directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 02:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#20D El repte independentista de Democràcia i llibertat i ERC

Les eleccions espanyoles agafen importància per la continuïtat del procés cap a la República Catalana, Ciudadanos intentarà derrotar a Mas i Junqueras

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Mas avisa el sobiranisme "desconcertat" que si no participa el 20-D regalarà el vot als que volen "enfonsar" Catalunya

ACN Barcelona .- El president de la Generalitat en funcions i de CDC, Artur Mas, ha advertit del risc que el sobiranisme es quedi a casa el 20-D, especialment aquells que estan "desconcertats o confosos" per la manca d'acord amb la CUP. "Tot sobiranista d'aquest país que ha estat a qualsevol de les manifestacions, que va votar sí-sí el 9-N i que ara no ens vagi a votar, que no voti per la sobirania de Catalunya també el 20-D, està regalant el vot al PP, a C's i a tots aquests que després utilitzaran aquests vots per enfonsar-nos i escanyar-nos", ha advertit. En l'acte d'enganxada de cartells al pavelló Nova Icària, el candidat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs ha cridat a "parar els peus" a un PP que té una "voluntat inequívoca d'humiliar" i s'amaga darrere dels tribunals per no dialogar.

 

ERC serà "l'escamot" que ocuparà la "trinxera avançada" a Madrid per defensar el Parlament, el Govern i el vot del 27-S

ACN Cornellà de Llobregat .- ERC surt decidida a guanyar les properes eleccions espanyoles a Catalunya i convertir-se en la punta de llança de l'independentisme al Congrés. "L'objectiu és ser l'escamot de Madrid, la trinxera avançada en defensa del Parlament i del Govern", ha exclamat el número 2 de la candidatura, Joan Tardà, en un dels moments més aplaudits per les prop de 400 persones que han assistit a l'acte d'obertura de campanya a l'Auditori de Cornellà. "Hem d'anar a dir-los que els hem guanyat. Que sàpiguen que han perdut. Anem a defensar el vot, a dir el que mai s'ha dit i a fer el que mai s'ha fet", ha subratllat el cap de llista, Gabriel Rufián, que ha situat el 27-S com el dia que va triomfar la independència. Les negociacions entre Junts Pel Sí i la CUP també han estat presents en el míting d'inici de campanya, i tant Rufián com Tardà s'han mostrat convençuts que tard o d'hora l'acord acabarà arribant.

Chacón dels 25 escons del passat a la derrota més dura del PSOE i amb imputada a la candidatura

ACN Barcelona .- El PSC ha començat la campanya electoral per a les eleccions al Congrés i al Senat espanyols amb un sopar míting a Badia del Vallès. Davant d'unes 500 persones, la cap de llista, Carme Chacón, ha proclamat al candidat a presidir el govern de l'Estat, Pedro Sánchez, i el seu partit com "l'única" que realment serveix per "fer fora Mariano Rajoy de la Moncloa". A més, Chacón ha demanat el vot per als socialistes per "desbloquejar la relació entre Catalunya i la resta d'Espanya", i ha criticat a C's per ser "la mateixa dreta que el PP". Recordem que la numero 4  la llista socialista ha declarat com a imputada pocs dies abans de començar la campanya

En Comú Podem s'erigeix com el "canvi real" amb Ada Colau que mira cap a Espanya

ACN Barcelona .- El candidat d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha manifestat que la seva coalició són "el canvi real" i ha assegurat que "acabaran amb 30 anys de bipartidisme que és corrupció, que són reformes laborals, que és injustícia, que és donar ajuda als rics i massacrar els pobres amb un sistema que és incapaç de governar el país i construirem un nou principi d'esperança". En l'acte d'inici de campanya , Domènech ha recalcat que el 24 de maig els partits del bipartidisme "van perdre a les principals capitals de l'Estat" i s'ha mostrat convençut que el canvi del 24 de maig seguirà el 20 de desembre. La polèmica arriba a la campanya amb la utilització per part d’Ada Colau del seu fill en campanya

Rivera de La Garriga a la Moncloa amb l’odi cap a Catalunya

ACN Madrid .- El candidat de Ciutadans a les eleccions espanyoles, Albert Rivera, ha donat a Madrid el tret de sortida a la campanya de la seva formació per a les eleccions del 20 de desembre. Ho ha fet envoltat de tot el seu equip afirmant que aquests són els comicis "més importants dels últims 35 anys de la democràcia", i manifestant en diverses ocasions que ha arribat "el moment del canvi" i de deixar enrere "la vella política". "Espanya seguirà unida, es regenerarà i els espanyols seguirem junts", ha garantit el líder de la formació taronja, que ha tancat la seva intervenció mostrant el cartell de campanya de C's que porta per lema és 'Amb il·lusió".
 
Girauta amb l’odi contra els independentistes per bandera

ACN Barcelona .- C's encara la cursa electoral del 20 de desembre amb el convenciment que irromprà amb força al tauler polític espanyol, que "no serà mai més un joc a dos, sinó com a mínim a quatre", segons ha pronosticat el cap de llista del partit per Barcelona. Juan Carles Girauta dóna per fet que d'aquí a 15 dies quedarà segellada "la fi del bipartidisme" a l'Estat i que el projecte 'taronja' de "regeneració" aconseguirà "il·lusionar" els catalans, a qui ha demanat que "no piquin a l'ham" del populisme i el rupturisme que promet "fórmules màgiques", en al·lusió a Podemos i les opcions independentistes. La líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha fet costat a Girauta en l'enganxada de cartells, i ha apostat per un camí de reformades liderat pels catalans. "Estem més a prop de tenir un president del govern espanyol que sigui català que d'una Espanya trencada per Catalunya", ha afirmat.

