directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Fundació FECAC demana la nul.litat del concurs d’adjudicació de la Feria de Abril de Barcelona 2016

L’entitat segueix a l’espera de revisar més documentació

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Després de les telenovel·les de 'La festa Rave al metro de Barcelona' que va destapar directe!cat i del fosc cessament de Huma Jamshet, ara arriba un altre culebrot a la ciutat de Barcelona en Comú que es preveu llarg. Ara fa uns dies explicàvem que el govern Colau està sota sospita per l’adjudicació de la Feria de Abril per presumptes irregularitats. Confirmades per una de les entitats no seleccionades que denucien que Tres dels membres de Barcelona Serveis Municipals que formaven part de la mesa de contractació podrien incórrer en incompatibilitats en estar implicats en una demanda per la rescissió del contracte de la Feria de Abril 2015 a la Fundació FECAC (no confondre amb la Federació FECAC que ha estat la guanyadora). La Fundació es pregunta si s’han vulnerat els drets fonamentals en el procés de selecció perquè possiblement podrien haver prevalgut aspectes d’interessos personals o corporatius en el concurs.
feria de abril faralaes fira
Comparteix
   


Etiquetes
La Fundació FECAC ha fet arribar aquest matí a l’empresa BSM (Barcelona Serveis Municipals i a l’Ajuntament de Barcelona) una carta de caràcter jurídic on demana la nul·litat de l’adjudicació del concurs de la Feria de Abril 2016.
 
Segons la Fundació, almenys tres membres de la mesa de contractació estan implicats directament amb la demanda presentada per la Fundació contra BSM per haver-los cancel·lat de manera unilateral el contracte de gestió de l’ús per la celebració de la Feria de Abril 2015, fet que podria vulnerar greument la llei concursal.
 
La Fundació també demana aclarir si aquests mateixos directius de BSM podrien haver tingut interessos directes o indirectes en la millora del compte d’explotació de BSM mitjançant emoluments, primes o incentius per objectius, fet que podria haver determinat l’excessiu pes de la valoració econòmica en el total de punts del concurs i el no haver marcat un topall màxim d’oferta de licitació.
 
Cal recordar que la proposta de la Federació Fecac va ser la guanyadora amb una desmesurada oferta econòmica, mentre que la proposta de la Fundació Fecac va puntuar millor en els aspectes de programa cultural i retorn del benefici a les entitats andaluses.
 
D’altra banda la Fundació segueix analitzant la resta del procediment concursal, a l'espera de poder valorar altres aspectes relacionats amb la documentació i garanties necessàries de l'oferta econòmica del seu competidor, per assegurar l’equitat en la participació i el compliment de la resta d’obligacions legals.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO PAS DOS
8 de febrer de 2016, 09.55 h

¿ PER QUE EL AJUNTAMENT DE BARCELONA DIU A LA FECAC FAIXI LA FERIA DE ABRIL CUAN SABE SON UNS CORRUPTES I LLADRES ? .. ADA COLAU Aqui la caga no lluita res contra LA Corrupció la defensa proteje ..PROU DINERS PUBLICS a la Feria de Abril FESTA Privada i Comercial i Espanyola no Pas Catalana ..Es una festa portada de Fora de Catalunya .Qui volgui aquesta Festa que se la pagui con paga qui va al LICEO ..Ja moltes Festes Catalanes que has de pagar pues... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
7 de febrer de 2016, 12.52 h

Cal que deixem de subvencionar la Feria de Abril a Catalunya, cada vegada hi assisteix menys públic, ens amaguen el nombre real d'assistents i el fet que els estands més visitats i de més èxit són els que tenen productes iberoamericans.
En crisi hi ha despeses que cal prioritzar i ser valents i deixar de finançar aquesta mena d'actes que si no fos pel diner públic que reben ha haurien mort.

