directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Torna el Sona9, el concurs més important de maquetes dels PPCC

El concurs arriba a la seva 6a edició i és el que rep més maquetes dels Països Catalans

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Fins el 20 d’abril tots els grups i solistes de qualsevol estil i sense contracte discogràfic es poden inscriure a la 16a edició del concurs de maquetes Sona 9 a través del portal web Sona9.cat. Els artistes han de validar el seu perfil i penjar com a mínim tres cançons pròpies interpretades en català. La plataforma per a artistes emergents més important de l’escena musical catalana es dirigeix a grups i cantants de qualsevol estil musical que hagin gravat almenys tres cançons pròpies en català. Els artistes han de superar al llarg de nou mesos diverses proves en directe i a l’estudi fins a la final que se celebrarà el 15 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.
sona9, enderrock
Sona9 2016

Comparteix
   

El premi Sona 9 per al guanyador del concurs que és la gravació i edició d’un disc amb un productor professional, una gira de concerts per Catalunya i una campanya de promoció i publicitat. El segon classificat, premi Joventut, enregistra un EP en un estudi professional i fa una gira de concerts per Catalunya. El tercer classificat i premi Èxit, obté com a premi 1.200 € en material musical.
 
Premi popular Sona9 - Canet Rock
 
Després de l’èxit de convocatòria de la passada edició del Premi de Votació Popular Sona 9 – Canet Rock, enguany es repeteix la fòrmula. Del 30 de maig al 6 de juny, estarà oberta la votació al web del sona9.cat, entre els 16 grups seleccionats pel jurat. Els 4 grups amb més vots actuaran a l'Antiga Fàbrica Damm el 9 de juny, on el grup que tingui més suport del públic actuarà al festival Canet Rock el 2 de juliol.
 
Com a novetat, aquest any es realitzarà un clip de cadascún dels 12 grups classificats per a la segona fase, a càrrec dels alumnes d’audiovisual de l’escola superior de disseny BAU, de Barcelona. Els grups que superin aquesta fase actuaran als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic i BAM de Barcelona. Els semifinalistes hauran de superar les proves a amb un acústic a iCat.cat i enregistant una cançó als estudis Bucbonera amb la producció de Joan-Pau Chaves (Els Pets) i Tomàs Robisco.
 
Els guanyadors i finalistes de les darreres edicions han estat Manel, Els Amics de les Arts, La iaia, Nyandú, Trau, Est Oest, The Gruixut’s, Patch o Pantaleó, entre altres. Sona 9 està organitzat per la revista Enderrock, Televisió de Catalunya i iCat.cat – Catalunya Ràdio, amb el suport dels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Estrella Damm.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Synera fletxa Barcelona
20 de març de 2016, 12.22 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.