directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] ERC deixa clar que no anirà a Madrid a negociar res

Els republicans confien en encapçalar la "delegació diplomàtica" de Catalunya al Congrés per contrarestar el missatge de Ciudadanos

Comentaris 16  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

ERC ha presentat la campanya electoral que durà per lema 'Som República. Defensem el teu vot'. El cap de llista a les eleccions del 20 D, Gabriel Rufián, ha explicat que el lema de campanya respon a la tasca que anem a fer a Madrid: “No anem a fer política parlamentària a l'ús, anem a defensar el vot de dos milions de catalans, a defensar el mandat democràtic del 27S perquè vam decidir, ens vam comptar, hem guanyat, i som República”. 



Comparteix
   

Esquerra ha deixat clar que no anirà a negociar "res" a Madrid, perquè no hi ha "ningú" a l'altra banda amb qui negociar. L'objectiu és que la "imatge" de Catalunya no la monopolitzi Albert Rivera  i que els espanyols tinguin una veu que els recordi que el 27-S els independentistes "vam guanyar".

En la mateixa línia s'ha expressat el número 2 de la candidatura, Joan Tardà, que ha insistit que 'el 20D tothom a les urnes a reblar el clau del 27S. Si tot va bé posarem oli als coixinets de casa nostra. El que estem fent no és fàcil, els que ens van precedir no només van patir molt més sinó que els va costar més aconseguir molt menys, van lluitar molt sense somniar tan sols arribar on hem arribat nosaltres. Res de defalliments ni autocomplaences el 20D tothom a votar, els republicans volem guanyar i no volem que la majoria sigui per a Ciudadanos, hem de defensar el vot de Catalunya'.
 
Campanya arreu del país i a les xarxes
 
Esquerra Republicana ha presentat l'agenda de campanya que portarà els candidats arreu del país i que, com ja és costum establert al partit es finança a dèficit zero amb una previsió molt ajustada entre els resultats que s'era obtenir i la despesa que es destina a la campanya. La xifra global del pressupost és aproximadament 1.500.000 €, amb 800.000 que corresponen a la tramesa electoral i uns 650.000 a la despesa de campanya. La campanya comença a Cornellà, ciutat de Joan Tardà, i acaba a Sabadell on viu el cap de llista, Gabriel Rufián.

 
El partit fa un cop més una aposta forta per la campanya 2.0 com a partit català que té més seguidors a la xarxa i amb més influència, i els tercers en l'àmbit estatal. Es vol mantenir aquest lideratge envers els altres partits. Es farà seguiment i retransmissió dels actes molt basada en el vídeo perquè la imatge ja és avui dia a les xarxes el 80% del contingut. S'introdueix l'ús de Periscope en vídeos curts a twitter. Una tasca possible gràcies a més de 1000 activistes a la xarxa que ajuden a fer que tots els missatges que s'emeten arribin a ser tendència.
 
 
ERC obrirà la campanya a l'Auditori de Cornellà, ciutat del número 2 de la candidatura, Joan Tardà, i la tancarà quinze dies després al Teatre Principal de Sabadell, ciutat d'acollida del colomenc Gabriel Rufián. La campanya arribarà arreu del país després d'una precampanya centrada en l'àrea metropolitana.

Els cartells de campanya també il·lustraran la importància de les tres cares que ERC vol apropar a la ciutadania. El somriure de Rufián, Tardà i Vidal –per separat i conjuntament- omplirà el cartells en els quals s'hi podrà llegir els dos lemes de campanya: "Som República i Defensem el Teu Vot", amb el 27-S com a referent evident.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
4 de desembre de 2015, 19.49 h



#9 Gran patriota , tu.


Sí, sense conya: ets un gran patriota . . . ESPANYOL


Espanyol i anticatalà. Suposo que NO ets del CNI i que si escrius el que escriurien ells si fossin més intel.ligents, aplicant la FAMOSA "navalla de Hanlon" ( https://ca.wikipedia.org/wiki/Navalla_de_Hanlon ) he de pensar que tu no ho fas per malícia, sinó per pura incapacitat.





Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
4 de desembre de 2015, 19.42 h



#14 Benvolgut company: intentar fer raonar en Josep Pagès ve a ser com intentar que un ximpanzé aprengui càlcul integral.

