directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 00:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Torna el Sona9, el concurs més important de maquetes dels PPCC

El concurs arriba a la seva 6a edició i és el que rep més maquetes dels Països Catalans

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Fins el 20 d’abril tots els grups i solistes de qualsevol estil i sense contracte discogràfic es poden inscriure a la 16a edició del concurs de maquetes Sona 9 a través del portal web Sona9.cat. Els artistes han de validar el seu perfil i penjar com a mínim tres cançons pròpies interpretades en català. La plataforma per a artistes emergents més important de l’escena musical catalana es dirigeix a grups i cantants de qualsevol estil musical que hagin gravat almenys tres cançons pròpies en català. Els artistes han de superar al llarg de nou mesos diverses proves en directe i a l’estudi fins a la final que se celebrarà el 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.
sona9, enderrock
Sona9 2016

Comparteix
   

El premi Sona 9 per al guanyador del concurs que és la gravació i edició d’un disc amb un productor professional, una gira de concerts per Catalunya i una campanya de promoció i publicitat. El segon classificat, premi Joventut, enregistra un EP en un estudi professional i fa una gira de concerts per Catalunya. El tercer classificat i premi Èxit, obté com a premi 1.200 € en material musical.
 
Premi popular Sona9 - Canet Rock
 
Després de l’èxit de convocatòria de la passada edició del Premi de Votació Popular Sona 9 – Canet Rock, enguany es repeteix la fòrmula. Del 30 de maig al 6 de juny, estarà oberta la votació al web del sona9.cat, entre els 16 grups seleccionats pel jurat. Els 4 grups amb més vots actuaran a l'Antiga Fàbrica Damm el 9 de juny, on el grup que tingui més suport del públic actuarà al festival Canet Rock el 2 de juliol.
 
Com a novetat, aquest any es realitzarà un clip de cadascún dels 12 grups classificats per a la segona fase, a càrrec dels alumnes d’audiovisual de l’escola superior de disseny BAU, de Barcelona. Els grups que superin aquesta fase actuaran als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic i BAM de Barcelona. Els semifinalistes hauran de superar les proves a amb un acústic a iCat.cat i enregistant una cançó als estudis Bucbonera amb la producció de Joan-Pau Chaves (Els Pets) i Tomàs Robisco.
 
Els guanyadors i finalistes de les darreres edicions han estat Manel, Els Amics de les Arts, La iaia, Nyandú, Trau, Est Oest, The Gruixut’s, Patch o Pantaleó, entre altres. Sona 9 està organitzat per la revista Enderrock, Televisió de Catalunya i iCat.cat – Catalunya Ràdio, amb el suport dels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Estrella Damm.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Synera fletxa Barcelona
20 de març de 2016, 12.22 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.