directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Girauta considera Catalunya Ràdio un mitjà còmplice amb el terrorisme

Ho fa després d’abandonar de formar ridícula l’entrevista que li feien a El Suplement dissabte, quan l’entrevista ja havia depassat l'horari previst

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El polític exPSOE reciclat per Ciudadanos, Juan Carlos Girauta, s’ha passat tot el cap de setmana i el dilluns airejant el seu malestar pel “mal tracte” que va rebre en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio de Ricard Ustrell.


Comparteix
   


Etiquetes

La poca credibilitat del polític del partit lerrouxista

Juan Carlos Girauta, exPSOE, i extertulià encès va fitxar formalment per Ciudadanos per a formar tàndem amb Javier Nart, autor de presumptes delictes de corrupció, a Europa el 2014. A ells s’hi uniria Jordi Cañas, un altre home fort de Ciudadanos perseguit per la justícia. Girauta ha abandonat l’Europarlament aquest Nadal per esdevenir cap de llista de la formació Taronja per Barcelona al Congrés espanyol. Dissabte, en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio amb Ricard Ustrell, va decidir marxar (minut 26’41’’) un cop l’entrevista ja havia finalitzat, escenificant indignació i ofensa com si l’entrevista acabés de començar.

Girauta barreja terrorisme i Catalunya Ràdio

Aquest matí a les nou en punt del matí, el polític de la formació que president Albert Rivera, mirava de seguir traient rèdit a l’abandó de la seva entrevista amb un tuit força dur: “Concluyo: para que @CatalunyaRadio te respete en una entrevista hay que haberle pegado a alguien una bomba en el pecho por la independencia.”

Girauta va marxar de l’entrevista a El Suplement quan estava acusant en aquell moment de sectària Catalunya Ràdio i TV3, després que una col·laboradora del programa llegís alguns dels comentaris que es feien a twitter sobre el polític i que li eren desfavorables. Ustrell li recordava que Ciudadanos és un dels partits més convidats a El Suplement i això va enervar encara més un Girauta que es va mostrar molt ofès i va decidir marxar quan el conductor del programa li va recordar que, a més, l’entrevista depassava en cinc minuts el temps habitual per a les entrevistes. Així Girauta s'aixecava ridículament quan l’entrevista ja havia acabat tot traient l'ànima de tertulià polemista i fent-se l’ofès perquè el presentador el tallava: “això és una mostra més de la seva pluralitat”, s'acomiadava amb un to agre.

Ramon Tremosa respon Girauta

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha respost la piulada del polític de Ciudadanos així: “Desesperació creixent, davant de la futura irrellevància, en l'intent de crear un imaginari de violència que no serà”. Girauta li ha respost amb un enllaç a una notícia a El País on es denunciava que Més 3/24 i El Matí de Catalunya Ràdio havien entrevistat a Carles Sastre, exTerra Lliure que havia demanat en un manifest amb d’altres persones de l’entorn el suport a les candidatures de Junts pel Sí i la CUP. El polític de Ciutadans adjuntava en el seu tuit de resposta a Tremosa “Irrellevància la teva a ALDE”. El polític convergent no ha dubtat a respondre-li amb el gràfic de dades de l’activitat dels eurodiputats espanyols per partit a l’Europarlament, on CDC apareix en primer lloc amb 181 punts, i Ciudadanos apareix ben avall a l’altura de Podemos amb només 48 punts. “Fiscalitza la meva feina al PE: http://www.tremosa.cat  Salut!”, ha replicat Tremosa.

