directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Tardà, crític amb el paper de Xavi Coral al .CAT

“Si hagués estat a la BBC el presentador hauria aturat el programa davant l’acusació de López Alegre que Otegi havia assassinat persones a la demarcació de Barcelona”

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El diputat d’ERC, Joan Tardà, en una entrevista a La Xarxa ha lamentat l’actuació del tertulià Joan López Alegre en el programa .CAT de dijous passat quan  va acusar el dirigent de l’esquerra abertzale, Arnaldo Otegi,  d’haver assassinat a dotzenes de persones, incloses nenes, a la demarcació de Barcelona. Tardà ha assegurat que si l’entrevista hagués estat a la BBC el presentador hauria aturat d’immediat el programa perquè no es pot acusar en directe a algú d’assassinar quan no és cert. També s’ha referit a les paraules del popular Xavier García Albiol que va acusar Tardà i David Fernàndez de donar suport a un etarra però no fer-ho a les víctimes catalanes. Tardà ha assegurat que el discurs d’Albiol va en l’estil provocatiu del popular i que ERC sempre ha condemnat el terrorisme.




Comparteix
   


Etiquetes

Pedro Sánchez  reconeix a Tardà que no pot acceptar que Catalunya és una nació perquè també hauria de reconèixer el dret a decidir
 
Durant l’entrevista el diputat republicà ha explicat part de la conversa amb el dirigent socialista, Pedro Sánchez, i ha assegurat que aquest va reconèixer que el PSOE no pot acceptar que Catalunya és una nació perquè significaria reconèixer el dret a decidir dels catalans. En aquest sentit s’ha mostrat molt escèptic davant l’acord amb Podemos si aquesta formació manté el referèndum com a condició per a investir Sánchez. També ha assegurat que la reunió que Podemos ha demanat als republicans és per escenificar que lidera les negociacions i ha lamentat que en la defensa del referèndum hi hagi intensitats diferents dins la formació.
 
Governi qui governi a Madrid no hi haurà massa diferència, ara tot depèn de nosaltres
 
Tardà ha assegurat que per primera vegada en 200 anys tot depèn de nosaltres perquè ho tenim guanyat democràticament i estem legitimats a iniciar el procés constituent. Sobre un possible govern a Madrid, Tardà considera que sigui com sigui no variarà massa i que la diferència pot estar en com es manipula el missatge i el discurs, perquè l’anterior govern abans d’acabar la legislatura ja va fer la feina per poder sostraure competències sense passar pel Congrés i ha convertit el TC en un tribunal executor. El republicà ha vaticinat que anem a escenaris de desacatament institucional si el Govern de Catalunya no s’arronsa i fa la feina i ha recordat que la llei de transitorietat serà clau perquè permetrà subrogar lleis i serà el primer acte de sobirania i obligarà a la intervenció o mediació d’estaments internacionals.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
mario fletxa barna
24 de febrer de 2016, 11.23 h

#4 Potser tens raó en el que dius, però ho va fer dues vegades donant-li l'oportunitat de fer-ho i tampoc ho vA FER, amb la qual cosa el va deixar ben retratat, amb la cara pagava el seu arrugament que no sabia que dir, com un drap brut va quedar el lopes aquet, no sé que deurien dir els seus alumnes o la Universitat ABAT OLIVA però segur que a la següent classe hi devia anar amb ulleres de sol. Quina vergonya!

Per mi el SR TARDÀ va fer el que li va seblar millor, amb la cara ben alta i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
23 de febrer de 2016, 17.59 h

Xavi Coral no està a l'alçada per un programa com hauria de ser el .cat. No ho està en general, no només el dia del Tardà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
23 de febrer de 2016, 16.08 h

#23 QUERIDOS NAZIS,


QUE PENA ME DA VER COMO OS ENGAÑAN UN AÑO TRAS OTRO.

Junts pel Sí recula y frena las tres leyes de ruptura
La mesa del Parlament paraliza la aprobación de la ponencia conjunta por las “dudas jurídicas”; el órgano volverá a debatir este punto la semana que viene.
http://www.lavanguardia.com/politica/20160223/302371935353/junts-pel-si-leyes-ruptura.html

HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUAH HUA HUAH


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Siset fletxa Vic
23 de febrer de 2016, 15.01 h

Pot un partit fundat per un ministre franquista parlar de morts del terrorisme?. ETA va ser una banada criminal , va ser responsable de moltes morts i va fer molt mal a l'independentisme. Però Franco va provocar un cop d'Estat que va portar a un milió de morts! i a més ara és el partit més corrupte d'Europa occidental!. Sr. López Alegre val més que calli.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Francesc fletxa Lleida
23 de febrer de 2016, 11.38 h

Tota la raó al senyor Tardà


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
23 de febrer de 2016, 08.32 h

#19 Fins aqui podriem arribar si ni a TV3 es pogués anar


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
23 de febrer de 2016, 08.30 h

#19 Es tracta d'un programa de TV3, que passa que els independentistes ens hem d'amagar de tothom? No, el Sr. Tardà va fer molt be d'anar al programa, normalment és un programa plural, pero aquest dia hi havia un impresentable i és ben cert el que diu, els periodistes molt sovint no fan be la seva feina, com en aquest cas o en molts altres que no haurien de deixar passar impunement les mentides que diuen.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
no tinc nom fletxa Barcelona
23 de febrer de 2016, 07.41 h

Sr. Tardà, hi estic d'acord que el periodista Xavier Corral no va saber gestionar la tensió generada en el seu programa. El Sr. López Alegre, una persona maleducada, però que va fer el que el seu partit li té encomanat i vostè com a polític sap que és així. Ara bé Sr. Tardà, quan un/a va a un programa de tv o de ràdio ja sap el tarannà d'aquell programa, sap quin són els tertulians i quins li tocaran aquell dia i..... si no vols pols no vagis l'era.

El que no entenc és per què ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
23 de febrer de 2016, 01.31 h

#15 Aragoneses o Cagarroneses o com et diguis: que potser defenses la innegable corrupció de la Rita Barberà i el seu llepòpter Alfons Grau?

Ho fas perquè vas borratxo, o perquè sempre ets així de subnormal?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
NOSALTRES SOM EL SOMNI fletxa República Catalana II☆II
22 de febrer de 2016, 20.24 h

#15


SANTIAGA MENJATITES CIERRA EL ANO!!!!



.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.