directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Costa Brava i el Pirineu gironí es promocionen com a destinacions de turisme de negocis a Abu Dhabi

Quatre empreses britàniques d’esdeveniments s’han interessat per l’oferta i volen realitzar congressos i reunions en aquest territori gironí

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona ha participat per primer cop aquests dies en la jornada de treball, la Confec Red, que s’ha fet a Abu Dhabi (Emirats Àrabs). Del 4 al 6 de febrer, s’han reunit amb vint representants d’agències, empreses i associacions del Regne Unit i Irlanda que busquen noves destinacions i infraestructures – fora de les grans capitals i ciutats europees- per poder celebrar reunions, congressos i esdeveniments. El president del Patronat de Turisme, Ramon Ramos, assenyala que el projecte d’assistir a aquesta trobada va sortir com iniciativa dels mateixos empresaris aplegats dins de la institució i comenta que estan “molts satisfets” amb els resultats obtinguts. En concret, quatre empreses d’esdeveniments britàniques ja han fet la petició formal per poder realitzar els seus congressos en aquest territori gironí.

Nous mercats turístics

Tal i com assenyalen des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona el ‘workshop’ Confec Red 2016 és un dels principals esdeveniments organitzats pel sector del turisme de reunions, esdeveniments, congressos i incentius del Regne Unit i Irlanda, dos dels sectors i mercats clau per a la Costa Brava i el Pirineu gironí. Per això i per primer cop, el Patronat va decidir desplaçar-se fins a Abu Dhabi per reunir-se amb una vintena d’agències especialitzades, empreses i associacions britàniques que buscaven nous productes i destinacions per proposar als seus clients. 

“S’hi va amb una agenda tancada i nosaltres estem molt satisfets de la resposta que hem rebut”

Ha explicat Ramos. L’oferta de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona aglutina més d’un centenar d’entitats i empreses gironines dedicades a aquest sector turístic: el turisme de negocis. Fa tres anys que el patronat treballa per donar a conèixer aquesta vessant i és ara quan comencen a veure els primers resultats positius. Fins al moment, les empreses dedicades a aquest àmbit s’han promocionat a través de reunions personals o amb representants d’agències diverses com CWT Meeting &Events, Capita Travel & Events o Sanofi Pasteur, entre d’altres. 

La Costa Brava i el Pirineu, una oferta turística impressionat

“Tothom coneix molt Barcelona però es queden sorpresos quan els expliquem que a tocar, a poca distància, hi ha tot un ventall de productes i una oferta turística impressionant”, ha comentat Ramos. En concret, les jornades que s’han fet als Emirats Àrabs han servit per promocionar-se i, al mateix temps, han ajudar a arrencar alguns negocis. En concret, quatre empreses d’esdeveniments britàniques han fet la petició formal per poder realitzar els seus actes en aquesta zona gironina. “Es tracta d’empreses variades, una de les quals vol fer un congrés per a 1.500 persones”, ha detallat el president del Patronat de Turisme. 

I és que, tal i com asseguren des de l’ens, el mercat britànic és prioritari per a la Costa Brava. Es tracta d’un sector que cada cop més s’interessa per realitzar en aquest indret presentacions de nous productes o sopars de gala. “Donen molta importància a l’oferta gastronòmica i a la programació d’activitats i, sobretot, els preus que són molt competitius”, ha assenyalat Ramos. 

De cara al futur, des del Patronat assenyalen que volen aprofitar la tirada de Barcelona per continuar posicionant-se en aquest sector turístic, més dedicat als negocis i les reunions, on, tal i com destaca Ramos, encara “hi ha molt de recorregut”. 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Jordi Bèrrio fletxa Barcelona
8 de febrer de 2016, 10.10 h

Girona té carrers i places, però no té Pirineu. Això de creure's les províncies espanyoles no és sinó esperit de subordinació


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
8 de febrer de 2016, 09.16 h



EL CATALAN Borrell: “Según EL INDEPENDENTISTA Junqueras, alemanes, franceses y estadounidenses viven bajo constituciones no democráticas”


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
8 de febrer de 2016, 07.34 h



#4 si parlo de Catalunya LI PARLO EN CATALÀ o sóc un immigrant INADAPTAT

Si parlo de València li parlo d'un immigrant

fill de guàrdia civil

anomenat MICAELA ROMUALDA

reina de les ANALFABETES HISTÈRIQUES FRANQUISTES



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
7 de febrer de 2016, 23.33 h



CHIRIGOTA DE CADIZ

“Si hablo de Cataluña yo le hablo de una tierra
que a mis padres le diera una oportundad
Si hablo de Cataluña yo le hablo de una tierra
en la que un día naciera gaditano y catalán.



Le hablo de emigrantes que son extremeños, que son andaluces, que son manchegos,

te hablo de la playa, de los Pirineos, hablo de las Ramblas, de Tarraco y del Liceo.

Si hablo de Cataluña tengo que hablar del Barça,
de Salvador Dalí, Joan Manuel Serrat, de la sardana.
Si hablo de C... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
7 de febrer de 2016, 23.10 h



Más víctimas de Mas: escisión en la CATABATASUNA CUP.

La organización Corrent Roig (Corriente Roja) se escinde de la CUP-Crida Constituent porque no comparte el pacto con Junts pel Sí y así lo ha puesto de manifiesto durante el Consejo Político y el Grupo de Acción Parlamentaria (GAP) de la CUP celebrados en Torredembarra.

Corrent Roig, según el comunicado de la formación anticapitalista, deja la CUP porque “no comparte el pacto de investidura con Junts pel Sí”. Los cupaires ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
7 de febrer de 2016, 23.06 h



Eran y dicen ser aún socialistas. Antes estaban en la órbita del PSOE-PSC, pero supieron abandonar el barco a tiempo, como buenas ratas. Roma no paga traidores, pero el Palau de la Generalitat sí.

Los antaño “botiflers” socialistas han acabado encontrando acomodo en la órbita nacionalista, pasando a ocupar varios cargos de responsabilidad con sueldo. He aquí unos cuanots ejemplos:

FERRAN MASCARELL .TONI COMÍN, FABIAN MOHEDANO , JORDI DEL RÍO , MARIA BADIA..ETC

YA SE SABE , ROMA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
7 de febrer de 2016, 18.29 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a dife... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.