Pedro Sánchez disposat a buscar un pacte a tres bandes amb Podemos i també Ciudadanos

Malgrat tot això, Pedro Sánchez segueix entestat a entendre’s amb el partit d’Albert Rivera, però aquest no està disposat a entendre’s amb ningú que pacti amb Podemos o amb l’independentisme. Així, la investidura segueix igualment bloquejada a Espanya. Les sortides són cada cop més petites per un líder socialista que aquesta setmana pot veure la pressió redoblada sobre la seva persona a causa de la voluntat de Rajoy de tornar a rebutjar l’oferiment reial de presentar-se per a la investidura.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
PEP fletxa el vendrell
2 de febrer de 2016, 19.55 h

Antes era el bufón oficial del pp se ha pasado al Rivera pero sigue siendo un bufón de las "panyas" y no lo puede evitar vivir del cuento a la merda VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat.
2 de febrer de 2016, 17.12 h





#25 Una altra mot que cal subratllar: "EL" costum, i no pas "la" costum, com diuen molts per influència d'aquesta llengua inculta i irrespectuosa (ambdues coses solen anar juntes) que és el castellà.


També, quan puc, prefereixo usar el terme "mot" que no pas "paraula", perquè prefereixo semblar-me a una llengua culta i respectada a tot el món com el francès, que tants científics, filòsofs i grans pensadors ha donat al món, que no pas semblar-me a una llengua bastaixa i genoc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat.
2 de febrer de 2016, 17.06 h



#24 Molt ben dit, Àngels. Jo, personalment, sóc fins i tot més radical. Quan un mot admet els dos gèneres, crec que hauríem d'adoptar la norma d'usar habitualment el gènere diferent del castellà.


Per exemple, si és admès dir "el" o "la" vessant de la muntyanya, i atès que en castellà és "la vertiente", jo prefereixo dir EL vessant (per cert que molts homes del temps ho pronuncien amb una sola S , com si fos "besant" , és a dir, que la muntanya besés algú)


Un altre: encara ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
2 de febrer de 2016, 15.16 h

#22 Perdó, volia dir: Els hi donem el benefici del dubte. eren 3.500. Només volia corregir el Català perquè em posa malalta veure la contaminació del castellà que patim: 'el dubte' i no 'la dubte'. Dubte: masculí singular.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
2 de febrer de 2016, 15.08 h

#9 Amb això demostren que són uns imperialistes francòfons: Utilitzen els seu poder per imposar-se als altres! Igualtat, llibertat, fraternitat, ··· Cap de les tres. Que no em facin riure ··· per no plorar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
2 de febrer de 2016, 15.03 h

#10 Els i donem el benefici de la dubte. Eran 3.500 ==> Els hi donem el benefici del dubte. eren 4.500

Però hi estic d'acord: En Girauta és un mal element perquè no controla el seu mal caràcter. És capaç de crispar a Déu i a sa mare!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Pere fletxa Terrassa
2 de febrer de 2016, 12.52 h

I tant que es així. Ho corrobor-ho.

Mireu que fàcil és DIFAMAR:

A les manisfestacions dels separates,van un bon nombre de ex-terra lliures i detinguts per banda armada. Blanca Puig, Carles Sastre, etc etc
Per lo tant tots els indepes fan un seguidisme i van en la mateixa direcció dels terroristes de Terra LLiure !

Ni més ni menys

# A cascarla !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
2 de febrer de 2016, 10.46 h

#4

Molt be el que dius, però jo hi afegiria al aragoneses-lapao i al fascistas Vic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Francesc fletxa Calders
2 de febrer de 2016, 10.14 h

Aquesta gent, no només són poca cosa sinó també perillosos. Creuen encara en la "dialéctica de las pistolas" com a bons falangistes. No tenen principis, no tenen arguments, no tenen consciència, però tenen clar que anar contra la llibertat de Catalunya és rendible per anar tirant. Però des d'aquí els aviso que amb això no n'hi ha prou: se'ls hi veu el llautói, de moment, com vaig pronosticar,. el globus ja es va desinflant. Són una Rosa Díaz més, que floreix un dia i es marceix a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
2 de febrer de 2016, 10.02 h

#2

Osti, fascistas Vic. !! Quina jornada laboral fas ........!! LO TEU ES DE OBSSES MALALT !! VOLS DIR QUE NO T'EXPLOTEN ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.