directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 05:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Camarga també es presenta a les eleccions espanyoles

Fem un repàs dels principals implicats en el cas d'espionatge políitc més escandalós dels últims anys i que es troben a les llistes

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

La sagrada i intocable constitució espanyola comença dient que ‘Espanya és un estat social democràtic i de dret’. Un ‘estat de dret’ vol dir que la justícia és igual per a tothom. I aquells que defensen a ultrança el text de la carta magna són els primers a saltar-se’l amb total impunitat i, fins i tot, amb supèrbia. Estem parlant d’un dels episodis més vergonyosos de la política catalana dels últims temps, orquestrat, com no podia ser d’una altra manera, pels partits espanyols del PP i del PSOE. Tots els implicats en el Cas La Camarga estan a les llistes d’aquestes eleccions espanyoles. Fem un repàs:

Alicia Sánchez Camaho amb Jorge Fernández Díaz i Jorge Moragas camarga
Alicia Sánchez Camaho amb Jorge Fernández Díaz i Jorge Moragas

Comparteix
   


Etiquetes
Alícia Sánchez Camacho:
 
Va intentar fer creure a l’opinió pública que ella era una víctima d’aquella situació i que no tenia ni dea que al gerro amb flors hi havia una gravadora. Les declaracions de lVictòria Álvarez, van apuntar que la líder popular n’estava al corrent i que va ser totalment còmplice per a dur a terme la interrogació encoberta a l’ex de Jordi Pujol júnior. El fet però no s'ha aclarit i cal preguntar-se si algú que sap que el graven és capaç de dir algunes de les "bestieses" que va dir Camacho, a més, hi ha l'interés per part del PSC i de Método3 per fer creure que Camacho ho sabia i d'aquesta manera evitar el delicte de la gravació de José Zaragoza i del director de Método 3. L’escàndol sembla que ha passat factura a Camacho que ha deixat la presidència del PPC i ara ha de suportar un tercer lloc a les llistes del PPC per Barcelona a les eleccions espanyoles.

José Zaragoza:

Les hipòtesis de qui va encarregar la gravació de la conversa de La Camarga són moltes però cada cop pren més cos la idea que el PSC va estar darrera l’encàrrec, l’únic punt feble d’aquesta  hipòtesi és com sabia el PSC quan tindria lloc el dinar entre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho i Victòria Álvarez. La solució la podríem trobar en les paraules de Victòria Álvarez en la compareixença a la comissió d’investigació del Parlament, que va deixar entendre que Zaragoza i Camacho tenien una relació que anava més enllà de la política i que aquest fet podria explicar que Zaragoza estigués implicat en la gravació que va dur a terme Método 3 i que, segons sembla, el PSC hauria pagat. Així, un secret d’alcova podria resoldre la incògnita i el cas, perquè d’aquesta manera les peces del cas de La Camarga encaixen perfectament, a més, cal demanar-se a qui podia beneficiar la informació obtinguda de la gravació.
Amb tot, José Zaragoza surt totalment net d’aquest escàndol i ocupa el quart lloc a les files del PSC per a les eleccions espanyoles d’aquest desembre.

Jorge Moragas:

També va voler aparèixer davant dels mitjans com un perjudicat del cas Camarga. Una ‘tapadora’ bastant simple. Doncs, net i polit, Morgagas ocupa el segon lloc dels populars a les eleccions per Barcelona. L’advocat, a part de ser director de gabinet de Rajoy i de marcar-li l’agenda, manté bons contactes a l’exterior i va ser l’encarregat d’internacionalitzar el combat contra el procés independentista i aconseguir el suport institucional de governants estrangers. Recordem els SMS entre Jorge Moragas i Maria Victòria Álvarez, que posen en evidència la cuina del cas Pujol i el motiu: "Si concedissis una entrevista i ho expliquessis tot, salvaries Espanya”, li diu Moragas a Álvarez en un missatge a finals de 2012 .

 
Jorge Fernández Díaz:
 
I de Jorge a Jorge: el ministre d’interior espanyol és l’actual cap de llista al Congrés pel PP i, cal recordar, que el seu nom sortia diverses vegades a la gravació. Potser un dels passatges més foscos i esgarrifosos de la conversa, a part de desvetllar les preferències sexuals de Pujol i com la Camacho usava una vident per fer les seves prediccions polítiques, va ser, quan Jorge Fernández Díaz apareixia a la conversa. Segons un digital madrileny en la conversa s’hi deixava entendre que l’actual ministre d’interior maltractava la seva dona. Un fet que ha estat esborrat i tapat amb tots els mitjans possibles per part del Partit Popular. Això sí, segueix sent el número u.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
Isidre Pàmies fletxa la Gornal
15 de desembre de 2015, 09.42 h

Els tradicionals PP i PSOE han sigut i són encara el càncer d´Espanya, i per a perpetuar-se en el poder han creat dues filials Ciudadanos i Podemos, que seran tan perjudicials com els seus progenitors.
Votem partits independentistes ! Son els únics que ens poden fer avançar en el progrès i benestar !


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
APAÑAMELAPELA fletxa República Catalana II*II
14 de desembre de 2015, 21.00 h



El pare del FernandeSS va entrar per la Diagonal a costat de Franco
i llavors diuen que no governen els franquistes a Caspanya



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Synera fletxa Barcelona
14 de desembre de 2015, 20.42 h

#4 Miquiavèlics res. Barrués del tot. Mitjanies de pa sucat amb oli. No han donat ni una.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
14 de desembre de 2015, 20.42 h

"La 'gran familia' de Jorge Fernández Díaz. Del paso del ex gobernador de Barcelona por el cargo de delegado de Trabajo y de otros laberintos laborales." http://elpais.com/diario/1983/11/20/economia/438130816_850215.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 de desembre de 2015, 19.40 h



EL TRIO DE LA BENZINA. A QUIN MES MAQUIAVÈL·LIC......


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
14 de desembre de 2015, 19.14 h

No haurien d'estar tots a la presó?
Sembla que no, que l'únic es Mas.
Fan morir de riure!






Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
14 de desembre de 2015, 18.29 h

L'ESTAT ESPANYOL ESTÀ EN FRANCA DECADÈNCIA. MALALT, MOR INDIGNAMENT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de desembre de 2015, 17.52 h


VIVRE LA VIE !! Que es pot esperar de uns personatges que podrien ser protagonistes de un llibre de ciència-ficció, porno,ambició i etc. ?

Tota la historia d'aquesta gent , donaria per quelcom molt brut . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.