directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rufián a Podemos: "La revolució és aquí, és ara"

El candidat republicà diu que per un referèndum hauríem d’esperar una majoria absoluta de Podemos o IU, o que es presenti David Cameron a les eleccions

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Gabriel Rufián ha dit que anirà a Madrid a reivindicar el mandat que els ciutadans van atorgar als polítics el 27S, i a defensar el Parlament i la República catalana. Ho ha expressat en una entrevista a Catalunya Ràdio per justificar el fet que ERC es presenti a Madrid, en què també ha dit que no aniran a fer política parlamentària habitual al Congrés, perquè no tenen la intenció de participar en una teòrica comissió de reforma constitucional: “Hi ha molt poques coses a negociar amb un Estat que té Martín Villa passejant pel retiro i Santi Vidal inhabilitat per ser independentista”. 


Comparteix
   


Etiquetes

"Anem a no regalar un relat mediàtic, polític i social"

A més, ha explicat que “anem a ocupar un espai de poder” per no regalar “un relat mediàtic, polític i social”, cosa que no vol dir que “això no vol dir que amb un vot d’ERC no s’aprovi una mesura a favor de dignificar la vida dels espanyols”. En qualsevol cas, assegura que sempre votaran amb partits com Bildu, Izquierda Unida o el BNG i que no investiran cap president dels tres que ho podrien fer.

El referèndum impossible de Podemos 

D’altra banda, ha rebutjat centrar els esforços a reclamar un plebiscit perquè no és possible: “Hauríem d’esperar que Pablo Iglesias o Alberto Garzón tinguin majoria absoluta o que David Cameron es presentés a les eleccions espanyoles” perquè Catalunya tingui opcions de celebrar un referèndum d’autodeterminació vinculant. En aquest sentit, ha instat “als companys de Podemos que parlem el 20D, perquè ens hem de trobar, i la revolució és aquí, és ara, i és el procés d’autodeterminació català”. Rufián també ha tret ferro al fet que ERC i Democràcia i Llibertat no treguin els mateixos resultats que el 27S perquè segons ell, aquests comicis són una altra cosa. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
BEJOTA fletxa bcn
7 de març de 2016, 20.49 h

RUFIAN ¿,EH? TE RECUERDO QUE "ROMA NO PAGA A TRAIDORES".AL TIEMPO...PERMITES QUE TE" UTILICEN " Y, ,ESO JUNTO EL AVASALLAMIENTO, ES ALGO INNEGOCIABLE PARA UN SER HUMANO. NO SABES DÓNDE TE HAS METIDO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa ESPANYA ESCANYA i ENGANYA i a robar s'afanya. & & & estat CASPAnyol = viver de FANFARRONS INCOMPETENTS i CORRUPTES = PARÒDIA ESPERPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE RIDÍCUL D'ESTAT DE DRET ≈ ≈
15 de desembre de 2015, 18.27 h




#24 El Manolón = Micaela Romualda, la reina de les prostitutes analfabetes , segons la teva PATOSA manera de veure les coses, escriu "raonaments" que es puguin discutir raciuonalment?

Quan diu a #21 "este rastrero i estúpido personaje, gran malnacido, etc..." tu creus que se l'ha de respondre amb arguments?

I tu mateix quan tan ESTÚPIDAMENT parles de "púlpito" com si estessim a una esglèsia: creus que se't pot contestar d'altra manera que dient que ETS TAN FILL DE PROSTITUTA PORCA ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Francesc fletxa Calders
14 de desembre de 2015, 11.38 h

#24 Se retrata cuando dice:cantidad de ciegos que es la leche, el tío, hijo puta, cabrón, marroquí con piel blanca..., robar los Pujol, el senyor Mas i los 39 restantes ladrones (es un juez?), embustero i cínico, enfermo mental con esquizofrenia paranoide, atajo de hijos de puta, charnegazo, energúmeno... i otras lindezas por el estilo.
No creo que yo deba dar algún argumento para descalificarle porque se descalifica el solo con este lenguaje barriobajero. Como comprenderás, aquí no cab... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Rivas on fire fletxa Hospitalet
14 de desembre de 2015, 09.43 h