El president espanyol promet entre aplaudiments "defensar la nació espanyola"

ACN Madrid .- El candidat del PP a la presidència del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha obert aquest dijous a Madrid la campanya electoral del PP amb un míting davant la seu del partit al què han assistit prop de 300 persones i on ha estat acompanyat per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, la del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. El president espanyol ha centrat novament bona part del seu discurs en el combat al sobiranisme i la defensa de la "nació espanyola" i la "igualtat" dels ciutadans. És el punt que més aplaudiments suscita del públic en els mítings que ha ofert en els últims dies i que protagonitzarà bona part de la campanya que el portarà en 15 dies a una quinzena de localitats, inclosa Barcelona, a la que assistirà només en una ocasió el 17 de desembre.

Fernández Díaz amb il·lusió cap a una derrota històrica del PP a Catalunya

ACN Barcelona .- El cap de llista del PPC a les eleccions estatals, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que els vots cap a la seva formació el 20-D alçaran "un mur d'unitat i llibertat" davant dels "populismes". En el tret de sortida de la campanya electoral al Portal de l'Eixample, Fernández Díaz ha assegurat que no només hi ha "en joc" el govern de l'Estat sinó també "Espanya com a nació avançada i com espai de llibertat i casa comuna". De fet, sota el cartell electoral i el lema 'Espanya amb seny', el ministre de l'Interior ha insistit que amb Mariano Rajoy a la Moncloa les tesis independentistes "no hi tenen res a fer". El PPC també ha assenyalat C's i ha demanat que els electors no donin el govern a tercers "per carambola"

Duran l’adéu a Madrid i al Palace i la liquidació d’UDC

ACN Barcelona .- El candidat d'Unió a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha demanat aquest divendres el vot per posar en pràctica el “pactisme i realisme” de la formació democratacristiana davant del “carreró sense sortida” on els sobiranistes han conduit Catalunya. Durant l’acte de l’inici de la campanya d’Unió de cara a les eleccions generals del 20-D, Duran ha proposat un “pacte” amb l’Estat per resoldre l’encaix de Catalunya i Espanya. El candidat d’UDC ha reconegut que aquest acord és “difícil, però possible, mentre que ha advertit que la independència “és impossible”. Duran ha cridat els ciutadans a no fer cas de les enquestes i votar Unió “amb el cor, amb el cap i amb la butxaca”.

 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL UN DE SOL NO PAS DOS
6 de desembre de 2015, 22.58 h

NO VOTAR EL 20-D QUE PUJI LA ABSTENCIÓ MOLT .. Catalans es ara de Tontos anar a VOTAR A UNES ELECCIONS ESPANYOLES Si lo que volem i busquen es TRENCAR AMB ESPAÑA .. Dirli ADEU ESPANYA NO ANEU A VOTAR EL 20-D


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Emili fletxa Terrassa
4 de desembre de 2015, 21.00 h

ELS DE LA MERIDIANA = DEMOCRACIA i LLIBERTAT


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
4 de desembre de 2015, 18.56 h




Igualment com el desig de tot bon català és que a les eleccions "autonòmiques" molts espanyolistes S'ABSTINGUIN, així mateix a les eleccions espanyoleres els espanyolerus desitgen que els catalans ens abstinguem.

NO ELS DONEM AQUESTA SATISFACCIÓ, COMPANYS ! ! ! !




Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
4 de desembre de 2015, 18.34 h


#6 bejota, POBRE bejota, ens podries explicar qui recony sou la "MALLORIA" ? Que potser sou un col.lectiu d'especialistes en ORTOGRAFIA CATALANA ???

bejota, POBRE bejota, mai no et cansaràs de fer el ridícul, oi?

És clar, tu deus pensar que què importa fer el ridícul si tota l'existència és "VANITAT DE VANITATS I TOT VANITAT", oi, que dit (pe r tu) en grec "modern", seria:

PATAiotes PATATAioteton kai panta PAPANATAIOTES ! ! !

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
BEJOTA fletxa bcn
4 de desembre de 2015, 15.07 h

. 27-S.
CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.510.713

VOTANTS: 4.115807

Separatistes: 1.949241

Separatistes: 35% DEL CENS (47,8% DEL VOTS)

N.B. LA MALLORIA ESTEM FARTS DE TATES ELECIIONS "PLEBISCITARIES".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
4 de desembre de 2015, 11.52 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4

Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
4 de desembre de 2015, 07.46 h







QUI ACOLLINT-SE A EXCUSES DE QUALSEVOL TIPUS (totes igual d'obtuses i poc realistes) NO VAGI A VOTAR EL 20-D , QUE SÀPIGA QUE ESTARÀ AJUDANT ESPANYA I PERJUDICANT CATALUNYA, I TOT CATALÀ DE SENY EL CONSIDERARÀ UN TRAÏDOR A LA SEVA PÀTRIA I A LA SEVA GENT.



Las "bravuconades" de taverna, deixem-les per als caspanyols, nosaltres hem de saber valorar cada passa i cada maniobra, i ara toca fer pressió TAMBÉ, al Congresu de Diputadus i al Senadu.





Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
4 de desembre de 2015, 07.29 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.