directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ada Colau destapa un enfrontament d'egos amb Pablo Iglesias en un llibre

Ramón Cotarelo ironitza sobre els comentaris de l'alcaldessa de Barcelona

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Ada Colau ha afegit més llenya al foc en un moment més sensible que mai i encara ha aprofundit més en la crisi de Podemos amb unes crítiques a Pablo Iglesias i el seu partit en un llibre a la venda a partir d’avui. ‘Ada, la rebel·lió democràtica’, del periodista del Diari ARA Joan Serra, és un recull d’entrevistes a l’alcaldessa on critica de manera dura la fundació de Podemos i l’“arrogància” del seu líder, ofesa perquè segons ella no se l’ha tingut prou en compte. Un atac d’ego de Colau que surt en el pitjor moment de Podemos. 

La relació de Colau i Iglesias, lluny de la que van mostrar quan es van quedar tancats a un ascensor de l'Ajuntament de Barcelona uns dies després que ella accedís a l'alcaldia
La relació de Colau i Iglesias, lluny de la que van mostrar quan es van quedar tancats a un ascensor de l'Ajuntament de Barcelona uns dies després que ella accedís a l'alcaldia

Comparteix
   


Etiquetes
Ofesa perquè Iglesias va menystenir la PAH

En concret, Colau critica que Iglesias “actués amb tota l’arrogància” quan va crear Podemos perquè no va reconèixer com a actors polítics moviments socials com el seu, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Diu que Podemos va sorgir perquè hi havia una finestra d’oprtunitat, però no l’havien creat ells, sinó gent com la PAH, “a qui no van saber entendre ni respectar”.

Colau: "No connectem amb l'estil d'Iglesias"

L’alcaldessa de la ciutat comtal es va molestar encara més perquè Iglesias acabés escollint el nom ‘Podemos’ pel partit, basant-se aparentment en el seu crit “sí se puede”, però deixant-la al marge de la fundació de la formació. En aquest sentit, en el llibre també destapa que no hi ha una afinitat especial amb Iglesias i Errejón, i reconeix que “hi ha un cert estil de Pablo i el nucli impulsor amb el que no connectem. Em fan sentir més catalana que mai. BCN en Comú no és Podemos”. També ha dit que “l’arrogància, la forma d’expressar-se” del líder de la formació ‘lila’ l’allunya de la formació.

Piulada posterior de l'alcaldessa per intentar calmar els ànims

El País ha desvelat el contingut del llibre, cosa que només augmenta el soroll i els vaivens de Podemos. Colau, conscient que les tertúlies polítiques ja en van plenes, ha fet una piulada aquest matí a Twitter per intentar apagar el foc: “Podemos és la millor notícia en la política institucional de les últimes dècades, el millor aliat del canvi. Pablo Iglesias i Íñigo Errejón són dos companys amb els qui ens queden moltes alegries per conquerir. Li pesi a qui li pesi”.

Cotarelo: "Ja veuran quan Iglesias reveli que Colau és insoportable"

L’estirabot de la batllessa de Barcelona, atacant l’ego de Pablo Iglesias ja ha suscitat comentaris a les xarxes plens d’ironia. És el cas d’una piulada de l’intel·lectual Ramón Cotarelo: “Colau revela ara que Iglesias és un arrogant. És cert. Ja veuran quan Iglesias reveli que Colau és insuportable. També cert”. Un enginyós comentari del professor madrileny que vol deixar en evidència que el caràcter d’ella també pot ser motiu de crítica.  
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Ai Senyor! fletxa Barcelona
22 de març de 2016, 12.37 h

Ens haurem de preguntar perquè tants "líders de pati d'escola" s'han apoderat de girebé tota l'escola ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
21 de març de 2016, 15.42 h

EL CONGRÉS USA ACLAREIX EN UN INFORME QUE ACOMPLIRAN AQUEST DICTAMEN EN CAS DE INDEPENDÈNCIA DE CAT. QUE LA VOLUNTAT DELS CATALANAS ESTÀ PER DAMUNT DE LA CONSTITUCIÓ:


DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

LES DUI SON RECONFORTANTS

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independència
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
21 de març de 2016, 14.33 h

MARCA REGION CATALANA
Oriol Pujol, dispuesto a ir a prisión a cambio de eludir el juicio
Según TV-3, el exsecretario general de CDC ultima un pacto para evitar también que su mujer vaya a juicio por el 'caso ITV'
http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/oriol-pujol-acepta-prision-por-caso-itv-4986438

EL PUJOLET QUIERE EVITAR VIDEOS DEL JUICIO Y QUE CONOZCAMOS EL ALCANCE DE SU CORRUPCION. LO DESTACABLE ES QUE ,A PESAR DE LO QUE DIJO, ES MAS CULPABLE QUE BARRABAS.


Y CONOCEREIS LA VER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
21 de març de 2016, 11.47 h






Sabeu, benvolguts companys lectors de Directe! , sabeu per què aquesta gent té els EGOs tan "soliviantats"' ?




Fàcil: perquè ignoren aquella dita clàssica que l'INEFABLE bejota ens va recordar tant "pertinentment":




PATAIOTES PATATAIOTETON KAI PANTA PAPANATAIOTES ! ! ! ! ! ! !





(vegeu comentari 7 i següents de varoufakis-si-madrid-el-que-vol-es-enfortir-el-moviment-independentista-no-ho-podria-fer-m )



Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.