directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 22 d'octubre de 2024 04:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Àudio] Arrimadas acusa RAC1 de masclisme

La líder de l'oposició queda en fora de joc i torna a demostrar nul·la documentació amb un atac poc fonamentat a Puigdemont

Comentaris 35  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Inés Arrimadas s’ha mostrat molt ofesa per una imitació que el programa Versió RAC1 li va fer el 7 de gener on se la presentava com una titella d’Albert Rivera. La líder de Ciudadanos a Catalunya interpreta que la caricatura de l’espai de Toni Clapés és masclista. En una entrevista a RAC1, també ha atacat el Polònia de TV3 i ha arribat a dir que no s’ha de fer sàtira sobre les dones en política perquè ja costa molt que les dones arribin als òrgans rectors d’un partit : “Si a sobre [de tenir poques dones en política] se suposa que tenim un home darrere dient-nos el que hem de dir, anem molt malament”. 


Comparteix
   


Audios relacionats
Arrimadas acusa RAC1 de masclisme per una imitació (MP3, 17' 15'')

Escolta audio


Etiquetes

Picabaralla Basté - Arrimadas

Tot i això, Arrimadas no ha tingut en compte que el programa Polònia també ha imitat altres personatges polítics com titelles. Per exemple, Francesc Homs o Lluís Rabell. Fins i tot, Jordi Basté li ha recordat que molts opinadors ja han titllat Carles Puigdemont d'"home de palla" d'Artur Mas sense ser una dona. Amb tot, ella ha dit que "s’ha de fer molt humor amb la política, però no amb les dones que tenim una responsabilitat", i ha explicat que una membre d'Iniciativa la va alertar de la suposada voluntat masclista de la imitació.

"Això fa molt de mal en la lluita que tenim per la igualtat entre homes i dones", ha exclamat Arrimadas, davant l'estupefacció de Basté i els tertulians presents a la taula. De fet, el conductor del programa li ha etzibat que "estem reduint a masclisme qualsevol crítica a una dona", mentre que ella ha afirmat que no hi ha cap base per presentar-la com una titella de Rivera. 

Relliscada per poca documentació

D'altra banda, Arrimadas encara no s’ha refet de la plantofada que es va endur al Parlament en el ple d’investidura pel candidat a president, i avui ha tornat a relliscar per poca documentació. Ha fet una anàlisi de l’entrevista que va concedir Puigdemont i s’ha alarmat especialment pel fet que els independentistes vulguin fer un referèndum de la futura Constitució catalana. Arrimadas ho ha presentat com una novetat, mentre que l’entrevistador, l’ha deixat en fora de joc demostrant-li que no és nou.

Basté la deixa en evidència

“No havia sentit mai que això seria la substitució d’un referèndum d’independència”, ha exclamat Arrimadas. Jordi Basté li ha rebatut que això fa temps que es planeja, ella ho ha tornat a negar i al final, el conductor del programa li ha posat un tall de veu d’Oriol Junqueras el 21 d’octubre de 2014 on ja apuntava que, davant la impossibilitat d’exercir el dret a l’autodeterminació, la idea de fer un referèndum sobre una constitució ja serviria a la vegada per ratificar la independència.

Arrimadas: "El nou govern no vol fer un referèndum d'independència"

Amb tot, ella ha dit que la intenció expressada per Puigdemont ahir demostra que el nou govern “no vol fer un referèndum d’independència”. L’afirmació de la líder de Ciudadanos a Catalunya arriba després que la principal prioritat de la passada legislatura va ser fer una consulta legal i acordada amb l’Estat sobre el futur del Principat, però va ser l’executiu Rajoy qui va tancar la porta.

La plantofada de Puigdemont

La número 1 de C’s el 27S ja va quedar en fora de joc diumenge al debat d’investidura quan va intentar atacar el president investit per una piulada a Twitter de fa anys on ell parlava de “foragitar els invasors de Catalunya”. No obstant, va quedar rebatuda pel propi Puigdemont a la rèplica del mateix ple al Parlament quan ell li va explicar que el comentari era una cita del periodista Carles Rahola en el context dels bombardejos feixistes que va rebre Catalunya durant la Guerra Civil.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#35

Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
16 de gener de 2016, 20.50 h

Ciudadanos et va posar aqui pensant q som uns babaus q fliparien amb una nena maca. Si no ets burra, ho havies de saber...a mi no em quadra q ara vinguis amb la puta cançoneta de masclisme. No fotis, tia. Per cert, sóc dona


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Francesc fletxa Calders
16 de gener de 2016, 11.45 h

Arrimades demostra una falta total de criteri. Confón la crítica amb el masclisme. Si les dones no es poguéssin criticar tampoc s'haurien de poder presentar a càrrecs públics. Com una persona amb aquesta responsabilitat pot ser tan tanoca? No va ser ella que va inventar allò de "Ma´s de lo mismo" repetit tantes vegades que mereixia que la fessin callar des de p`residència?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
16 de gener de 2016, 11.25 h

El què diu l'Arrimadas és la verdadera cara del masclisme (no pas el que es diu ara que matar el marit no és masclisme però a la dona sí que ho és).
El victimisme de qui està mimat. Ens està dient que ens podem en riure dels homes però no de les dones. Això és masclisme, en realitat. És dir que les dones son febles psicològicament tot i que la ciència diu el contrari.
També diu una de les més grans mentides que es poden dir: que a una dona li costa molt pujar en la política. L... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
16 de gener de 2016, 10.21 h

L'estranya relació sentimental d'Arrimadas parla llibres , això de ser la parella d'un independentista, desperta sospites, per mi que ni l'un ni l'altre són el que diuen ser, sinó una parella de trepes, que en vista l'atur, han escollit fer el paperet i anar parant la mà, a la política hi ha actualment una saturació de trepes que espanta, la capacitat de Arrimadas políticament queda ja demostrada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Georges fletxa Japó
15 de gener de 2016, 19.55 h

Tinc entés que la seva parella és independentista,però qual estan junts potser no parlen de politica


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
15 de gener de 2016, 19.16 h

Els absolutistes tenen la pel massa fina, en canvi els independentistes, de rebre tantes hòsties i insults tenim la pell mes adobada. Es el que passa. Ens hem tornat insensibles! Abans us cansareu vosaltres de colpejar-nos que no pas nosaltres de rebre'n per tot arreu!

Visca la República de Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Dr. Benway fletxa República Catalana ||*||
15 de gener de 2016, 19.13 h

Això demostra que per defensar l'unionisme s'ha de ser un desinformat, un curt de gambals o totes dues coses alhora, com l'Arrimadas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
15 de gener de 2016, 16.34 h

La Cap de la opossició ja va buscant excuses per quan no en respongui?
hi ha conductes masclistes i hi ha que no ho son, son fruit de les decisions personals, de partit.
que necessites cert recolzament per endegar , ho sabem. Que sigui home o dona qui te'l dona, es qüestió vostre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
APAÑAMELAPELA fletxa República Catalana II☆II
15 de gener de 2016, 16.30 h

#7


Platero burro de raça caspanyola, ademes de burro ets molt curtet.
Si algú li dóna instruccions, que no ho crec, al Puigdemont serà en Mas, un dels millors polítics
d'Europa i un gran patriota.
Plareret se que ets curtet però tant burrot no m'ho pensava.
De fet només serveixes per arrossegar fems de merda del teu país.



FUCK OFF 5PA1N



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Si volem parlar en català ho haurem de fer a la reserva índia on se’ns haurà confinat

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.