directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Els ciutadans de Sabadell podran fer gestions administratives a través del telèfon mòbil

Rebran a través del mòbil avisos sobre subvencions i tràmits municipals

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Ajuntament de Sabadell implantarà un nou sistema d'administració electrònica que permetrà que els ciutadans puguin fer gestions a través del telèfon mòbil. Xavier Tarrés, director del Servei de Gestió de la Informació de l’ajuntament, ha explicat que 'també es podrà accedir al portal web de l'ajuntament i rebre avisos per missatge de mòbil sobre subvencions, tramitacions o ofertes de la borsa de treball municipal'. Aquest nou servei s'emmarca dins l'aprovació de tres projectes més finançats en un 70% pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme espanyol i compten amb una inversió de 909.681 euros.
mòbil telèfon
Comparteix
   

Els ciutadans podran fer gestions administratives de l'Ajuntament a través del telèfon mòbil. Aquest nou sistema d'administració electrònica forma part de tres projectes que han estat finançats en un 70% pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i compten amb una inversió de 909.681 euros.

Durant la presentació, el director del Servei de Gestió de la Informació de l'Ajuntament, Xavier Tarrés, ha explicat que fins ara les gestions es podien fer a través del portal web però s'implantarà el sistema per 'accedir a l'administració a través del telèfon mòbil i fer gestions i tramitacions'. L'ajuntament també notificarà a través de missatges SMS 'avisos com el període de tramitació, subvencions o ofertes de la borsa de treball'.

D'altra banda, el Ministeri també ha aprovat el projecte de digitalització del centre de creació artística de L'Estruch, adequant les instal·lacions de wi-fi, i es construirà un laboratori multimèdia i un centre de negoci on es podran reunir artistes, empresaris i professionals.

Joan Manau, tinent d'alcalde de l'àrea de Serveis Centrals de l'Ajuntament, ha explicat que la subvenció també permetrà 'modernitzar l'equipament informàtic del propi consistori i engegar un programa per fomentar el bon ús de les noves tecnologies entre els infants'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.