directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

"¡Se han matado entre ellos!", festival d’insults contra l’independentisme a 13TV

Tertulians d’ 'El Cascabel' celebren la victòria de les tesis d’Aznar a Catalunya

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

El no de la CUP obre la veda d’insults a la caverna. Insults i desqualificacions contra Mas, Romeva, Forcadell i Rahola per part dels tertulians del programa de dilluns de 13TV, ‘El Cascabel ‘. El director de La Razón, Francisco Marhuenda; l’exportaveu del govern Aznar, Miguel Ángel Rodríguez i  l’expresident de la Comunitat de Madrid, Joaquin Leguina, fan mofa de la situació que viu Catalunya i profereixen insults a tord i a dret contra representants polítics catalans i la periodista Pilar Rahola. 
Marhuenda arrenca el programa titllant Mas d’imbècil i de lladre pitjor que Hitler

Jo era dels que creia que la CUP domaria  suport a aquest ximplet –en referència a Artur Mas-, però és el cas d'humiliació més gran d'Europa. Els catalans hem aconseguit tenir els més corruptes d'Europa des de Hitler i  a un tio que s'humilia a uns nivells vomitius. Però no se'n va perquè no té on anar, encara que te els diners de Liencheistein”, diu Marhuenda que afegeix que els catalans “hem donat gent interesant i també imbècils contemporanis que han superat els imbècils Macià i Companys” i posa d’exemple Mas, Forcadell, Romeva i Rahola a qui titlla de “mediocre fins l’exasperació” i qualifica de la “mameluca” d’Artur Mas.

Miguel Ángel Rodríguez, s’han matat tots... està Genial!

“A Catalunya hi havia uns senyors preparant un cop d'Estat, i de sobte han començat a disparar-se trets entre ells, i s'han matat! I Rajoy sense fer res està al·lucinat ... No ha hagut de comparèixer ni en roda de premsa i s'han matat tots ... Està genial! Ha dimitit abans el líder de la CUP, Antonio Baños, que Artur Mas. ¡S'han tornat tots bojos a Catalunya! El que no estava robant estava 'zumbao'”, va ser la opinió de l’exportaveu del Govern d’Aznar.

Leguina: “Romeva és idiota i Rahola una "filla de puta”

Al seu torn, l’expresident de la comunitat de Madrid davant l’alternativa a Mas aposta per la figura de Raül Romeva aquí qualifica "d’idiota" per haver portat al Parlament Europeu el cas dels avions que van sobrevolar a baixa alçada Lleida intimidant la població. Rahola també ha rebut l’insult de Leguina de qui ha defensat que és una "filla de puta" i que ja era hora que algú li digués pel seu nom. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
MANEL fletxa tordera
9 de gener de 2016, 21.45 h

Estoy harto de tanto facha, del todo vale para salir en la tele y de la hipocresia de los partidarios de partidos politicos corruptos.
Este es el ejemplo que nos quieren dar, Mejor saneen sus partidos y luego hablen.
Como dice la biblia " El que este libre de pecado que tire la primera piedra" pero en este pais parece que es todo lo contrario.
VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Francesc fletxa Calders
7 de gener de 2016, 19.59 h

Aquests que parlen tant de l'unitat d'Espanya no es van cuidar gaire de conservar la part de la Cerdanya, el Vallespir, el Conflent i tota la part nort del Pirineu que formava part de Catalunya ( i encara ho és ). Si van ser capaços de signar el Tractat dels Pirineus en que dividien Catalunya, ara no haurien de ser tant unionistes. Si els francesos haguéssin exigit dividir pel Noguera Ribagorçana i l'Ebre, Catalunya no s'hauria dividit. Ara són molt unionistes però per ells dividir Catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
pep fletxa el Vendrell
7 de gener de 2016, 19.23 h

#33 Si si si corro a decirles a estos caballeros "panyoles" haber si tienen huevos de ir a reconquistar Gibraltar a que NO giripollas mucha gallardia pero también mucha cobardia menuda pandilla de inútiles y lo peor es que son tan tontos que no se dan un cuenta ni ellos, a la merda nens VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Francesc fletxa Calders
7 de gener de 2016, 12.37 h

Marhuenda, Miguel Ángel Rodríguez, Joaquín Legina, tres desferres humanes. El primer per ideòleg reaccionari, el segòn per malalt alcohòlic i el tercer per ignorant. Tots tres, amb aquestes credencials, a "chupar del bote"! Quan parlen, ens fan un favor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
7 de gener de 2016, 12.11 h

#29 Corre, ve y dile a la Corte Internacional de Justicia que una MINORÍA de NAZIS quiere segregar una comunidad autónoma en contra de la mayoría que a mí me da la risa.

Ah, y ya puestos, les dices también lo "listos" que son los NAZlS. Que no respetando la mayoría de los que no se quieren segregar y aislar, HAN LEGITIMADO que los que tienen las leyes, el apoyo internacional y la fuerza de su parte, SE MEEN en la mayoría de los separataSS cuando esta se produzca.

Si se produce alguna v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Synera fletxa Barcelona
7 de gener de 2016, 09.40 h

LA CANÇÓ DELS "SOUFLÉ" UNA ALTRE VEGADA? UN DÉJÀ VU PASSAT A LA HISTÒRIA.

SEGONS EL SEU PENSAMENT, EL QUE S'HAN TRENCAT SON ELLS, QUE NI PODEN NI SABEN FORMAR GOVERN I QUE, A SOBRE, TENEN EMERGENTS QUE CLAMEN UN REFERENDUM PER A LA NACIÓ CATALANA ALLÀ MATEIX.

QUI ES TRECA? O MILLOR: A QUI ESTEM TRENCANT?

NO PARAREM FINS EL TRANCAMENT FINAL: L'ESCISSIÓ ESPERADA PER LA MAJORIA DE CATALANS.

ADIEU!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL .. EN VOLEN UN DE SOL NO DOS
7 de gener de 2016, 09.30 h

EL DE LA BARBA No es un EX-DIPUTADO DEL P.P. Que te problemes importantes amb el ALCOHOL Si es un Borratxo va tenir problemas va anar ala justicia per hir bebido , lo quel digui no te cap valor .. ES Devil es deixa dominar pel Alcohol con altres he AZNAR Tambe es un Alcolico JOSE BONO Ex--President del PARLAMENTO DEL CONGRES DEL DIPUTATS DE MADRID LI VA ARRIBA DIR ... .. AZNAR SI VEUS NO PARLIS .... AZNAR Qui esba dur a una Guerra i portar BOMBES A MADRID LA M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL .. EN VOLEN UN DE SOL NO DOS
7 de gener de 2016, 09.25 h

A ESPAÑA Tambien se han matado ENTRE ELLOS P.P. Y P.S.O.E. Que se les castiga molt he no diuen res quina caiguda de Vots ban tenir RAJOY y ARTUR MAS Estan iguales cap dels dos podra fer GOVERN .. Es de ipogritas i falsos critica lo que pasa a Catalunya i no dir res que ESPAÑA Sigui sense tenir cap Govern ban cap altres Eleccions Espanyoles ...CIUTADANS No te prou força PER AJUDA A NINGU SOL.... PODEMOS Nomes vol al P.S.O.E. Si fa lo que vol PA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Synera fletxa Barcelona
7 de gener de 2016, 03.47 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a dife... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
6 de gener de 2016, 23.42 h

#27 imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.