directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Puigdemont i el rector de la UB encapçalaran dilluns els cinc minuts de silenci per les víctimes de Freginals

Es faran davant l'Edifici Històric de la universitat i també hi assistirà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, encapçalaran aquest dilluns a les dotze del migdia els cinc minuts de silenci que es faran davant l'Edifici Històric d'aquest centre per les víctimes de l'accident de l'autocar que hi ha hagut aquest diumenge a la matinada a Freginals (Montsià), que eren estudiants Erasmus. A l'acte també hi assistirà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, així com membres del Govern de la Generalitat, entre altres autoritats. La Universitat de Barcelona habilitarà a partir de les sis d'aquesta tarda un espai de dol al vestíbul del seu Edifici Històric, que estarà obert fins dimecres, 23 de març, a les deu de la nit. Entre altres autoritats, hi aniran la consellera de Presidència, Neus Munté, i el d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.





Comparteix
   


Etiquetes
Dilluns, després dels cinc minuts de silenci, el president Puigdemont signarà en el llibre de condolences

Els forenses ja han fet l'autòpsia a 9 de les 13 víctimes mortals

El resultat dels exàmens es creuarà amb la informació mèdica que aportin les famílies per identificar els cadàvers

ACN Barcelona .- L’equip forense del Departament de Justícia ja ha fet l'autòpsia a 9 de les 13 víctimes mortals. El resultat d’aquests exàmens es creuarà amb la informació mèdica que aportin les famílies de les finades. D’aquesta manera, l’Institut de Medicina Legal i Forense podrà determinar la identitat dels cadàvers. Per recollir la informació, els forenses i els Mossos d’Esquadra s’entrevistaran amb les famílies de les víctimes a mesura que arribin a Tortosa. Els cossos es podran entregar als familiars quan estiguin identificats i la jutgessa ho hagi autoritzat. Per fer les autòpsies, el Departament de Justícia ha activat un equip forense format per disset professionals de les Terres de l’Ebre, Tarragona i Barcelona. Dos dels facultatius són especialistes en odontologia, amb experiència en catàstrofes i en identificació de víctimes mortals. L’equip el coordina sobre el terreny el director de l’Institut de Medicina Legal i Forense. Segons el Departament de Justícia, és probable que totes les autòpsies, que es realitzen al Tanatori de Tortosa-Jesús, s'hagin fet aquest diumenge a la nit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
supernatural fletxa natural del super
22 de març de 2016, 00.40 h

#1 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
21 de març de 2016, 14.46 h

algunos nazis se atreven a decir que en la utopia sepàratista nazista los conductorers de autobuses no se dormiran al volante y no sucederan estos terribles accidentes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.