directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El govern valencià tanca sense avisar el repetidor de la Carrasqueta

Aquest diumenge al voltant de les deu de la nit

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El govern valencià ha tancat aquest diumenge a la nit sense avisar el repetidor de la Carrasqueta, segons han confirmat des d'Acció Cultural del País Valencià. Aquest dilluns s'acabava el termini per fer efectiu el tancament autoritzat pel Jutjat d'Alacant i que la Generalitat valenciana va comunicar a ACPV el passat 16 de novembre. Aqueta clausura impedeix la recepció dels programes de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió a les comarques d'Alacant (TV3, C33, 300,3/24). Acció Cultural del País Valencià va rebre la notificació del Jutjat Contenciós Número 1 d'Alacant per la qual s'autoritzava, a petició de la Generalitat valenciana, l'accés al repetidor de la Serra Carrasqueta, al terme municipal de Xixona per tal de 'procedir a l'execució forçosa de l'ordre de cessament de les emissions de televisió, mitjançant l'apagada i precinte dels equips corresponents'.
Les mobilitzacions al repetidor de la Carresqueta
Les mobilitzacions al repetidor de la Carresqueta

Comparteix
   

L'autorització atorgava quinze dies a l'administració valenciana per a dur a terme el tancament forçós, que s'acabaven aquest dilluns.

El passat 20 de novembre, funcionaris de la Generalitat Valenciana van comunicar a ACPV que la Direcció General de Promoció Institucional instava a què fos ACPV, en el termini de dos dies, qui determinés el dia i l'hora concreta per consentir l'entrada a les instal·lacions entre el 26 i 28 de novembre. En cas contrari, havia de ser la Generalitat la que fixés el dia. ACPV no es va pronunciar i van manifestar que estaven a l'espera que fos el govern valencià qui els comuniqués el dia i hora en què tenia previst anar a tancar el repetidor que possibilitava les emissions de TV3 - i els seus altres quatre canals, Catalunya Ràdio i IcatFM - a Alacant situat a la serra de la Carrasqueta per tal de mobilitzar la seva gent i intentar impedir-ho. ACPV ja es temia que el govern valencià faria efectiu el tancament sense avisar per evitar les mobilitzacions.

Acció Cultural del País Valencià va fer una crida pública al conjunt de la societat perquè 'es mobilitzés i manifestés pacíficament i públicament per evitar el tancament del repetidor de la Serra Carrasqueta'.

Aquest diumenge al voltant de les deu de la nit a ACPV van rebre l'avís que en algun punt de les comarques d'Alacant no es veia TV3. Tècnics d'Acció Cultural es van desplaçar fins al repetidor de la Carrasqueta on a quarts d'una de la matinada van poder comprovar com el govern valencià havia accedit a les seves instal·lacions, havia desmuntat el repetidor i l'havia precintat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 de desembre de 2007, 11.05 h

Ostia Josep, seria com dius collonut encara que probablement ilegal, pero les coses per trencar un matrimoni sempre s'han de fer amb cops forts i radicals, no cal seguir sempre la llei, perque ni el mateix estat no la compleix quan li convé


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 de desembre de 2007, 15.10 h

Seria tant feliç de tenir un govern amb un parell de pebrots que ara tanqués tots els canals espanyols (TV1, TV2, Tele5, Antena 3, Cuatro i la Secta) ja veuries com corren i bramen com putes. Però clar, si és un canal català no passa res i arriba al punt que àdhuc ni se'n fan ressó els mitjans nacionalistes espanyols que acabo de citar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.