directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Uxue Barkos dóna una repassada a la portaveu del PP i el vídeo esdevé viral

La diputada del PP Ana Beltrán Villalba li preguntava si considerava que la reforma fiscal aprovada influïa en la “desbandada” d’empreses de Navarra

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

És difícil que una resposta parlamentària penjada a les xarxes tingui gaire ressò, però la intervenció de la presidenta navarresa, Uxue Barkos, en resposta, dijous passat, a una qüestió de la portaveu del PP ha esdevingut viral, amb més de 70.000 visualitzacions. El motiu? La presidenta navarresa li deixa anar un discurs que li fa saltar els colors de vergonya.



Barkos atonyina el PP en una resposta parlamentària viral
Barkos atonyina el PP en una resposta parlamentària viral

Comparteix
   


Etiquetes

La portaveu del PP, Ana Beltrán Villalba, volia utilitzar els conflictes amb les empreses General Electric i TRW, per acusar la presidenta navarresa d’afavorir la “fuga d’empreses” i les deslocalitzacions d’aquestes a causa de l’aprovació de la reforma fiscal promoguda pel govern: “Considera que la reforma fiscal aprobada por el Ejecutivo autonómico está influyendo en estas decisiones y en la desbandada de las empresas de la Comunidad Foral de Navarra?”

Barkos pren la paraula i en una intervenció de quatre minuts li deixa anar la següent bateria d'arguments, que desplomen la popular:

-Hi ha canvis en la seu fiscal de moltes empreses en el global de les comunitats autònomes de l’Estat

-La balança del registre mercantil indica que s’han dissolt 38 societats mercantils entre juliol i novembre de 2015 a Navarra, però per contra se n’han creat 264.

-La decisió de General Electric s’ha pres a nivell europeu i té a veure amb la fusió amb Alstom, per tant, no hi ha influït cap decisió del govern navarrès.

-Barkos li recorda que el mercat energètic està subjecte a la legislació estatal, com la recent reforma energètica promoguda pel ministeri d’Indústria del PP. Això ha fet caure en picat la demanda interna d’aerogeneradors. La planta de General Electrics a Buñuel s’ha quedat sense pedidos després de la norma promoguda pel govern del PP a Espanya.

-Barkos relata que s’han pujat impostos a diverses comunitats, com ara La Rioja (PP).

-Barkos explica finalment que la “desbandada y el hartazgo” és fruit entre altres coses de: les targetes Black, la imputació de tresorers del PP, negar a la justícia els discos durs de Bárcenas, la imputació del Grup Municipal del PP Valencià, tenir per comissari un exministre tacat per la corrupció del cas Aquamed, Aristegui i Gómez de la Serna, la corrupció...

La presidenta navarresa no es va quedar curta en la resposta a la portaveu del PP i li va acabar etzibant que li agrairia que a les sessions parlamentàries anés amb la voluntat de treballar en positiu, sempre des de la crítica constructiva però ben documentada. Finalment li recomana que es dediqui a les estones lliures a la regeneració del seu partit.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Llorenç Roviras fletxa Matadepera
10 de febrer de 2016, 23.10 h

"pedidos" no, "comandes".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
un fletxa dos
10 de febrer de 2016, 19.18 h

#9 idiota


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
10 de febrer de 2016, 15.34 h

EL AMO DEL DIRECTE, EL ASALTAPISCINAS PUIG, CONDENADO POR EL TRIBUNAL SUPREMO POR LLAMAR NAZI (no a si mismo que seria lo lógico) SINO A AIR BERLIN.
El ex diputado de ERC tendrá que pagar 30.000 euros a la compañía aérea, cuyo logotipo asimiló a la esvástica, por "una intromisión ilegítima al honor y a la imagen de la empresa" alemana, "un país donde existe una especial.
La Sala de lo Civil del Tribunal Supremo ha ratificado la condena contra el ex diputado de ERC Joan Puig por haber... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
10 de febrer de 2016, 13.23 h

! Déu. Que collons i recollons té aquesta dona. Basca havia de ser. Per l'altra part, que dir. És del pp. Amenaçar, insultar, mentir, etc., etc., etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Synera fletxa Barcelona
10 de febrer de 2016, 11.45 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Francesc fletxa Calders
10 de febrer de 2016, 11.01 h

Si els mitjans de comunicació haguéssin tractat al PP com es mereix i com han tractat per exemple als Pujol, ja fa temps que la cúpula del PP hauria d'haver dimitit per vergonya i pel clam del poble ben informat. Només calia parlar cada dia de tot el que els hi ha dit Uxue Barkos i que als mitjans de comunicació sembla com si no anés amb ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
10 de febrer de 2016, 10.02 h

Quina repassada!

Els lladres del PO encara donen lliçons?

S'han de retirar per alta traició a la "seva" patria, aquest famer en que l'han convertit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa barna
10 de febrer de 2016, 09.48 h

Això també ho podria dir Catalunya i de fet s'està dient continuament però ens diuen ploramiques i tan tranquils TOTS. Agraïments a diputats tan clars com Barcos q pel sol fet de tenir els diners al seu favor pot dir el que els doni la gana sense sentir-se humiliats constantment, és clar que dóna una dignitat i una llibertat envejable. De totes maneres ja es veurà si seran capaços de Marxar com hauria de ser per no formar part d'un estado tan inútil que hauria d'aprendre a governar-se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de febrer de 2016, 09.36 h

-fa una repassada. No "dóna"


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
10 de febrer de 2016, 07.36 h



Un discurs rigorós, sòlidament argumentat i curull de sentit comú, el de la diputada Uxue Barkos, que hauria d'omplir de VERGONYA al PPartit del govern, si és que aquesta gent coneguiessin la vergonya i la DIGNITAT.


Però aquí en aquest fòrum tenim uns clars exemples de que ni vergonya ni dignitat són conegudes pels PANCASTELLANISTES hereus conscients o inconscients del franquisme. L'Aragoneses, el Miguel Romualdo, el Bejota i els quatre gats més que , empesos pel seu acomplexat f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.