Ja veus quin nivell intel.lectual té, pobret, tal com demostra quan escriu tan pèssimament.

Que no sigui "tan eixerit" com els altres , seria de respectar, si no fossin aquestes ganes que té de fer-se veure (només li falta publicar la seva adressa) i d' "anar de mestre" dient als més savis i assenyats que ell "què han de fer per anar bé"

Què hi farem : al ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
mario fletxa barna
3 de desembre de 2015, 09.57 h

#13 Ets difícil eh? com sempre pixant fora de test, jo et pregunto la rumba catalana és catalana i es canta en català? els gitanos de gràcia canten en català i a més són independentistes. Hòstia canalesta, que algú t'informi o ves tu a algun lloc per fer-ho, per tot arreu hi ha informació.
Si nosaltres per majoria absoluta ja hem dit que ens desconectem d'españa. apunta't al grup i deixa els veins irritats, que ja tenen pruo feina a fer-nos el boicot a nosaltres, però pitjor per ELL... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL UN DE SOL NO PAS DOS
2 de desembre de 2015, 15.35 h

BOICOT AL 20-D BOICOT A ESPAÑA .. Boicot als Productes Espanyols ,,,,Boicot a la Musica Espanyola i al Flamenco Cal cumplar musica Catada en Català SABES GABRIEL RUFIAN ...¿ CANTAR ELS SEGADORS EL HIMNE DE CATALUNYA ? Sabes Bailar Sardana es una mostra de integració a Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
mario fletxa barna
2 de desembre de 2015, 10.04 h

Si els españoles estan tan rabiosos és perquè alguna cosa es fa bé. Si no ens presentem a madrit donem més vots als partits españolistas i això si que no pot ser. Tots a madrit perquè ens vegin cada dia com a REPÚBLICA CATALANA i recordar-los que anem endavant a pesar d'ELLS. i no hi ha res que em MOLI més, ens ho passarem TETA xicots, jo ho estic esperant en candeletes. Us puc assegurar que també creia que no hi haviem d'anar a fer res a madrit, però després de les explicacions o... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
1 de desembre de 2015, 22.17 h

Tranquilos Camaradas,

El CUPonazo esta siendo preparado.

Algunos fondos del 3% seran "desviados" y un par de diputados de la CUP "veran la luz del Mesias MaSS " en el ultimo momento y os llevaran a la Tierra Prometida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL UN DE SOL NO PAS DOS
1 de desembre de 2015, 20.11 h

BOICOT A LES ELECCIONS ESPANYOLES DEL 20-D .. Lo que cal es NO ANAR A MADRID aixis de Facil no son les Nostres Elecions SI VOLEN TRENCAR AMB ESPANYA ES DE IDIOTA ARA VOTAR EL 20--D ...... No serveis de res anar Al Congreso de los Diputados de MADRID .. ESPAÑA .. Cal fer PUJAR LA ABSTENCIÓ EL 20-D


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
1 de desembre de 2015, 19.20 h

No ens heu sabut defensar a casa, no us votaré per anar a españa. No aniré a votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Mustfotivialdo Arronceresion fletxa Brandadadebacallà.
1 de desembre de 2015, 18.56 h



#4 OOOOooooooohhhh ! ! ! ! . . . no et fa vergonya, Cagarronesito, que fins i tot al Senegal coneguin la fama de cotxino antihigiènic que tens?


Va, nen, au, va, DECIDEIX-TE A PROVAR L'AIGUA I EL SABÓ, i ja veuràs que la gent no s'aparta tan de tu com s'hi aparten ara.



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Mandinga Sandunga fletxa Siganal, digo Senegal
1 de desembre de 2015, 18.50 h



#6 Sí, Bwana Pancracio, usted tener razón. CAGARRONESES hedir como gacela muerta de cirrosis hace tres dias en lugar donde no llegar ni panteras ni buitres.

Hedor putrefacto de CAGARRONESES infestar todo estado españolo.


CAGARRONESES SER GUARRO POR NO LAVARSE NUNCA.


EN EUROPA AGUA SER BARATA. LO SUYO ES PURO VICIO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.