directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Suma't a la campanya 'Adéu autonomia. Dignitat és independència!'

directe!cat convida els seus lectors a enviar un missatge als polítics com a resposta a la defunció de l'Estatut i la via autonomista

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Coincidint amb la sentència contra l'Estatut i contra el pacte Catalunya-Espanya sorgit de la transició, directe!cat reactiva la campanya Adéu autonomia. Dignitat és independència. Al marge de la retallada efectuada per Espanya al nou l'Estatut aprovat pel poble de Catalunya, el simple fet de no respectar una decisió votada majoritàriament per la ciutadania certifica que Espanya té por a la democràcia i comporta, per extensió, l'expedició de l'acta de defunció de la seva legitimitat, la de l'Estatut i la fi la via autonomista. En aquest context, directe!cat convida els seus lectors a llençar un missatge als polítics dient-los quins creuen que han de ser els següents passos que ha de seguir el país. Podreu seleccionar un dels dissenys que el nostre ninotaire Aleix Saló ha fet per a l'ocasió, afegir-hi la vostra proclama, difondre-la a través de les xarxes socials i instar els vostres amics i familiars a alçar la veu.
aleix saló, independència, autonomia, estatut
Comparteix
   

En un moment d'aquesta transcedència fora bo tenir present la màxima que predicava John Fitzgerald Kennedy: 'No us pregunteu què pot fer el vostre país per vosaltres, pregunteu-vos què podeu fer vosaltres pel vostre país'. És per això que directe!cat inicia la campanya Adéu autonomia. Dignitat és independència en què la ciutadania podrà expressar quins creuen que han de ser els següents passos que ha de seguir el país. Acceptar la retallada? Continuar desplegat l'Estatut? Fer un govern de concentració nacional? Apostar per la independència? Convocar un referèndum?

Com participar
directe!cat us ofereix la possibilitat de crear la vostra pròpia pancarta reivindicativa per esperonar els polítics catalans i indicar-los quin creieu que és el camí que han de seguir.

Fent clic aquí podreu seleccionar un dels dissenys que el nostre ninotaire Aleix Saló ha fet per a l'ocasió i afegir-hi la vostra proclama. Un cop la vostra vinyeta reivindicativa s'hagi creat, podreu difondre-la a través de les xarxes socials i instar els vostres amics i familiars a alçar la veu.

Tal i com ha demostrat l’experiència de les consultes sobre la independència, la força de la societat civil a Catalunya és capaç de liderar l’agenda i el debat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
28 de juny de 2010, 22.06 h

Tot això anirà a favor de la candidatura absolutament formidable que està preparant Laporta, que avui fa 48 anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 de juny de 2010, 20.49 h

Ara veurem a quin partit pertanyen els polítics a qui la prudència els ha fet covards!

Adéu, Espanya!

Visca la Constitució Catalana!
Visca la Llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.