directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] TVE amaga la corrupció del PP de València

La cadena pressiona sense vergonya al PSOE perquè pacti amb els populars

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Una vegada més es fa palesa la manca d'objectivitat de la televisió pública espanyola que actua al servei del govern en funcions que encara ostenta el Partit Popular. Durant el dia d'avui n'hem tingut dos exemples ben clars: per una banda, al Telediario del migdia ha obviat la notícia que el PP de València s'ha dissolt quedant en mans d'una gestora provisional. Paral·lelament, durant el matí, Mariló Montero feina una desagradable entrevista a diputada del PSOE.





mariló montero, rtve, la mañana
Mariló Montero presenta La Mañana a TVE

Comparteix
   


Etiquetes
Un informatiu popular

TVE té un informatiu molt popular. I no pas per les seves dades d'audiència sinó pel seu contingut o, en aquest cas, per la seva manca de contingut. Tal com recull el portal Bluper.es, el Telediario del migdia d'aquest divendres ha ignorat la notícia de la dissolució de la direcció del PP de València per posar al davant d'una gestora. L'informatiu no ha volgut destacar en titulars aquesta informació i, posteriorment, tampoc ha fet una peça destinada a una de les notícies del dia. Sí que ha parlat corrupció del partit de Mariano Rajoy a València que ha ocasionat aquesta decisió. No obstant això, ha calgut esperar fins al minut 20.

El carnet blau de Mariló Montero

Mariló Montero s'ha mostrat molt nerviosa i incisiva durant una entrevista a la diputada del PSOE María González Veracruz. La socialista no sabia molt bé quina cara posar quan Mariló Montero més que entrevistar-la semblava renyar-la: més acusacions que preguntes. La tensió ha crescut després que González Veracruz ha qualificat a Rajoy de "polític indecent". La resposta de la presentadora ha estat parlar de tots els draps bruts que han sortit sobre Pablo Iglesias. 

El famós Ce Ce O O d'Urdaci
 
Quan governava el PP d'Aznar, TVE també estava al servei dels populars. Molt sonada va ser l'aparició del director d'informatius del moment, Alfredo Urdaci (que posteriorment passaria a fer monòlegs al Club de la Comèdia) llegint per obligació la sentència que condemnava Radio Televisión Española pel tractament informatiu que havia fet sobre la vaga general del 2002 secundada per Comissions Obreres. Urdaci obvia el concepte 'vaga general' i, a més, evita dir el nom del sindicat pronunciant-ne només les inicials.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
30 de gener de 2016, 19.40 h

TV3, amb totes les seves virtuts i defectes, és incomparablement millor que qualsevol canal caspanyol per on es passeja gent que es fa dir periodista i que només són uns llepaculs al servei del poder neofatxa que domina la Caspanya, incloent-hi en això els polítics mentiders, pseudoempresaris parasitaris, banquers usurers i els amos de les corresponents cadenes d'intoxicació i manipulació, o sigui, els poders fàctics de la casta casposa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi fletxa Barcelona
30 de gener de 2016, 13.31 h

Abans algú qualifica Carlos Herrera de 'periodista d'extrema dreta'. Va errat. Carlos Herrera no és d'extrema dreta. És proper al PP i no especialment al sector més conservador ni més liberal del partit. O sigui que en aquest sentit estaria en línia al comú de les dretes europees. Enemic mortal, ferotge, rabiós i tot, de la nostra nació? I tant. Això, sí. Això moltíssim. Doblement odiós, quan recordes que aquest miserable tot li ho deu a Catalunya. Però el sol fet que no gosem te... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
30 de gener de 2016, 10.18 h


Mariló Montero, no ens oblidem que ha sigut la parella de Carlos Herrera,actualment a la cope. La influencia de aquest "periodista" de idees de extrema dreta, sobre ella, ha sigut decisiva per que respiri feixisme per tots els pors de la seva pell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
30 de gener de 2016, 08.45 h

El Tribunal de Cuentas llama al orden a la empresa de la mujer de un alcalde de Cospedal, por no detallar facturas electorales del PP.
As Comunicación, propiedad de la consorte del regidor de Gálvez (Toledo), incumplió su obligación de informar sobre una facturación con el PP por valor de 37.000 euros. Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa Barcelona
29 de gener de 2016, 22.44 h

TV3 amaga la corrupció de Podemos-Pudim. TV3, la televisió dita 'nacional de Catalunya', amaga la corrupció del partit pensat, creat, dissenyat, finançat i promogut pel sistema per evitar la llibertat de Catalunya. I 8tv ja no diguem. 8tv, si mai parlés de la corrupció dels pudents, serà com ho feia el propi Cuní a la COM quan la corrupció felipista: denunciar els mitjans madrilenys que la treuen a la llum i treure draps bruts dels jutges que se n'ocupin, si és que arribés mai el cas... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa Barcelona
29 de gener de 2016, 22.39 h

L'esquerra progre viu de mantenir en l'imaginari col·lectiu la ficció d'una dreta poderosíssima que els fa estar en inferioritat de condicions. El programa del Monegal a BTV, en temps del Tripartit, es va veure obligat a parlar-nos de Telemadrid per poder denunciar l'immens poder de la dita 'Brunete mediàtica' i el seu ferotge partidisme. Bestial. El 100% del nostre share ja era tot dels seus, ja no li quedava cap escletxa per fer-se l'escandalitzat -perquè aquesta mena de gent només nota... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jordi fletxa Barcelona
29 de gener de 2016, 22.31 h

Que TVE amagui la corrupció del PP valencià, si és que realment ho fa, no té gaire importància política perquè televisions que es posin les botes amb aquesta corrupció n'hi ha a dojo. Els valencians, només que facin zàping, ja en tindran informació a dojo i tota ella des de l'hostilitat màxima contra el PP. El que ens hauria de preocupar és que les televisions que miren els catalans amaguen la corrupció de l'esquerra espanyola. Abans, la sociata. I ara que la marca sociata ja no e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de gener de 2016, 20.48 h

Peperos, Psoistes i Ceceros són manipuladors i intoxicadors de les causes catalanes, però amaguen tot el que poden quan la marca apaÑa fa aigües, talment com fa l´Aragoneses en aquest digital. Manipulen, intoxiquen i deformen la realitat quan els hi convé a favor de la caverna, mai són neutrals.

Aragoneses tu tampoc has informat de la gran estafa gürteliana-2 de València. Sigues home, marca paquet apaÑol i comenta la veritat, comenta-ho... tot el món està pendent de tu !


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
29 de gener de 2016, 20.04 h

MARCA ESPANYA (quelcom alié, poc europeu i isnervible)

Per exemple, aquesta dona

1) No és ningú per aixecar el dit. Maleducada! Fa com la funcionària Saen de No Sé Què. No han rebut educació els espanyates?

2) Per què va tan escotada en ple ivern i amb el fret que fa als platós? Què tampoc els han ensenuat a vestir?

3) Per què tenim que pagar a CAT una cadena que no veu ningú? Per mantenir a gent com aquesta?

MARCA ESPANYA (una vulgaritat)


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.