directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

El Principat i Eivissa col·laboraran en la formació d'esportistes

Abordarà des de l'alta competició fins a l'esport escolar

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Govern de la Generalitat i el Consell Insular d'Eivissa signaran un conveni en l'àmbit esportiu que permetrà col·laborar en la formació de tècnics i esportistes. Aquest és l'acord a que han arribat el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el president del Consell Insular d'Eivissa, Xico Tarrés, durant la reunió institucional que han mantingut aquest divendres. Carod ha assegurat que aquest 'és un àmbit de col·laboració que pot ser molt positiu'. Fruit de l'acord, anualment un esportista eivissenc realitzarà la seva formació al CAR de Sant Cugat, mentre que Eivissa acollirà unes jornades amb esportistes d'elit dels dos territoris.

Comparteix
   


Etiquetes
Carod i Tarrés han acordat celebrar la propera tardor a Eivissa unes jornades tècniques de formació en matèria esportiva que abordarà des de l'alta competició, fins a l'esport de base o escolar i en què participaran tècnics especialistes en la matèria dels dos territoris, però també representants institucionals, esportistes, responsables de federacions o directors de centres escolars, entre d’altres.

També es treballarà perquè un esportista eivissenc pugui formar-se durant un curs acadèmic al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

La voluntat és estendre en el futur aquesta col·laboració esportiva entre el clúster esportiu que està impulsant el govern eivissenc i el futur EsportParc Internacional Catalunya, el parc tecnològic i empresarial que impulsa el Govern de la Generalitat i que, segons ha dit Xico Tarrés, 'serà el clúster esportiu més potent del món'.

Carod-Rovira ha subratllat 'la dimensió econòmica' de l’esport, que 'comença a ser ja un sector destacable en el PIB dels països', i que a Catalunya compta amb més de 400 empreses del sector esportiu que facturen al voltant de 4.200 MEUR i ocupen uns 22.500 treballadors. El president del Consell Insular ha destacat la importància de la signatura de l’acord per garantir la formació d’alt nivell dels esportistes eivissencs, donat que 'per als esportistes de cert nivell d’aquí és difícil trobar sortides, però també per a la formació dels tècnics'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.