directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 04:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Catalunya té coll avall que Iglesias busca noves eleccions i Sánchez tampoc cedirà

La portaveu del govern Neus Munté, afirma que no es pot ser optimista amb aquest tema

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Poques novetats respecte el nou document de Podemos dirigit al PSOE. Els liles van presentar una proposta de màxims que incloïa el rescat de la proposta del referèndum, una opció que havien deixat caure però que han repescat per forçar el ‘No’ de Sánchez i anar cap a a eleccions anticipades. Mentrestant, el líder socialista manté reunions de cortesia amb ERC i DiL.

 

La portada d'avui de l'ABC certifica la nova "humiliació" al PSOE
La portada d'avui de l'ABC certifica la nova "humiliació" al PSOE

Comparteix
   


Etiquetes

Catalunya passa d’Espanya, Espanya passa de Catalunya

Mentre Pedro Sánchez es reuneix amb les forces del proper Parlament independent del món, ERC i DiL, per comunicar-los simplement que ell també desconnecta de Catalunya, Podemos va preparant la revàlida en els nous comicis que se celebraran a l’estiu, si el PSOE no accepta el referèndum a Catalunya. Aquesta proposta descartada per Podemos en els darrers dies, ha estat recuperada per poder preparar el terreny de la reedició de la coalició a Catalunya en el marc d’unes noves eleccions generals espanyoles, que els haurien de permetre fer el ‘sorpasso’ al PSOE.

El govern català no confia en res que provingui de Madrid

La reacció de Neus Munté, la portaveu del govern, aquest migdia ha estat molt clara: “de cap de les maneres podem ser optimistes, més enllà de l'escepticisme amb què ens mirem aquests plantejaments”. Tant el govern com els partits que el conformen, principalment ERC i CDC, saben que del PSOE no vindrà cap oferta en aquest sentit i, com indiquen avui totes les portades de Madrid, Podemos ja busca descaradament noves eleccions amb una proposta de màxims expressament dissenyada per no ser acceptada. Una estratègia electoralista més. La portada d'avui de l'ABC, per exemple és molt simptomàtica, el diari parla de "nueva humillación" de Podemos al PSOE. 

Madrid tremola davant la ‘renovació’ i la ‘innovació’ en les maneres de fer

Per què? Molts experts han coincidit a assenyalar que “és curiós que el darrer en arribar intenti dirigir com ha d’anar tot”. Al Madrid polític, i tampoc als grans partits (PSOE i PP), no estan gens acostumats a que un tercer marqui el ritme de les negociacions. Es refereixen a l’agosarament de Pablo Iglesias, i la manera com ha afrontat el post 20D, negociant com si el candidat a la presidència fos ell mateix. El PSOE no ha encaixat el cop i no ha sabut navegar entre dues aigües. El partit gairebé s’ha trencat, sense que el seu líder hagi arribat a cap pacte amb ningú. Aquesta és l’observança que s’ha fet des de la formació lila que ha vist convenient mirar de posar una marxa més i, enquestes en mà, buscar la repetició de la convocatòria electoral.

 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Synera fletxa Barcelona
16 de febrer de 2016, 23.55 h


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a dif... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
MIGUEL ROMUALDO CONTRA TECNOTAPI fletxa UN EMPLEADO DE TECNOTAPI, MIGUEL ROMUALDO, INSULTÓ GRAVEMENTE A CATALINYA. - BOICOT A TECNOTAPI ! !
16 de febrer de 2016, 21.35 h



#1
#3 #6 =Miguel Romualdo

Comentario 23 de http://www.directe.cat/noticia/356230/duran-sapunta-al-podemos-doliu :

CAGAluña histórica mierda pinchá en un palo

Querido Paco,
Según conversación que mantuve ayer con Jorge ya sé que éste se va fuera unos días así que alguno de vosotros se pondrá en contacto conmigo, o yo con él, para ultimar el tema de muestras y demás.
Ayer recibí l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de febrer de 2016, 21.31 h



La gruta FASCISTA prusesista pierde los nervios con insultos y amenazas hacia daniel sirera y muestra su verdadero rostro.

Daniel Sirera es consejero del CAC y se ha distinguido por sus votos particulares en los que dejaba en evidencia la manipulación constante que está en la base del prusés separatista. Ahora, a raíz del fallecimiento de LA FRANCESA MADAME Muriel Casals, ha vuelto a aportar un poco de seny a esta institución, presidida por el comisario político Roger Loppacher.

Resu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.