#23 Puedes estar de acuerdo o no con Manolón, pero en vez de descalificarle, ¿serías capaz de decir, en tu opinión, en qué se equivoca? Menos lecciones desde el púlpito, por favor, y más dar dar argumentos. ¿O no tienes?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Francesc fletxa Calders
12 de desembre de 2015, 17.35 h

Manolón, te has mirado al espejo? Quiero decir si te has leído. No das muy buena imagen i tus opiniones no han pasado por el cerebro; se han quedado mucho más abajo... que es por donde tu hablas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Manolón fletxa HOSPI
12 de desembre de 2015, 15.55 h

Qué quieren que les diga de este sujeto?.
Se adhiere a ERC de repente un día y se echa de su trabajo él mismo para cobra el paro y para estar en paro. Claro, lo que le ofrece el ala independentista es fabuloso para diputado en Madrid. Están buscando un andalúz para que convenza a andaluces en Cataluña de la patraña de la independencia. Y claro, para ostentar el cargo que tendrá en ERC con las elecciones genrales, que no es ni más ni menos que un puesto en el congreso de los diputados c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Manolón fletxa HOSPI
12 de desembre de 2015, 12.46 h

Este rastrero y estúpido personaje, gran mal nacido y de unos complejos de inferioridad que le hacen hacer y decir tonterías más grandes que la catedral de Burgos, es la peor especie subhumana/estirpe que hay dentro del conglomerado de la secta corrupta y cancerígena del NAZIonal-catalanismo.
En su paranoia acomplejista, creen que la secta NAZIonal-catalanista, le sacará del gueto en el que esquizofrénicamente cree que está metido o del que viene (Barrio del Fondo de Santa Coloma de Gra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Manolón fletxa HOSPI
12 de desembre de 2015, 12.43 h

Aquí en Cataluña, como hay una cantidad de ciegos que es la leche, el tío se aprovecha de la situación para ser diputado, sueldazo, viajes a Madrid, hotelazo, dietas, etc... y todo lo que conlleva. Vaya jeta y cara dura. Por eso ha dejado el trabajo el hijo puta !!. Si tiene una cara de chino andalúz tipo Juanito Valderrama que no puede con ella, el cabrón !!!. Que es algo así como un marroquí con piel blanca y pelo castaño claro. Vaya manta !!!. Otro más. Y los ciudadanos separatista... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
12 de desembre de 2015, 05.17 h

#17 pues para no ofenderte parece q te tomas muchas molestias : ! 5 comentarios !
No te cabrees , vago , es normal q al ser tan tonto , haya alguien q te lo tenga q decir
De todos modos vaya vida de mierda q tienes , no ? Siempre escribiendo bobadas aquí... Ya desde pequeño eras el tonto de la clase ?
Te pegaban los otros niños , tu infancia imagino q ha debido de ser dura , cuándo alguien tiene una vida tan triste como la tuya suele haber problemas en la niñez y adolescencia , y de ver... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
12 de desembre de 2015, 03.33 h

QUERIDOS NAZIS,

QUISIERA COMPARTIR CON VOSOTROS EL BUEN RATO QUE HE PASADO HOY VIENDO A LA RAHOLA EN EL CUNI.

HA IDO UN DIPUTADO DE LA CUP QUE SE HA BURLADO DE LAS SUPLICAS DEL MAD MASS AYER EN ESE MISMO PROGRAMA Y HA DICHO SUS PARIDAS HABITUALES.

LO REALMENTE BUENO HA SIDO EL REBOTE QUE HA AGARRADO LA VERDULERA Y BIOGRAFA DEL MASS TRAS OIRLO. HA SIDO MARAVILLOSO VERLA DESGAÑITARSE COMO UN POLLO SIN CABEZA.

OS RUEGO QUE LO VEAIS POR STREAMING


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.