directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 07:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Decidim.cat presentarà mocions als ajuntaments en suport a la IP pel referèndum d'independència

Els consistoris es comprometran a facilitar la recollida de signatures

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La plataforma de càrrecs electes pel dret a decidir, Decidim.cat, ha anunciat aquest diumenge des de Mataró que els regidors i regidores adherits a la plataforma presentaran una moció als respectius consistoris per donar suport a la Iniciativa Popular (IP) per la convocatòria d'un referèndum d'independència. La moció destaca la importància de les consultes sobre la independència, que ja han arribat a més de 460 municipis i han recollit més de mig milió de vots, i sosté que 'ara és el moment de continuar emprenent noves iniciatives amb la finalitat d'articular un ampli moviment ciutadà a favor del dret a decidir'.

Comparteix
   


Documents relacionats

Etiquetes
El text posa de manifest que la Llei de Consultes aprovada pel Parlament ha permès que s'iniciï el procés de desenvolupament d’una Iniciativa Popular que peticiona la celebració d’una consulta sobre la independència de Catalunya. La Mesa del Parlament, admetent a tràmit la proposta, 'ha donat llum verda al desenvolupament del procés'.

Tenint en compte aquesta conjuntura política i social, Decidim.cat creu que s’'evidencia que el marc polític i jurídic vigent suposa una restricció en l’avenç cap a la plena sobirania nacional. I és en aquest sentit que cal continuar treballant amb el màxim respecte i civisme per eixamplar la consciència democràtica vers el dret a decidir'.

La moció demana manifestar el suport a la IP, comprometre's a facilitar la recollida de signatures i reclamar la 'màxima unitat d'acció entre organitzacions que treballin amb la finalitat d’enfortir les condicions per millorar l’exercici del dret a decidir'.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Agustí fletxa Barcelona
10 de setembre de 2010, 14.16 h

Que el govern espanyol no vol que fem referèndums, molt bé, els catalans volem que l'esmentat govern es foti el nas on l'hi càpiga i que ens deixi amb pau. No volem saber res dels espanyols. Això es com si el president de l'escala ens digués el que em de menjar. n'ot fot?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de juny de 2010, 22.11 h

Lo important es saber quin percentatge ha votat "SI" i quin ho ha fet pel "NO". Els que no han anat a votar són els que no creuen en la democràcia i per tant, no compten!

Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.