directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Arbúcies, epicentre del pop català

Arrenca el popArb, el festival de referència de la música independent del país

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Per sisè any consecutiu, Arbúcies (la Selva) acollirà aquest cap de setmana el festival popArb, que com cada estiu tornarà a aplegar el bo i millor de la música pop feta a Catalunya. Allunyat del model de festival estiuenc farcits de públic i grups anglosaxons, el certamen d'Arbúcies vol tornar a evidenciar la salut pletòrica de la música independent feta al país a un públic cada cop més fidel. En aquesta nova edició, el festival ha tornat a programar una trentena de grups catalans, als quals s'hi afegirà la primera col·laboració internacional: Will Johnson s'afegirà als collbatonins Anímic, en un dels plats forts del certamen. L'èxit de les anteriors edicions no ha fet variar el format reduït i singular del festival, i es limitaran les entrades venudes a 2.000 cada dia, divendres i dissabte, de manera que s'espera tornar a veure el cartell de 'totes les entrades venudes'.
poparb
Comparteix
   


Etiquetes
Entre els plats forts d'aquest divendres hi participaran el quartet Rosa Luxemburg, Delafé y las Flores Azules i els Amics de les Arts, un dels grups revelació de la temporada. També hi haurà espai per les actuacions dels barcelonins Standstill, Dorian, Mendetz o el sorprenent punk en català dels Surfing Sirles, que tancaran la vetllada.

Dissabte el protagonisme recaurà en Fred i Son, que començaran a tocar a mitja tarda, la rumba de Very Pomelo o els cantautors Maria Rodés i Roger Mas. Precisament la del solsonenc serà una de les actuacions més sorprenents d'aquest popArb, que obre les portes al rock tranquil de Mas per 'enriquir l'ADN' del certamen.

Per l'envelat d'Estrella Damm també hi passaran La Brigada, Sanjosex, la col·laboració internacional de Will Johnson i els Anímic i Mishima, que presentaran 'Ordre i Aventura'. Entrada la mitjanit serà el torn de Mujeres, un dels fenòmens de la temporada, i tancarà el festival el showman de l'Ametlla del Vallès Miqui Puig amb una de les seves sessions de punxadiscos.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.