directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Homs: “Podemos té una visió molt jacobina i centralista”

El portaveu de Democràcia i Llibertat al Congrés retreu a Rajoy la seva "imprudència" davant Cameron després de "donar lliçons" sobre l'estabilitat

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu de Democràcia i Llibertat al Congrés, Francesc Homs, ha criticat aquest divendres en una entrevista a Catalunya Ràdio ha reiterat que ERC i DiL votaran en bloc a la investidura i que valorarien una abstenció en el cas que el PSOE es comprometés al referèndum, però ha recordat que els socialistes "s'encaminen" a un acord amb Ciudadanos, tot i que junts sumen 130 escons dels 350 del Congrés, i per tant "aquí no quadra res". També ha recordat que la seva formació no té "res a compartir" amb Ciudadanos o PP, i ha assegurat que se sent "lluny" del PSOE i fins i tot de Podemos, perquè més enllà del referèndum al seu document de 90 pàgines hi ha "vulneracions flagrants de l'àmbit competencial" català. "En relació a l'autogovern Podemos  té una visió molt jacobina i centralista", ha dit.

Comparteix
   


Etiquetes
Rajoy llança un missatge d’inestabilitat total

Per altra banda, Homs ha considerat que el fet que el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, comentés aquest dijous a David Cameron que la situació a Espanya és "un embolic enorme" i apuntés que el més probable és que hi hauran eleccions el 26 de juny. "Em sembla d'una imprudència abismal que el president del govern espanyol es dediqui a fer aquests pronòstics quan ni tan sols hi ha hagut el primer debat i votació d'investidura". Ha recordat que a partir del 2 de març, si la investidura no prospera, hi ha "dos mesos per endavant" abans de les eleccions. "Em fa gràcia el senyor Rajoy, que després de donar lliçons que calia donar missatges d'estabilitat perquè l'economia no se'n ressentís, ahir llancés un missatge d'inestabilitat total", ha sentenciat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
els 5 milions d´aturats segur que estan orgullosos de ser espanyols fletxa els 5 milions d´aturats segur que estan orgullosos de ser espanyols
20 de febrer de 2016, 20.54 h

#6 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
20 de febrer de 2016, 15.34 h

#5


Querido amigo,

Es conocido que Bismarck no dijo eso aunque se non e vero e ben trovatto.

Te ruego no lo digas mas para no ponernos al mismo nivel que el SYNERA y su mentira del falso dictamen del tribunal que lleva años reptitiendolo

Josep C6C de gerona

ESTOY ESPERANDO QUE RECONOZCAS EL FALSO DICTAMEN DEL SYNERA. NO TENGAS MIEDO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
BEJOTA fletxa bcn
19 de febrer de 2016, 16.02 h

Dijo Otto von Bismark: "Estoy firmemente convencido de que España es el país más fuerte del mundo. Lleva siglos queriendo destruirse a sí mismo y todavía no lo ha conseguido''.


N.B. HEU PERDUT LES QUATRE ELECCIONS (INCLÓS EL REF. 9-N) EN PLE "PROCÉS".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
BEJOTA fletxa bcn
19 de febrer de 2016, 16.00 h

Cambio de sede social
Más de veinte compañías se 'fugan' de Barcelona a Madrid en medio mes.
El año no ha empezado bien en el ámbito empresarial catalán. El exconseller de Empresa, Felip Puig, negaba en rotundo hace un mes que en Cataluña hubiera fuga de empresas. Pero los números no lo dicen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'esta
19 de febrer de 2016, 10.00 h



Podemos és un partit que cap català de debò no hauria de votar, i menys en raó d'unes estrafolàries estratègies dirigides a possibilitar un hipotètic referèndum que, al meu entendre, no necessitem per a res si tenim majoria parlamentària.


Ara bé, així com Podemos a Catalunya és partit de botiflers i de cretins crèduls, a les espanyes és, amb Izquierda Unida, la millor opció per a modernitzar el país i treure'l del post-franquisme em el que encara està immers.


I no oblid... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU fletxa EL VALLES ORIENTAL ..UN DE SOL NO PAS DOS
19 de febrer de 2016, 09.47 h

HOMS .. Els Partits Politics del NACIONALISME ESPANYOL son CENTRALISTES i son .. : P.P. , P.S.O.E. = P.S.C. , CIUTADANS y PODEMOS Tots els volem lo que volien FRANCO Y JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA DE LA fALANGE .. Volen UNA GRANDE Y LIBRE DE ESPAÑA ..Tots els son Hereus del FRANQUISME Per aixo NO ELS PODEU DONAR CAP SUPORT Ja que tots els son Enemics perjudican i perjudicaran sempre els interesos de CATALUNYA ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
19 de febrer de 2016, 09.44 h

El sobresos ês un pobre desgraciat que passà d'inscriure finques alie es en un llibre a dirigir la més gran empresa: l'Estat.

Imagineu! Algun empresari el contractaria? Pobre empresa!


L'Estat espanyol desapareixerà com la URSS, iuvoslàvia i Txecoslovàquia. No serveix per a res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.