directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 15:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Madrid no perdona: màxima hostilitat contra Catalunya

Dures crítiques al ministre en funcions, Fernández Díaz, perquè va aplaudir a Puigdemont

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Són moments de màxima tensió entre Catalunya i l'Estat espanyol i, d'ara endavant, els gestos, les complicitats, o les simples actituds en un acte públic seran analitzats amb lupa. I és que ningú dubte de l'espanyolisme recalcitrant que representa Jorge Fernández Díaz, actual ministre d'interior en funcions, però el fet d'aplaudir la presa de possessió de Puigdemont ja ha fet que li caiguin crítiques a tort i a dret i, fins i tot, un article a elespañol.com.


Jorge Ferández Díaz
Fernández Díaz aplaudint la presa de possessió de Puigdemont

Comparteix
   


Etiquetes
Tal i com mostra aquest vídeo, Jorge Fernández Díaz, actual minsitre d'interior en funcions, va aplaudir la presa de possessió de Carles Puigdemont com el 130è president de la Generalitat sense que aquest cités la constitució i el Rei. A l'acabar, tots els allà presents no van poder contenir les ganesi lail·lusió i arrencaren una gran ovació. Tots, fins i tot en Fernández Díaz. un fet que, tot i que es trobi a radicalment a l'altre extrem en ideologia política i de concepció territorial, seria del tot normal en un context de tranquil·litat.

Però ara mateix vivim en uns moments de màxima tensió política degut a que Catalunya camina amb pas ferm cap a la independència. I qualsevol gest, per petitque sigui, condescendent amb Catalunya és castigat ràpidament des de l'Estat.

Les reaccions a la xarxa després dels aplaudiments de Ferndández Díaz van ser immediats. Fins i tot, el diari de PJ Ramíerz, elEspañol.com se n'ha fet ressò: "¿Por qué aplaudió Fernández Díaz? ¿Qué le hizo tanta gracia?" es pregunten.

Màxima hostilitat, Rajoy puja el to

El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha insistit des del Congrés dels Diputats que els serveis jurídics del govern espanyol "faran un informe" sobre la forma elegida per a la presa de possessió de Carles Puigdemont,i a la vista d'aquest informe "prendrem les decisions que ens semblin ajustades a la legalitat vigent i als interessos generals de tots els espanyols". Segons Rajoy, l'executiu espanyol actua en la línia que va anunciar ell mateix el diumenge just abans de la investidura de Puigdemont, "quan vaig dir que no en deixaria passar ni una, entre altres coses perquè és la meva obligació com a president del govern".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa VOLEM UN ESTAT CATALÀ PER ALS CATALANS. Un estat que no respecta la nostra llengua NO EL VOLEM.
17 de gener de 2016, 00.54 h



#18 No oblidis, POBRE bejota que . . .


PATAIOTES PATATAIOTETON KAI PANTA PAPANATAIOTES ! ! ! !


( com. 7 de http://www.directe.cat/noticia/441577/varoufakis-si-madrid-el-que-vol-es-enfortir-el-moviment-independentista-no-ho-podria-fer-m )



HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH ! ! ! ! !



Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
bejota fletxa bcn
14 de gener de 2016, 15.04 h

E. 27-S.
CATALANS: 7.571.127

CENS: 5.510.713

VOTANTS: 4.115807

Separatistes: 1.949241

Separatistes: 35% DEL CENS (47,8% DEL VOTS)

N.B. EL QUE SABEN ELS CONSULATS I OBSERVADORS INTERNACIONALS ÉS QUE UN ESCÓ AL PARLAMENT VAL 60.000 VOTS A LA PROVINCIA DE BARCELONA I, SOLS 20.000 VOTS A LA DE LLEIDA.

RECORDO QUE LA PARANOIA ÉS UNA GREU MALALTIA MENTAL.CATALUNYA PORTAVA 200 ANYS XULEIAN ESPANYA FINS QUE'L MERCAT COMÓ MANAR PARAR (VEURE LES VACANCES FISCAL AL PAIS BASC).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
14 de gener de 2016, 11.53 h

MARCA ESPAÑA
El Tesoro ha captado hoy 4.303,35 millones de euros en bonos a tres y cinco años y obligaciones con vencimiento en 2023 con rebajas en el interés de las tres referencias, según datos de mercado recogidos por Efe.
España ha comenzado las emisiones de 2016 con buen pie pese a la incertidumbre del contexto político y económico, y cuenta con el interés de los inversores, que han demandado 8.468,35 millones de euros, con lo que la ratio de cobertura, que es la proporción entre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
14 de gener de 2016, 11.50 h

Que el ministre aquell va aplaudir en Puigdemont? I ara! Això és una traïció a "todo lo eppañole". Els seus que el matin... o al menys que el defenestrin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
14 de gener de 2016, 09.25 h



Però que diuen ? Si el Fdez Diaz, va estar molt ties tot el acte. No va aplaudir quasi mai i solament em un moment donat i tímidament, ho va fer. JO CREC QUE VA SER UN ACTE REFLEXA, del que es va arrepentir, segu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Lluis C fletxa Banyoles
14 de gener de 2016, 01.31 h

#10 Qui us heu volgut apropiar de Catalunya heu sigut vosaltres...xarnegos morts de gana que vareu venir "del pueblo", perquè allà no tenia-ho enlloc a on caure morts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
13 de gener de 2016, 23.46 h





#10 #11 PERO NO TE ASUSTES Y NO HUYAS, MICAELA ROMUALDA , SIGUE HACIENDONOS REIR CON TUS MAMARRACHADAS CAROLIGNAS, GUARRITA !!!




Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
13 de gener de 2016, 23.43 h




#10 #11 QUE MANOLON NI QUE NINIO MUERTO, SI TU ERES LA PERDULARIA ZAPARRASTROSA, LA MARIPOSONA HSTERICA QUE SE CAGA DE MIEDO CUANDO CREES QUE TENDRIAS DE DAR LA CARA . CLARO, TE ENTENDEMOS, TU PREFIERES DAR EL CULO, VERDAD NENA?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!







Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Manolón fletxa El Hospi
13 de gener de 2016, 23.15 h

#9 Si no respetas la democracia, la legalidad, la libertad de la soberanía nacional del conjunto de los ciudadanos españoles, mejor será que te vayas a Venezuela con Maduro o a Corea del Norte. Allí estarás en tu salsa, imbécil de los cojones !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Manolón fletxa El Hospi
13 de gener de 2016, 23.13 h

NO, CONTRA CATALUÑA NO, HIJOS DE LA GRAN PUTA, CONTRA LOS INDEPENDENTISTAS QUE NO ES LO MISMO, TERGIVERSADORES DE MIERDA !!. Haced el favor de no apropiaros de Cataluña para vosotros solos, anda ladrones de mierda !!!.

Censo Región catalana: 5.500.000.

Votos separatas 1.950.000 votos (con el caldo de cultivo de la crisis económica con el cual se han añadido varios despistados y los separatas no falla ni uno en ir a votar). 35% de Si a la independencia y encima con todo a favor.

Resto... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.