que no busquen l’escenari de les eleccions, perquè “per mi seria un fracàs, seria un desastre”. El número 1 de la CUP el 27S ho ha reblat dient que “tot continua exactament igual, continuem a la taula de negociacions”.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#45
Germán Areta fletxa Barcelona
5 de desembre de 2015, 20.10 h

Com es pot ser tan burru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
ROGER fletxa Reus
2 de desembre de 2015, 12.50 h

Me trencat l'esquena portant la meva filla a coll per la carretera d'Alcanar a la via catalana.

Eh sentit plorar la meva filla i li eh cambiat els panyals al mig de la diagonal.

Me comprat totes les camisetes que ha fet falta per mi i per tota la familia.

A St.Andreu m'ha fotut el cotxe la puta grua per anar a la meridiana a defensar el meu poble.

i el mes dur eh despedit el meu avi i li eh dit que ara si ho conseguiriem.

QUE COLLONS DIEU QUE EH D'ESPERAR???????? VA HOMEEEE COLLONS ARA TOC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
pengyu fletxa Tarragona
1 de desembre de 2015, 23.02 h

Pobre cataluña la que nos espera tambien ha los que no somos independentistas y nos sentimos españoles y no catalanes porque si continuamos siendo una autonomia española seremos la region de españa mas pobre economicante hablando, España se vengarà y seremos la region que menos dinero aportarà.. Que triste que por culpa de la cup terminemos siendo una region como murcia, ho extremadura, por decir algo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
JOSEP DE BNA. fletxa Barcelona
1 de desembre de 2015, 21.25 h

#28 Marc de Manresa. Per la manera d'expressar-te veig que esteu adoctrinats amb rentat de cervell inclòs, propi de molta joventut que us penseu que sou la Mara Teresa. Tot bon polític,tan de dretes com d'esquerres ha sigut quan de joves, uns revolucionaris. Esteu acusant a persones abans que ho facin els jutges, entrant i donant ales a les maniobres i joc brut del govern, que aprofitant-se de la seva posició en les estructures del estat amb les possibilitats de treure informació com de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
1 de desembre de 2015, 19.02 h

#38 I si ···? I si···? I si ···? I si resulta que amb la vostra desconfiança us heu carregat el Procés per 30 anys més? La independència no és de dretes ni d'esquerres, és un objectiu de País! No en serem prou sense la part de la societat que vol anar a la independència perquè confia en en Mas. Fer fora els que confien en Mas i ampliar per l'esquerra? Amb qui? Amb els quatre gats federalistes dels 'No Podem' de l'avi de la Heidy?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
1 de desembre de 2015, 17.49 h

Tranquilos Camaradas,

El CUPonazo esta siendo preparado.

Algunos fondos del 3% seran "desviados" y un par de diputados de la CUP "veran la luz del Mesias MaSS " en el ultimo momento y os llevaran a la Tierra Prometida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
joan fletxa Barcelona
1 de desembre de 2015, 15.58 h

Marc,
amb desconfiances i obsessions, millor tirar la tovallola, no?
Si aquest senyor al que no he votat mai, s´equivoca, "ens porta pel mal camí" o....el que sigui...no tenim en Baños, en Junqueres, en Forcadell, en Romeva, tu , jo...per redreçar el que sigui? No et veus amb cor?. Jo ara ja no ho sé , la veritat. De totes maneres gràcies per la teva sinceritat i bona educació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
marc fletxa manresa
1 de desembre de 2015, 15.04 h

#37 I si resulta que tenim raó nosaltres i el procés mor en el moment que aquests senyors agafin els nostres vots i perdin el cul cap a Madrid com han fet sempre?
Perquè hem de tornar a passar pel tubo quan ja ens han enganyat tantes vegades?
Perquè no posar al capdavant una persona neta del tot?
Jo també se que a la llista de JUNTS PEL SI hi ha molta gent amb bona fe , però em sap greu dir-vos que us han enredat per amagar la seva merda.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
joan fletxa Barcelona
1 de desembre de 2015, 12.43 h

Al 32.
Aquest és el problema, que encara esteu a la pantalla del Zapatero, del Cerillo, de les retallades...quan resulta de que uns quants estem pensant en el futur. Passeu pantalla de una vegada. Si a Madrid estan encantats amb vosaltres...no et xiulen les orelles? Mira aquest comentari encertadísim d´un altra forero: "Sovint hem d'adaptar-nos als altres si volem caminar junt amb ells. És un consell que podeu acceptar o, com sembla, fer-ne cas omís.
D'altra banda, no sé si us n'heu adona... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Pep Bou fletxa Esplugues de Llobregat
1 de desembre de 2015, 11.33 h

Els de la CUP que conec (i són forces) us asseguro que són bona gent. Els he vist al carrer fent tota mena d'actes altruistes i de país.
Per això la decepció que m'emporto ara és de les més grans de la meva vida. Veig com aquest jovent tan ben intencionat tenen la visió política tan sectària que accepten engegar-ho tot a dida abans que moure's una coma del seu ideari. La vida no és axis, nois i noies, no és axis. Sovint hem d'adaptar-nos als altres si volem caminar junt amb ells. É... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 31   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.