directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

L'Aeroport de Barcelona, reconegut com el millor aeroport d'Europa

Valora l'aposta per fer de la T1una terminal pensada per satisfer les necessitats dels passatgers i les companyies

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'Aeroport de Barcelona ha estat reconegut aquest divendres com el millor aeroport d'Europa per la qualitat dels serveis, l'oferta comercial, la seguretat i la consciència mediambiental. El premi s'atorga en el marc de la vintena Assemblea General Anual dels premis ACI Europe 2010 i es lliura a aquells aeroports europeus de més de 25 milions de passatgers que destaquen en excel·lència. En concret, el jurat ha valorat positivament l'aposta de l'Aeroport de Barcelona per fer de la T1 una terminal pensada per satisfer les necessitats dels passatgers i les companyies mitjançant l'aplicació de les últimes tecnologies.
nova terminal t1 prat
Comparteix
   


Etiquetes
Un altre dels aspectes valorats pel jurat ha estat l'aspecte mediambiental. Prova d'això són les 696 plaques fotovoltaiques que cobreixen part del sostre de la T1 o el nou sistema de recollida pneumàtica de residus, basada en uns tubs que xuclen la brossa directament des del punt d'emissió fins als contenidors.

Finalment, el jurat també ha tingut en compte la qualitat de l'oferta comercial i de restauració, així com els serveis de qualitat destinats als usuaris business, com són el Centre de Negocis, les sales VIPs i les zones Wellness.

L'any 2009, el guardó de millor aeroport europeu de més de 25 milions de passatgers anuals va recaure en l'Aeroport d'Amsterdam-Schipol.

ACI EUROPE és la regió europea d'ACI (Airport Council International), l'única associació d'operadors aeroportuaris del món. ACI EUROPE representa els interessos de més de 400 aeroports de 46 països europeus i entre tots el membres gestionen el 90% del trànsit aeri comercial d'Europa, amb més de mil milions de passatgers.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Sebastià fletxa Barcelona
19 de juny de 2010, 15.20 h

Us imagineu el creixement de l'aeroport de Barcelona gestionat per Catalunya? Us imagineu la de companyies aèries internacionals que vindrien? Us imagineu la de milions de persones cridades per la qualitat del País? És a dir, igual què el creixement del Port de Barcelona...però en aeroport!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Camil fletxa Bcn
19 de juny de 2010, 15.02 h

Què en pensen CIU i PP? També estàn en contra del premi al millor aeroport i a Catalunya tot se fa malament? la realitat és dura per als mentiders de la dreta convergent-populista. Pas ferm, passa curta i vista llarga, per un aeroport intercontinental de barcelona i una xarxa d´aeroports públics de la generalitat de catalunya al servei del poble de catalunya. Som-hi


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.