directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Un acord permetrà normalitzar l'emissió dels canals de la CCMA a Andorra i veure Andorra Televisió a l'Alt Pirineu

També se signarà un acord amb el govern aragonès per arribar a la franja de ponent

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Generalitat de Catalunya, el Govern d'Andorra i sis ajuntaments de l'Alt Pirineu han signat un acord en matèria de televisió transfronterera en llengua catalana en virtut del qual avui s'inicien les emissions d'Andorra Televisió a les comarques de l'Alt Pirineu i es dóna cobertura institucional a l'emissió dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3, Canal 33, 3/24 i Super3) a Andorra. L'acord garanteix que els continguts dels canals de televisió digital terrestre de la CCMA es puguin distribuir i difondre a Andorra i el govern andorrà es compromet a garantir la distribució i difusió del senyal d'aquests canals per mitjà de la xarxa que utilitza Ràdio Televisió d'Andorra.
televisions tv
Comparteix
   


Etiquetes
El conveni l'han signat el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras; el ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals del Govern d'Andorra, Xavier Espot; l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; l'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella; l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit; l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera; l'alcalde del Pont de Suert, Albert Alins, i l'alcalde de Sort, Agustí López.

El Govern d'Andorra garantirà que els continguts d'Andorra Televisió es puguin distribuir i difondre a les comarques catalanes incloses en la denominada demarcació de la Seu d'Urgell del Pla tècnic nacional de la televisió digital local (Alt Urgell, Cerdanya, Pallars Sobirà, Pallars Jussà i Alta Ribagorça). El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments signants garantiran la distribució i difusió del senyal d'Andorra Televisió en el seu territori a través del canal públic del múltiplex de la Seu d'Urgell.

Emissió a tots els territoris de parla catalana

La signatura d'aquest conveni s'emmarca en la voluntat de la Generalitat de Catalunya de fer possible l'emissió dels canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a tots els territoris de parla catalana. Actualment, els canals de la Corporació ja es poden veure a les Illes Balears, fruit d'un acord de reciprocitat televisiva entre ambdós governs, i a la Catalunya Nord, com a resposta de la Generalitat a la demanda feta des de diferents institucions, ajuntaments, entitats cíviques i culturals i a particulars d'aquest territori. Properament, també se signarà un acord amb el govern aragonès per normalitzar les emissions de la CCMA a les comarques de la franja de ponent.

El conveni desenvolupa l'Acord cultural i de comunicació signat l'any 2008 entre el Govern d'Andorra i la Generalitat de Catalunya que comprenia, entre d'altres compromisos, el de cooperar en matèria de televisió transfronterera en llengua catalana.






COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Lluís fletxa Vila de Gràcia
26 de juny de 2010, 19.21 h

Ep, que jo també vull poder veure la TV andorrana, encara que no visc al Pirineu! I si hi ha problemes perquè hi ha massa cadenes, que treguin Intereconomia, Tele5, etc. i que posin en els seu lloc la TV andorrana!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.