Raül


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Juvany fletxa Martorell
6 de febrer de 2016, 16.34 h

#19 Entenc el teu raonament, peró no podem entrar a veure qui s'hi ha adaptat i qui no. És Justo Molinero un immigrant adaptat, o tan sols s'hi fa l'adaptat (fins i tot, demanant la independencia) per guanyar calers i després es dedica, amb els diners dels catalans, a perpetuar els guettos d'immigrants amb la seva música lolaila?

Hi ha un refrany nostre que diu que "el gos mort no mossega". No vull la mort de ningú, només que tornin al seu país.

Xarnegos adaptats o inadaptats, go hom... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO PAS DOS
6 de febrer de 2016, 12.12 h

QUI VIU I TREBALLA A CATALUNYA A DE SABER PARLAR EN CATALÀ si vol treballar ala Abministracio publica o empresa privada , avui dia vas a molts Supermercats Botigas i hasta Policias ta parlen en castellà en prepotencia i chuleria A CATALUNYA El Govern Català proteje mes la llengua Castellana que no pas LA CATALANA ES LO QUES VEU MES COVARDIA EN UNS POLITICS IMPOSIBLE ....... LA Pobre LLengua Catalana esta ara mes morta mes Maltracta mes poc respectada que en la DICTADURA ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO PAS DOS
6 de febrer de 2016, 12.08 h

19 ) El Problema de Catalunya de sempre es el mateix LA Devilitat i Covardia del NOSTRA GOVERN Català dels nostres Covards Politics " Catalans "el de ara el de abans de Artur Mas els del TRIPARTIT I ELS DE JORDI PUJOL .. Tots tenien i tenen POR SI POR De perdre VOTS si defensen masa LA IDENTITAT CATALANA Si defensen masa la LLengua Catalana DEVILITAT Falta dE cORATGE A LA HORA DE FER COSES EN DEFENSA DE LA LLENGUA CATALANA .. ARA el mateix Govern Català ja ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO PAS DOS
6 de febrer de 2016, 12.00 h

11 ) JOVANY Jo SI estic de acord en tot lo que tu dius ,i dire mes Als Andalusos a Catalunya reben molts mes diners publics cosa no reben les Colles Sardanistas ni els Castellers Tenin uns Politics Covards i traidors Que destinen molts mes Diners ala Cultura de Andalusia de España ala Espanyola qUE NO PAS A LA NOSTRA DE CULTURA LA CATALANA .. Ja es diu he UN PAIS UNA SOLA CULTURA a CATALUNYA LA CATALANA .... No ferien tantes FESTES ELS Andalusos si no els donguesin tans... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
6 de febrer de 2016, 11.31 h

#11
No estic d'acord amb tu. Hi ha molts andalusos que s'han integrat i estimen Catalunya. Jo faria fora, aquests si, els que no s'integren, ens insulten i encara ens volen canviar a tots perquè siguem com ells.
Pero els que ens respecten, es mereixen que els respectem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
6 de febrer de 2016, 11.04 h

#5

Molt ben definit : UN SUBPRODUCTE CULTURAL !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Santi fletxa cat
6 de febrer de 2016, 10.48 h

Pot ser una tonteria però felicito per l'article un detall. Això que hi posa (no confondre amb la Federació FECAC que ha estat la guanyadora), ja que al ser tant semblant de noms, et pots fer un embolic i no entendre res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO PAS DOS
6 de febrer de 2016, 09.53 h

DINTRA EL AJUNTAMENT DE BARCELONA TENEN LLADRES ,, Ja es lo que li faltaba a ADA COLAU Despres que no fes res contra ELS TOP MANTA ara li entren a robar dintra el seu Ajuntament QUE POCASOLTES Ella que defensa tan als Delincuentes ha ha ha LA Noticia la trobu al MÓN.CAT ..De seguida al llegir la NOTICIA DEL ROBATORIS dintra el Ajuntament de Barcelona QUE TIENE HUEVOS LA COSA Y CANCHONDEO aparte falta de Seguratat Baix Recordar unaltra ROBATORI Tambe algo CURIOSO M... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.