directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

ACPV lliura aquest dimarts les signatures per TV3 al País Valencià

N'ha recollit més de mig milió en el marc de la campanya Televisió Sense Fronteres

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), impulsora de la Iniciativa Legislativa Popular espanyola (ILP) Televisió sense Fronteres, lliurarà aquest dimarts a migdia a l'Oficina del Cens i la Junta Electoral Central, a Madrid, les més de 500.000 signatures que ha recollit perquè es legalitzin les emissions de TV3 al País Valencià i l’intercanvi de les televisions i ràdios en llengua catalana. El president de l'entitat, Eliseu Climent, serà qui farà el lliurament de les signatures i oferirà un balanç de la campanya acompanyat de Julián García Candau, fundador d'El País; Enric Garcés, advocat i assessor del president xilé Salvador Allende; el pintor Joan Genovés i l'escriptor i polític Ignasi Riera.
La campanya de recollida de signatures havia de finalitzar la primera setmana de març, però es va ampliar tres mesos més i s'acabarà demà. Segons ACPV, l'èxit aconseguit ha estat possible 'gràcies als 2.500 fedataris, i a la col·laboració de tots els sindicats, els partits polítics, col·legis professionals, institucions i les principals associacions culturals, esportives i de tota mena del País Valencià, Catalunya i les Illes Balear'.

L'entitat també ha manifestat que bona part del suport aconseguit el deu a l’adhesió del Parlament de Catalunya, que amb el vot favorable de CiU, PSC, ERC, ICV i PP, va mostrar el seu suport a la iniciativa, així com el suport de la Xarxa d’Universitats Joan Lluís Vives i de cada vegada més ajuntaments, entre els quals els d’Elx, Gandia o Barcelona. Des d'ACPV també s'ha destacat tot sovint la incorporació d'entitats, sindicats i partits de Navarra i el País Basc en la campanya.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
22 de juny de 2010, 10.48 h

Uns altres que també s´han adormit amb els seus LAURELS....i han deixat que es BOTIFLERS tota València, l´únic poble que encara resisteix i no per molt de temps és Vila-real, un pobre com jo NO POT DONAR MES DE SI!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
CIU=PP. fletxa SÓN EL MATEIX GOS AMB DIFERENT COLLAR.
22 de juny de 2010, 09.32 h

EL GOVERN DEL PP COM A BONS FEIXISTES QUE SÓN, VOLEN TENIR ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ CONTROLATS I AL SEU SERVEI I QUI NO ESTIGUI D´ACORD AMB ELLS S´ELS TANCA I PROU. VERITABLEMENT EL PAÍS VALENCIÀ VIU UNA DICTADURA MÉS O MENYS ENCOBERTA QUE CADA COP TÉ MENYS COMPLEXOS EN MOSTRAR EL SEU TOTALITARISME FACCIÓS DESCARADAMENT. ESPEREM QUE ELS VALENCIANS OBRIN ELS ULLS ABANS QUE SIGUI MASSA TARD I DEIXIN DE VOTAR A AQUESTS FEIXISTES RECALCITRANTS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
21 de juny de 2010, 14.38 h

El poder espanyol es passarà la seua pròpia legalitat pels collons. Però hem de continuar aplegant centenars de milers de persones per la causa. Aquest és el camí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.