directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rambla aposta per avançar en un acord de reciprocitat amb Catalunya per a les emissions de TV3 i Canal 9

Desmenteix que ha estat una maniobra electoralista

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No és pot ser més hipòcrita. El vicepresident del Consell, Vicente Rambla, va afirmar que el seu govern aposta pel diàleg. Va assegurar que el seu executiu buscarà acords amb la Generalitat de Catalunya per trobar acords de reciprocitat. També va explicar que el seu govern no va tancar TV3 de forma voluntària sinó seguint les ordres del jutge. En tot cas, va destacar que amb la seva acció, el Consell complix ‘no només la llei’, sinó també ‘les decisions judicials’ perquè es visqui ‘en un estat de dret en el qual tractem de complir la llei cada dia’
vicente rambla vicepresident govern valencia
Rambla sembla fer-se sorprès al conèixer el tancament de TV3

Comparteix
   

El vicepresident del Consell, Vicente Rambla, va apostar per tractar, ‘amb la col•laboració del ministeri (d'Indústria) i el govern de Catalunya, d'anar avançant en el que ha de ser un acord de reciprocitat que permeti que Canal 9 es pugui veure a Catalunya, que TV3 es pugui veure al País Valencià i tot dintre del marc de la legalitat, que és el qual ha de regir les relacions entre dues comunitats’. En relació al tancament anit per part d'un tècnic de la Generalitat valenciana del repetidor de TV3 de la Carrasqueta (Alacant) que permetia emetre en aquesta província, Rambla va lamentar que ‘no s'hagi acatat voluntàriament la resolució judicial’ que decretava el tancament d'aquestes instal•lacions situades en la Serra Carrasqueta, el termini de la qual expirava dilluns. D'aquest forma, va lamentar,’s'ha hagut de produir el precinte per part de la Generalitat i no de manera voluntària sinó perquè s’avien d’acomplir les ordres del jutge ’. En tot cas, va destacar que amb la seva acció, el Consell complix ‘no només la llei’, sinó també ‘les decisions judicials’ perquè es visqui ‘en un estat de dret en el qual tractem de complir la llei cada dia’. Rambla es va pronunciar amb aquests paraules després d'inaugurar l'exposició interactiva sobre el Circuit Urbà de Fórmula 1 del Museu Príncep Felip.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Salva fletxa Països Catalans
12 de desembre de 2007, 08.45 h

Un espanyolista de merda i un anticatalanista, això és aquest subjecte impresentable.

Li fa pànic pensar que mitjançant la visió de TV3 al País Valencià la gent es pugui tornar "catalanista", quina por.

No puc veure a tota aquesta purria espanyolista de València. Com deia un, no us haurieu de morir mai, però estar sempre malalts!! Salut i Independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.