directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu titlla de 'rumor' i 'falsedat' la possible imputació del gerent d'Urbanisme

L'alcalde dóna 'tot el seu suport' a Ramon Massaguer i Ramon García-Bragado

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s'ha mostrat notablement molest després que hagi transcendit la possibilitat de que el seu gerent d'Urbanisme, Ramon Massaguer, sigui imputat en el cas de l'hotel del Palau de la Música, tal i com s'ha sabut després de la seva declaració davant la jutge que instrueix el cas. Per Hereu, 'tot això són rumors i falsedats' i ha titllat de 'falta de respecte' que s'hagi fet pública aquesta possibilitat quan la jutge encara no s'ha expressat públicament la seva decisió. A més, l'alcalde ha volgut remarcar que, tant Massaguer com l'actual tinent d'alcalde d'Urbanisme, Ramon García-Bragado, compten amb 'tot el suport i confiança' per part seva.
jordi hereu, alcalde, barcelona
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Comparteix
   


Etiquetes
Jordi Hereu ho té claríssim. 'No hi ha cap evidència' ni ell té 'constància' de que la jutge del cas de l'hotel del Palau tingui la intenció d'imputar al gerent d'Urbanisme, ha dit. L'alcalde ha volgut, a més, expressat 'el total suport a tots els responsables tant de gestió com polítics que aniran a prestar declaració aquests dies'. Hereu ha volgut deixar clar que, al seu parer, 'tot el que s'ha fet és per tirar endavant projectes en favor d'una institució' i per això, compten amb la seva 'confiança i suport' tots aquells 'que en el passat i en el present tenen responsabilitats en l'Ajuntament de Barcelona, així com tots els que van donar suport a una determinada tramitació urbanística'.

Davant la possible imputació de Massaguer, però, Hereu es mostra taxatiu. 'Em sembla una manca de respecte començar a preveure resultats de futur que només pertoquen a una jutge', ha manifestat contundent mentre demanava 'ple respecte als criteris que la justícia determini'. Hereu ha explicat que 'per respecte a la independència, qualsevol comentari està de més' i per això només ha volgut qualificar la possible imputació amb una frase: 'Tot això són rumors i falsedats'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.