directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] El missatge d’Artur Mas a Bruno Oro, a l’alçada dels altres presidents

El fins ara cap de l’executiu català ha imitat l’imitador amb un “Queterunya” i ha emulat així els “què cabró” i “és un xist” dels Maragall i Montilla reals

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Guifré Jordan @enGuifre - Artur Mas ha reaccionat a l’adéu de Bruno Oro com a imitador seu al Polònia. En una entrevista pel programa Divendres, de TV3, ha valorat com “de menys a més” la precisió de la caracterització i ha revelat detalls com ara que ha arribat a ballar el ‘Mas Style’ en celebracions privades i de Convergència. No obstant, sense ànim de fer una crítica seriosa, ha remarcat que ell no diu ‘Queterunya’, tal com ha interpretat l’actor durant anys, sinó pronuncia de manera estàndard el nom del país. El missatge de Mas a Bruno Oro, que es pot recuperar al primer clip adjunt, està a l’alçada dels comiats dels últims moments de Maragall i Montilla com a personatges del Polònia. 








Comparteix
   


Etiquetes

Mas: "La imitació ha ajudat a humanitzar la meva figura"

Tant és així que el fins ara president català ha volgut retre homenatge al seu imitador enviant-li un missatge que emula els monòlegs que el personatge ha fet al final del programa durant els últims cinc anys, cosa que també es pot visualitzar de nou a la part final del clip adjunt. Durant l’entrevista a ‘Divendres’, Mas ha aplaudit l’esforç de l’actor, de qui ha dit que ha ajudat a humanitzar la seva figura, després que al principi es dibuixava com “un personatge distant, antipàtic, mecànic i fred”.

El cèlebre "què cabró", interpretat pel Pasqual Maragall de debò

El missatge d’Artur Mas, en què també ha pronunciat el terme ‘Queterunya’, està a l’alçada dels ‘cameos’ dels dos altres expresidents de la Generalitat que han hagut de conviure amb el ‘Polònia’. Pasqual Maragall, quan ja feia un any que havia deixat el càrrec, va accedir a una ‘trobada’ amb el seu personatge, on va intentar explicar què és una 'maragallada’ i fins i tot va regalar a l’audiència un “què cabró” tan característic del personatge, interpretat per Queco Novell.

El 2007 Maragall ja defensava la reforma de la Constitució

Era el 2007 i en aquell ‘sketch', Maragall va dir que ell ja havia defensat que la solució podria haver estat canviar la Constitució en lloc de fer un Estatut: “Potser hauríem aconseguit més”, deia. Deu anys després, el PSOE defensa una reforma de la Carta Magna de manera tímida, arrossegat per Podemos i mentrestant el PSC actual es posa la medalla de l’originalitat, ja apuntada per Maragall fa una dècada.

Montilla va esprémer la seva capacitat humorística amb un "xist"

D’altra banda, José Montilla també intervenia al Polònia durant la precampanya electoral dels comicis catalans de 2010 que van acabar en fracàs socialista i renúncia a ser cap de l’oposició la mateixa nit electoral. En aquell ‘gag’, l’encara president espremia les seves capacitats humorístiques i intervenia a un consell de govern amb els imitadors de Saura, Carod, Geli i Ernest Maragall, on els instava a “fer coses... especialment coses que es puguin inaugurar”. A més, l’expresident socialista va esmentar el popular terme “és un xist” del seu imitador Sergi Mas, també fent les delícies dels espectadors. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) fletxa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
20 de gener de 2016, 16.09 h




#5 Quin dels clients de la teva mare a la carretera on es prostitueix, et va ensenyar a insultar amb tan poca gràcia, cotxineta rojigualda ?



HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH ! ! ! ! QUE IMPOTENTS QUE US SENTIU, REINETES ! ! ! !



Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
20 de gener de 2016, 10.50 h

#3
Honorables ???
Este inútil Con dinero en en paraísos fiscales, un talento que se ha cargado su partido y que le han tenido que echar casi a patadas ?
O quizás te refieres a su padrino y jefe , el mafioso corrupto y mayor ladrón de Europa occidental ?
Tu eres un idiota aborregado y adoctrinado


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4

Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de gener de 2016, 08.55 h



Mentre els Molt Honorables Presidents de l Generalitat solen mantenir unes actituds dignes, mireu uns quants exemples de RIDÍCULS fets per Rajoy:



. https://www.youtube.com/watch?v=C3cUH2QUCTo .

. https://www.youtube.com/watch?v=BiAt1pr0Ln0 .

. https://www.youtube.com/watc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de gener de 2016, 08.41 h




Andalusia era , des del neolític fins al segle XVI , és a dir, duraant MÉS DE SIS MIL ANYS, el país més ric de la península ibèrica. Una visita a l'Arqueològic de Sevilla, amb aquell fabulós "Tresor del Carambolo" , o una visita als dolmens d'Antequera, demostra el que dic.



Doncs bé: en punt la varen "reconquerir" els castellans i la varen repartir entre "senyuritus" latifundistes absentistes , en un parell de segles la varen convertir en un país arruïnat , niu d'emigració pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
20 de gener de 2016, 08.08 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a dife... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.