directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 04:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un tren de rodalies de Renfe, entre les joguines estrella d'aquest Nadal

L'eslògan és "'Juguetes Estrella 2007-2008", no en farem broma

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

 L'Associació Espanyola de Fabricants de Joguines destaca entre les joguines estrella d'aquest Nadal una versió a escala d'un tren de Rodalies de Renfe. Amb el lema 'Els Reis s'adapten als valors de la societat actual' les joguines estrella 2007-2008 destaquen les novetats que els empresaris han presentat per 'estimular la fantasia del nen, desenvolupar les seves habilitats físiques, la seva imaginació i afavorir les relacions entre les persones, la convivència i el respecte a l'entorn'. Entre aquestes joguines hi ha una versió a escala d'un tren de Rodalies de Renfe fabricat per Pequetren que es presenta en dues modalitats. Per una banda hi ha el tren de Rodalies 'amb llum i estació' i per una altra el tren de Rodalies amb 'accessoris' entre els quals hi ha una estació, un pont i un túnel.
tren renfe joguina nadal
Comparteix
   

Les joguines estrella d'aquesta campanya nadalenca estan separades per categories. Així trobem joguines per conviure millor en societat i per descobrir els serveis d'emergències, ninos que s'adapten als nous rols socials, peluixos per aprendre a tractar les mascotes, el tren de Rodalies per a l'adaptació a les grans ciutats, jocs per conèixer l'entorn i per fomentar valors com l'amistat i finalment consoles per familiaritzar el nen en les noves tecnologies que combinen el divertiment amb l'aprenentatge.

El lema que va fer servir l'AEFJ en la presentació de la campanya 'Juguetes Estrella 2007-2008' pel tren de Rodalies va ser 'Viatgi amb nosaltres... de la sala al dormitori: viatgers al tren!'. Segons els responsables Pequetren la nova joguina permet 'viatjar per les habitacions de casa en un còmode tren de Rodalies, sense esperes, sense horaris i amb el paisatge que decideixis'. Tren Rodalies de Pequetren és una rèplica 100% real dels darrers models de Rodalies de Renfe que 'funcionen a tot l'estat' amb tots els detalls d'un tren de veritat. Està fet en xapa i té els colors i el logo corporatiu de Rodalies. Està format per una locomotora tractora amb llum, tres vagons de viatgers i una locomotora de cua. A més per donar-li més realisme la via té una corba peraltada i un diorama de paisatge. Inclou una estació, un pont i un túnel i la locomotora és elèctrica com els trens de veritat.

Santos Sampere, Responsable de Producte de Pequetren afirma: 'Tren de Rodalies RENFE és una joguina que desenvolupa la imaginació i potencia la motricitat fina dels nens. A més afavoreix les relacions socials i el llenguatge en tractar-se d'un joc compartit entre amics”.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pere fletxa El Prat de Llobregat
6 de desembre de 2007, 23.06 h

Crec que el govern espanyol, que cada any està fent superàvit, ens en hauria de regalar un a cada català com a indemnització, tot afegint nous accessoris, com ara el set d'esvorancs, una estació provisional, un disruptor de catenària que aturi els trens cada dos per tres i una diana de dards amb la cara de la Magdalena.

A partir de dissabte, els votants del PSC comencen a passar vergonya. D'aquí a uns mesos o d'aquí a pocs anys, els tindrem tots a ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.