directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Colau i Pablo Iglesias volen governar Espanya

Demanen entrar amb una “força imparable” al Congrés i fer fora el PP del poder, l’alcaldessa de Barcelona visualitza que el seu futur polític és a Madrid

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat aquest dissabte “amb somriures” arribar amb una "força imparable" al Congrés dels Diputats a les eleccions del 20 de desembre. Colau, que tanca la llista d'En Comú Podem, ha participat en un míting electoral amb el cap de llista de Podem, Pablo Iglesias, i d'En Comú Podem, Xavier Domènech, a l'Hospitalet de Llobregat. De fet, aquest és el primer míting de campanya en el que ha participat Colau. En aquest context, ha reclamat continuar amb el canvi que va arrencar el 24 de maig a les eleccions municipals. "El canvi ha de seguir perquè ho necessitem i ho puc dir com alcaldessa", ha apuntat. Colau ha criticat el govern "recentralitzat i arrogant del PP" i fa una crida a fer-los fora del govern.












Comparteix
   


Etiquetes

Iglesias promet a Catalunya un referèndum si guanya les eleccions tot i que aposta que segueixi a l'Estat

Cap referència a ICV-EUiA i absència de Joan Herrera

El candidat de Podem a les eleccions del 20 de desembre, Pablo Iglesias, ha manifestat aquest dissabte en un míting a L'Hospitalet de Llobregat que si guanyen els comicis defensaran que Catalunya segueixi "en un projecte en comú" amb l'estat espanyol, però també que "hi hagi un referèndum a Catalunya. Són els catalans i les catalanes els que han de decidir". Iglesias ha tancat el míting on també ha intervingut el candidat d'En Comú Podem, Xavier Domènech, qui ha carregat contra Ciutadans dient que "apareixen per acabar amb el canvi a Espanya i amb el referèndum a Catalunya". Domènech ha defensat que En Comú Podem "lluitaran pel canvi a l'Estat i venceran "a Ciutadans, al PSOE i faran fora el PP i qualsevol crossa del bipartidisme".
 
Gràcies Catalunya, volem un país amb tu"

Fent referència així a la seva posició de defensar que Catalunya segueixi formant part de l'Estat, tot i prometre un referèndum. Iglesias ha fet referència a la corrupció i ha indicat que "no són pomes podrides, sinó una forma de govern que permetin que manin els que no es presenten a les eleccions ja es diguin Pujol o Rato. Els que tenen comptes a Suïssa o Andorra no ens trauran d'aquesta situació", ha dit. Iglesias ha criticat que "la cara B de la corrupció són pares que no poden comprar material escolar als fills o estudiants que han d'anar a classe en barracons com a Catalunya per la gestió de Mas o a València per la del PP.

Iñigo Errejón: "Us necessitem"

El secretari general de Podem, Iñigo Errejón, ha indicat que per a Podem Catalunya ha estat sempre "la millor història del país i el cor de la revolució democràtica. No hi ha hagut mai cap revolució democràtica a l'estat espanyol sense Catalunya. Ara, a dos setmanes de les eleccions, us diem que us necessitem i sou el cor de la revolució democràtica i de la gent senzilla i de la gent treballadora en marxa".


Colau passa de Lluís Rabell i Catalunya si que es pot, però Pablo Iglesias té un record per la seva feina

Colau ha afirmat que el 24 de maig va passar una cosa èpica i no s'ha de deixar de dir i "és que la gent comú guanyessin les principals alcaldies de l'Estat i era inimaginable fins fa un any i això ho ha fet la gent". "Vam fer una cosa èpica però aquesta cosa èpica ha de seguir", ha destacat l'alcaldessa de Barcelona. S’excusa de la feina no feta per l’actitud de Madrid.

Cares llargues dels representants d’ICV i Xavier Domenech fa ministra de Sanitat a Marta Sibina

Sens dubte l’acte ha significat la desaparició mediàtica i quasi física d’ICV-EUiA, les cares llargues dels seus representants ho demostren. El cap de llista de En Comú Podem ha donat per fet que l’editora de Café amb Llet seria la futura ministra del impossible govern d’Iglesias.
 

 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
6 de desembre de 2015, 16.51 h

Als més rics els importa ben poc la independència perquè ells viuran molt bé tant a la propera Catalunya lliure com a l'actual regió del regne hispano-borbònic. Els principals beneficiats de la llibertat nacional en la República de Catalunya són les persones més humils, molts d'ells arribats durant la segona part del segle XX i llurs descendents. LA REPÚBLICA DE CATALUNYA GARANTEIX LES PENSIONS (per cert incrementades) a totes aquestes persones, que no es deixaran pas ensarronar ni pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ai senyor! fletxa Barcelona
6 de desembre de 2015, 13.04 h

Evidentment la Colau s'ha colat en la posítica. Sense consistència, només per llaminadura de ser algú amb poder, i poder manosejar el que sigui. O és que l'Iglesies, així molt plural, "també" hagués votat "Si" i "Si" aquell 9N?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
6 de desembre de 2015, 11.25 h

Que els agrada Espanya? Se le poden ben confitar. Hi ha molta gent amb mal gust.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Carles V fletxa Vilanova
6 de desembre de 2015, 09.34 h

De tot això se'n treu una bona cosa...ICV ha estat finiquitada, i el harakiri se l'han fet ells mateixos. Quan un és ruc al final fa una rucada.
L'aventura espanyola de la Colau ja li deixa temps per fer d'alcaldessa? o això és secundari?
I finalment, és molt curiós que posin en pla d'igualtat la corrupció del PP (50%,226 casos) i la de CiU (5%,26 casos) sense ni esmentar la del PSOE (33%,212 casos) o IU(18 casos), i que presentin Catalunya, la comunitat amb menor índex de corrupció, a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
6 de desembre de 2015, 09.33 h

F.Iblo, B.Urleta,Basili Roca, Ernest Camps o cualquiera de los muchos nicks que usas o usurpas: Es enfermizo y digno de conmiseracion el hecho de que mantengas control y registro de posibles nombres, nicks, comentarios pasados, etc. #63 http://www.directe.cat/noticia/340992/es-lhora-de-ladeu-espanya#comentaris
Es la prueba fehaciente de que tu vida personal debe ser una M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
6 de desembre de 2015, 09.28 h

Quan guanyem, convocarem un referèndum.

Errejón: "Quan guanyem, convocarem un referèndum i farem que els catalans decidiu".
Prometre això quan saps que els 2/3 que es necessiten hi estaran contra es enganyar car saps que tu sol mai assoliràs aquests 2/3 !


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
6 de desembre de 2015, 09.10 h

EL AMO DEL DIRECTE, EL ASALTAPISCINAS PUIG, CONDENADO POR EL TRIBUNAL SUPREMO POR LLAMAR NAZI (no a si mismo que seria lo lógico) SINO A AIR BERLIN.
El ex diputado de ERC tendrá que pagar 30.000 euros a la compañía aérea, cuyo logotipo asimiló a la esvástica, por "una intromisión ilegítima al honor y a la imagen de la empresa" alemana, "un país donde existe una especial.
La Sala de lo Civil del Tribunal Supremo ha ratificado la condena contra el ex diputado de ERC Joan Puig por haber... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de desembre de 2015, 08.03 h

Bona estratègia aquesta de la Colau. Res fa guanyar més vots a Espanya que posar-se en contra dels catalans. La Colau està enfonsant la capital de Catalunya, Madrid la rebrà amb els braços oberts. Tant de bo guanyi a Espanya i la perdem de vist definitivament. Si ens garanteix que marxarà de Barcelona, la votarem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.