directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya trontolla i Rajoy demana eleccions... només a Catalunya

El líder del PSOE li demana que es deixi estar de grans coalicions

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

A Espanya es freguen les mans amb el xoc de trens independentista. Amb prudència, de moment guarden silenci i deixen que, com va dir Aznar, Catalunya es vagi trencant. Malauradament per ells però, tampoc poden riure massa ja que l’Estat espanyol té la repetició de la seva convocatòria electoral a tocar.

La gran coalició comença a allunyar-se
La gran coalició comença a allunyar-se

Comparteix
   


Etiquetes

Rajoy exigeix eleccions a Catalunya, però no a Espanya

Mariano Rajoy exigia fa unes hores eleccions a Catalunya, perquè la situació ja era insostenible: "els independentistes no són capaços ni de formar un govern en tres mesos". A Madrid han comprès que el lideratge de Mas està desgastat, i ara advoquen per aplaudir la decisió de la CUP, conjuntament amb la resta de partits unionistes i poders fàctics i obscurs de l’Estat espanyol. Curiosament, la petició de Rajoy, que veu la situació ben encallada a Catalunya, defuig novament la realitat espanyola, que va pel mateix camí, i potser finalment Rajoy s'haurà d'empassar les seves pròpies paraules.

Sánchez agafa oxigen de cara als atacs que li profereix Susana Díaz

La rèplica ha vingut del líder del PSOE, Pedro Sánchez, que està jugant amb intel·ligència la carta de la paciència, mentre aguanta la pressió que li fa Susana Díaz. El successor del gris Rubalcaba agafa oxigen i comença a veure la possibilitat d’un relat que el condueixi a reclamar eleccions novament a Espanya, evitant el gran pacte amb el PP (si l’independentisme s’estavella), i l’acord amb Podemos (amb l’excusa que són “separatistes”). De fet, avui ha etzibat a Mariano Rajoy que “deixi de somiar en grans o petites coalicions”.

Fernández Díaz parla al seu àngel de la guàrdia

Aquests darrers dies hem vist a diversos membres del govern espanyol en funcions fer una crida a la calma, al seny, i a buscar grans acords, en constants apel·lacions al PSOE de Sánchez. La millor perla de totes ha estat la que va llençar el ministre Fernández Díaz, quan va valorar la decisió de Mas d’ahir de seguir endavant així: “las declaracions son clínicamente preocupantes”. Molts ja li han demanat saber si això li ho explicava a Marcelo, el seu àngel de la guàrdia.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Iu fletxa Sabadell
6 de gener de 2016, 22.10 h

l'abisme espanyol empobrirà a molt i molts milions de persones...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
josep de Bna. fletxa Barcelona
6 de gener de 2016, 16.40 h

#1 En fan gracia tots aquests que diuen contínuament " senyor MAS que els catalans no et volen" expressions fetes tant des de aquí com de part d'Espanya. Y qui son els catalans i altres que no el volen?. Els catalans espanyolistes que volen créixer "medrar" en les polítiques centrals, els radicals, els anti sistema, ciutadans, PP, PSOE, el govern central i afins, perquè veuen que es un home perillós per ser intel·ligent, voluntariós i valent, que no s'acovarda davant de les contínu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Estas feministas amargadas lo que necesitan es un buen semental fletxa que las haga gozar haver si se les quita esa cara de amargadas restreñidas
6 de gener de 2016, 16.25 h

El feminismo se soluciona con un buen mango que las ponga en órbita mirando a Cuenca.El problema de estas catalufas es que son unas feministas reprimidas y victimistas.
Por eso en la region catalufa hay tantos puticlubs porque alli las mujeres son todas unas beatas feministas.
Viva Antonio Burgos!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
6 de gener de 2016, 15.47 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Francesc fletxa Calders
6 de gener de 2016, 12.08 h

Tots contra en Mas. El PP, Ciutadans, PSOE, Podem, la CUP...Perquè deu ser? Doncs perquè és qui més els molesta, el qui ha donat i dóna la cara per la independència. No ens deixarem enganyar. Com quan es va haver de presentar al tribunal de justícia, estarem al seu costat, també ara. I li demanem que continui lluitant amb nosaltres per la independència. I li agraïm el que està fent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.